- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обилно овлажняване!
<== Според теб има ли за какво да се притеснявашПървоначално написано от Beleth
![]()
Така като гледам явно притесненията ми са неоснователни :P
Боже мацка това наистина може само да те радва! Много по добре толкова влажна отколкото някаква суха и да не можеш д аправиш пълноценен секс!!!
Не се притеснявай аз дето не правя секс съм 24/7 влажна ...
![]()
Мисля.че получих отговорите,които търсех... Благодаря на всички,които се отзоваха! Вече се чувствам много по-спокойна и по-уверена.Благодаря!![]()
![]()
![]()
![]()
раздваме се![]()
doide li momenta temata da se zakliu4i 6toto e iz4erpana?????![]()
![]()
Cruel Intentions
Дa! Напълно съм доволна...може спокойно да се затвори![]()
ne govorex seriozno...
Cruel Intentions
Но аз съмПървоначално написано от mysterious93
Нямам нужда от нея вече, изпълни си задачата..
![]()
Не знам, аз ли нещо не съм у ред, но мен лично това малко ме отвръщава и дразни
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
моя приятел направокато види, че съм wet.
![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
това е супер
радвай се
+1Първоначално написано от x3eme
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
az imam sushtiq problem.. sus segashnoto mi gadje se ovlajnqvam na max, imalo e sluchai, v koito dory sum kapela... i da vsichko izglejda hubavo, zashtoto pone ne sum suha, no ne sum sigurna,che mu haresva, a i kazva, che taka po malko me use6taa nqma kak da se barsha s kurpichka vsqka minuta nali...
х2222Първоначално написано от x3eme
![]()
teen in bg =![]()
![]()
![]()
teen in teenproblem =![]()
![]()
Е за пръв път чувам някой да се оплаква от това. То половината въобще не могат да се възбудят пък милата се оплаква от това. Мацко само се радвай, доста ще ти завидят.
не си У ред!Първоначално написано от FunnYboY
прав си![]()
И кое по точно не му е в ред. Мен лично също не ме кефи. Мисля че повечето тука не сте прочели внимателно не говори да е влажна или мокричка това няма мъж дето да не го кефи определено тя говори да е ужасно мокра чак да капе и тн. Явно никои от тука коментиращите не е попадал ва такава ситуация че говори така смело. Супер възбуждащо е да ама секи път да съм омазан целият некак си като ми предстои и желанието ми понамалява. Да не говорим да ви се наложи да спите в това легло после или в колата да го правите .А към авторката мога да ка само че не е болка за умиране ама не е и мечта на секи. Всеки трябва да се приема сам за себе си такъв какъвто е това не може да го промениш и точка, ама не се заблуждаваи че всеки мъж от сега нататък в живота ти ще му харесва това.Първоначално написано от fashion4etyy
Jenite ne sa hora!!! Imam i dokazatesltvo!!! Q kaji 4ovek v jenski rod !?!?! :Pppp bY SaD-MaN
maga da ti kaja 4e samo kato 4etqh se odarvihnaistina pove4eto maje se vazbujdat ot tva. nqma6 problem spoko. biv6ata mi be6e kato teb.tva napravo me pobarkva6e
![]()
Ми и ти не си у ред! Повечето момчета ги възбужда тва да е мн мокра мен лично много. дори цялото легло да намокри и мен точно тва най ме възбуждаПървоначално написано от SaD-MaN
![]()
Хах според мен ен смао за момчетата и за теб е по-добре и по възбуждащо д аис толкова.. влажна! Така члена му ще влиза без проблем до вътре и ще можете д асе чукате хард.... ии усещането да е на максс...ааулл..аз определено се кефя че се навлажнявам много![]()