- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ВЛЮБЕНА В ПРЕСТЪПНИК 2 -->>>happy end ТАЗИ ИСТОРИЯ.
Така хора това е 1 част от мойта история http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
новите новини са ужасни.оказа се че моя приятел е бил обявен за нац. издирване още през септември месец 2008 полицията го е следяла месеци наред по мачовете и най на края на 1 декемри са решили да го заражат заради въоръжен грабеж за което разбирам чак сега и не само аз но и др му приятели .В момента е в затвор в сф и иmа дело в началото но 02 месец през 2009 .мога да му отида на свиждане но малко ме е страх .Аз съм на 16 год и нямам представа кво ме очаква на такова място. Моля ви някой да ми помогне със съвед как да постъпя с живота ми защото в момента обичам затворни според вас имам ли бъдеще с такъв човек? може ли някой да ме подготви за това което ме очаква когато ида на свиждане да ми каже дали ще мога да го гушна? нз как ще живея без тоя мъж ?ужасно мн го обичам не ме интересува че е престъпник МЕРСИ МН НА ВС КОЙТО ПРОЧЕТОХТЕ МОЙТА ТЪЖНА ИСТОРИЯСУПЕР МН МИ ЛИПСВА МОЙТО СИ МОМЧЕ
![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
НЕ се занимавай, вече по-добре !!!
Намери си някой на твойта възраст...![]()
white sensation![]()
Абе ти луда ли си да се занимаваш с криминално проявен бе????????![]()
![]()
Абе .. остави го .. ще стане анално податлив като влезе в затвора![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Момиче !! Вразуми се ..какво може да очакваш от такава връзка ..!
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
По-добре го остави,за какво ти е да се занимаваш с човек,който първо че е престъпник,2-ро е по-голям с 9 години! На този етап от живота ти трябва да си намериш някой по-подходящ!![]()
lesno vie na vs da kajete :"остави го .. " lesno e da go kajesh trydno e da go napravish kogato obi4ash tozi 4ovek super mn po celi nosti ne spq lqgam v 3 stavam v 8 ne mi se hodi nikade nz kak ste praznivam koleda i nova god.edistvenoto koeto iskam e toi da e na svoboda i da sme 2 ne me int. na kolko e kvo e napravil.... iskam si moq maj
![]()
Ммм нее ти не си добре... как може още да се занимаваш с тоя..!! Нямаш бъдеще с него ..![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
добре като не искаш реални съвети , няма да ти казваме "остави го" ..давай пропилей си живота- ти сама го искашПървоначално написано от happy end
ОСъзнай се! Вие нямата никакво бъдеще. Освен това ти си само на 16, можеш да си намериш много по-добър. Мислиш ли, че той те заслужава? А, че ти заслужаваш някой като него?
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
аз пък мисля, че колкото и да и повтаряме да го остави ..тя толкова се е вманиячило по него , че няма никакъв смисъл !Първоначално написано от HONDA
НАй-вероятно е така. Но вината за това ще си е изцяло нейна. Ако тя си позволява да мисли за това и сама си го набива в главата... Няма шанс да се оправи.Първоначално написано от mynichka
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
nz hora kvo da pravq vs mi kazvat da go ostavq no ne moga da vleze toi v zatvora i az da go zareja ne sam takava ste hodq da go vidq dr sabota moje bi no mn strah ot zatvora Moje bi ste mi trqbva malko vreme i moje bi ste prodalja bez nego... MOLQ VI NQKOI DA MI RAZKAE NESTO ZA TOVA MQSTO ?KVO ME O4AKVA TAM.... ?
+ 1Първоначално написано от ImmortalForever
Разбирам, че може би го обичаш, но помисли за бъдещето си. Какво те очаква с него ? Нищо - дори не се знае кога ще излезе от там.
А дори и да излезе, какво може да ти предложи? Вече с опетнено досие ....
Не се занимавай.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Чакай малко,той не беше ли приятел с баща ти?Баща ти кво мисли за него,поговорете си за ситуацията и какво е отношението на баща ти.Ако пък той го смята за някакъв пиш,значи може да е обвинен несправедливо и да се получат нещата,а пък ако е така той 100% ще има нужда от някой близък до него,защото доколкото си спомням нямаше роднини до него.
Напълно съгласен.Първоначално написано от scoobydors
![]()
на 27 дек. ще ходя да го видя и ще ми каже вс той. ина4е вие си говорете квото искате за момента няма да се откажа от тоя мъж НЕ МЕ ИНТ. КОЙ Е КВО Е НА ПРАВИЛ..ИНАТ СЪМ И ИСКАМ САМО НЕГО...днес говорих с 1 4овек който е го е видял ве4е и моито мом4е е питало за мене![]()
миличка, моят съвет е : сядай си вкъщи, учи си уроците, постигни нещо в живота, общувай с хора на твоята възраст и на твоя акъл.Намери си приятел, който да е честен с теб, а не да крие що за човек е. Ако толкова държиш-отиди на посещение, кажи че те е заболяло че те е лъгал че е крадец ( или на теб не ти пуика че е такъв), кажи му че го подкрепяш, но не би искала да бъдете зяедно. Знам какво ти е. И всички тук значт какво е да обичащ някого, а той да е далеч/да несподеля чувствата ти/да те разиграва и т.н. Порасни малко и знай че в това е етап през който трябва да преминеш. Не се занимавай с престъпници, защото може да свърщиш и ти в затвора
миличка, моят съвет е : сядай си вкъщи, учи си уроците, постигни нещо в живота, общувай с хора на твоята възраст и на твоя акъл.Намери си приятел, който да е честен с теб, а не да крие що за човек е. Ако толкова държиш-отиди на посещение, кажи че те е заболяло че те е лъгал че е крадец ( или на теб не ти пуика че е такъв), кажи му че го подкрепяш, но не би искала да бъдете зяедно. Знам какво ти е. И всички тук значт какво е да обичащ някого, а той да е далеч/да несподеля чувствата ти/да те разиграва и т.н. Порасни малко и знай че в това е етап през който трябва да преминеш. Не се занимавай с престъпници, защото може да свърщиш и ти в затвора
Тогава защо искаш съвети бе, да те...Първоначално написано от happy end
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ти си знаеш твоето.
Защо изобщо пусна тема при положение, че не ни слушаш какво те съветваме... ай ходи след него като искаш толкова!![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
може да е вманиаченост може да е любовПървоначално написано от mynichka
абе постъпи както ти искаш все пак не го познаваме този човек може освен криминалния му живот да е добър по душа ( за тфа не съм сигурна
)
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
да той има мн добра душа голям пич е но е малко луда глава и прави глупости...Първоначално написано от My6mYLka
алкохола годините и наркотиците (дай може да не е взимал ) го промениха
![]()