- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Споделете... ;)
Надявам се темичката да ви хареса и дано я няма или не поне да не се повтаря за 100-тен път!!!
Сега към въпросчетата...
за момчетата: Какво ви възбужда повече пъшкането,учестеното дишане или викането на едно момиче (няма значение дали е по време на секс или предлюбовната игра)...?!
за момичетата: Кое по често ви се случва да правите от горе споменатите нещица...Било ли ви е някога срам да го правите?! Опитвали ли сте да симулирате и получавало ли ви се е?!
![]()
Сега сте вие... :P
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз или пъшкам или дишам учестено , защото знам , че го подлудява това ...А колкото до викането ... само веднъж съм викала и то не да се дера , но то беше защото той направо ме побъркваше ..
Дишам учестено в повечето случаи.Само един път ми идваше да викам и то от болка.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Охх горката...Първоначално написано от girl_in_black
![]()
Priceless .. <3
пъшкането и учестеното дишане
не ми е яко някво да ми вика на главата![]()
но иначе ако издава лекички стонове ще ме възбуди максимално иобичам също по време на секс да гледам партньора си по възможност в очите...това също ми действа възбуждащо
![]()
най-често пъшкам... и може да се получи някой по-силен стон, ако направи нещо по- ... хубаво![]()
Пъшкам,дишам учестено и понякога се е случвало да "изскимтя" (т.е. иска ми се да извикам ама трябва да се съобразявам и ...)
Дали съм симулирала?!Хммм дамммПри първите 5-6 пъти с едно гадже само симулирах и той така и не разбра
(през тоя период си мислех,че съм прокълната и че с него няма да изпитам оргазъм,а след тия 10-тина пъти нещо всякаш му стана и секса беше ..........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
нз x3eme дали наистина усеща тия неща или просто казва правилните думикоито повечето момичета търсят в едно момче... както и да е по темата.. айде да не е викане ама примерно мн се кефя като си затвори очите момичето отвори леко уста и отпусне главата си назад.... и разбира се съчетано с леки въздишки или пък прехапване на устни....
говоря от личен опитПървоначално написано от sensationwhite
не знам при другите как е
споделям моята гледна точка![]()
Пъшкам и дишам учестеноПонякога искам да пъшкам по-силно,но има хора в апартамента и няма как
Не ме е срам естествено да го правя и не го правя защото на него ще му хареса примерно,а защото така ми идва отвътре.
И не симулирам.Получавам си оргазми редовноНе виждам смисъл от симулирането
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
всичко на куп доставя ми удоволствие да съм доставил удоволствие ако мога така да се изразя![]()
![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
Off topic:
Hmmm ako mi pokaje6 kak se p16ka vika i di6a u4esteno ednovremenno ti kazvam braoПървоначално написано от TeCHo0o0
On topic: Ami tiho p16kane.
офф: като при телефоните ще е increasing ringПървоначално написано от DaNTeS
он: продължавайте да пишете![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
Ми пъшкане ама по-често е дишането..хах как тъпо го казах![]()
Иначе да..симулирала съм![]()
Аз обичам да грухтят и да квичат! Може и да пищят като гаргойли... тва също е яко.
чувала съм подигравки от гаджето си за това... най-често си скимтя тихичко или си пъшкамГледам да не викам много, за да не чуя още някоя подигравка с вълнението ми
Различно когато правя любов съвсем лекичко си пъшкам,обаче секса ако е по бърз и груб даже ми правят забележка да съм по тиха![]()
![]()
Е на кво ще се подиграва аз не мога да разбера...?!Първоначално написано от shokoto91
Егати мъжете има просто...да те лишава от нещо което ти идва отвътре... тцтц...
![]()
Priceless .. <3
следващите пъти като правите секс не издавай нито стон, да видим тогава на какво ще се подиграва. Мухльо.Първоначално написано от shokoto91
Той вместо да се радва, че върши нещо 'качествено' и ти доставя удоволствие, той се подиграва. Егати ... дето е. На твое място бих си траяла по време на 'акта' и бих го потупвала вяло по гърба да знае, че не съм заспала още.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
оо аз съм от звууучните определено........
искам давика да крещи да дере с нокти![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
лекото и дълбоко дишане разбира се![]()
Lord Give Me A Sign