.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Мега фен Аватара на Hilary_

Споделете... ;)

Надявам се темичката да ви хареса и дано я няма или не поне да не се повтаря за 100-тен път!!!
    Сега към въпросчетата...
    за момчетата: Какво ви възбужда повече пъшкането,учестеното дишане или викането на едно момиче (няма значение дали е по време на секс или предлюбовната игра)...?!
    за момичетата: Кое по често ви се случва да правите от горе споменатите нещица... Било ли ви е някога срам да го правите?! Опитвали ли сте да симулирате и получавало ли ви се е?!
    Сега сте вие... :P

Град
    Destanation unknown ((:
    Аз или пъшкам или дишам учестено , защото знам , че го подлудява това ... А колкото до викането ... само веднъж съм викала и то не да се дера , но то беше защото той направо ме побъркваше ..

Град
    в мечтите ти
    Дишам учестено в повечето случаи.Само един път ми идваше да викам и то от болка.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Дишам учестено в повечето случаи.Само един път ми идваше да викам и то от болка.
    Охх горката...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    пъшкането и учестеното дишане
    не ми е яко някво да ми вика на главата
    но иначе ако издава лекички стонове ще ме възбуди максимално и обичам също по време на секс да гледам партньора си по възможност в очите...това също ми действа възбуждащо

най-често пъшкам... и може да се получи някой по-силен стон, ако направи нещо по- ... хубаво

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Пъшкам,дишам учестено и понякога се е случвало да "изскимтя" (т.е. иска ми се да извикам ама трябва да се съобразявам и ... )
    Дали съм симулирала?!Хммм даммм При първите 5-6 пъти с едно гадже само симулирах и той така и не разбра (през тоя период си мислех,че съм прокълната и че с него няма да изпитам оргазъм,а след тия 10-тина пъти нещо всякаш му стана и секса беше .......... )
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

нз x3eme дали наистина усеща тия неща или просто казва правилните думи които повечето момичета търсят в едно момче... както и да е по темата.. айде да не е викане ама примерно мн се кефя като си затвори очите момичето отвори леко уста и отпусне главата си назад.... и разбира се съчетано с леки въздишки или пък прехапване на устни....

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от sensationwhite
    нз x3eme дали наистина усеща тия неща или просто казва правилните думи които повечето момичета търсят в едно момче... както и да е по темата.. айде да не е викане ама примерно мн се кефя като си затвори очите момичето отвори леко уста и отпусне главата си назад.... и разбира се съчетано с леки въздишки или пък прехапване на устни....
    говоря от личен опит
    не знам при другите как е
    споделям моята гледна точка

Пъшкане и викане!

ем в такъв случей се радвам... макар че аз не бих могъл да гледам коя да е в очите....трябва да е нещо повече от секс за да се отдам изцяло на взаимното удоволствие

Пъшкам и дишам учестено Понякога искам да пъшкам по-силно,но има хора в апартамента и няма как Не ме е срам естествено да го правя и не го правя защото на него ще му хареса примерно,а защото така ми идва отвътре.

И не симулирам.Получавам си оргазми редовно Не виждам смисъл от симулирането
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Фен Аватара на TeCHo0o0
    Град
    San Rafael, Ibiza :))
    всичко на куп доставя ми удоволствие да съм доставил удоволствие ако мога така да се изразя
    МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ

Off topic:
    Цитирай Първоначално написано от TeCHo0o0
    всичко на куп доставя ми удоволствие да съм доставил удоволствие ако мога така да се изразя
    Hmmm ako mi pokaje6 kak se p16ka vika i di6a u4esteno ednovremenno ti kazvam brao

On topic: Ami tiho p16kane.

Мега фен Аватара на amatorium
    Steneneto
    Eating isn't cheating - Arnold

Фен Аватара на TeCHo0o0
    Град
    San Rafael, Ibiza :))
    Цитирай Първоначално написано от DaNTeS
    Off topic:
    Цитирай Първоначално написано от TeCHo0o0
    Hmmm ako mi pokaje6 kak se p16ka vika i di6a u4esteno ednovremenno ti kazvam brao

On topic: Ami tiho p16kane.
    офф: като при телефоните ще е increasing ring
    он: продължавайте да пишете
    МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ

Ми пъшкане ама по-често е дишането..хах как тъпо го казах
    Иначе да..симулирала съм

Аз обичам да грухтят и да квичат! Може и да пищят като гаргойли... тва също е яко.

чувала съм подигравки от гаджето си за това... най-често си скимтя тихичко или си пъшкам Гледам да не викам много, за да не чуя още някоя подигравка с вълнението ми

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Различно когато правя любов съвсем лекичко си пъшкам,обаче секса ако е по бърз и груб даже ми правят забележка да съм по тиха

Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    чувала съм подигравки от гаджето си за това... най-често си скимтя тихичко или си пъшкам Гледам да не викам много, за да не чуя още някоя подигравка с вълнението ми
    Е на кво ще се подиграва аз не мога да разбера...?! Егати мъжете има просто...да те лишава от нещо което ти идва отвътре... тцтц...

Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    следващите пъти като правите секс не издавай нито стон, да видим тогава на какво ще се подиграва. Мухльо. Той вместо да се радва, че върши нещо 'качествено' и ти доставя удоволствие, той се подиграва. Егати ... дето е. На твое място бих си траяла по време на 'акта' и бих го потупвала вяло по гърба да знае, че не съм заспала още.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

оо аз съм от звууучните определено........

искам давика да крещи да дере с нокти
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт
    лекото и дълбоко дишане разбира се

Lord Give Me A Sign

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си