- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пухкави ботуши
Първоначално написано от kat4enceto
![]()
![]()
![]()
ето едни ,като на козел![]()
http://guestofaguest.com/wp-content/...8/03/boot1.jpg
http://www.montkid.com/montkid/image...r_boots_rg.JPG
Руса кукличка
ми в м0л трее да има бе.. мацка ..провери![]()
ай .. Успехус ..
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
изглеждат сладки и топлички,ама както казваш,ако нагазиш в някоя локва и ще стане така,сякаш ти са се лепнали лайна на кракатаПървоначално написано от merediana
![]()
Руса кукличка
голямата стъпка им викам азнещо обиколи графа,витошка,все ще намериш
![]()
Think.Believe.Dream.DARE[!!!]
Ужасни са, половината ми клас имат такива![]()
Уискас беше пуснала една тема и беше постнала снимки на едни такива ботуши,.
Ама нещо не иска да сподели от къде сахах..
![]()
![]()
![]()
ей такива като видя на улицата....
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Стига бе хора...мн са яки...такива топли..ама мацка според мен не са за София..поне според мен ти си знаеш..та наистина провери в магазини за ски и сноуборт оборудване трябва да има..защото като бях по празниците в Банкя..и във всеки такъв магазин ги имаше...ии като видя някоя мацка там с такива и ми ставаше някво топло..мн яко...
Тея са като на Чубака от Междузвездни войни? Голям смях, голяма са кочина тея пътъци!Първоначално написано от Kisses_P
![]()
ot pochti lichen opit ti kazvam da ne si wzimash takiwa (suvet) ako ne navali dujda ili ponqkoga daje snega gi pravi na guz... a ako iskash da nosish takiva prez lqtoto (za da ne se susipqt) nosi
![]()
^Вие мислите ли бе хора?!?Как ще ги носи лятото?![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Специално заради теб се регистрирах,за да ти пиша,че аз съм една то най-големите фенки точно на тези ботушки..Хич не ми пука,че говорят,че с тях съм като ескимос или бяла мечкаПървоначално написано от Kisses_P
Даже ми става смешно..
Исках да ти кажа,че наистина хич не са за мокро време..много топлят!Но попиват всякаква вода
![]()
Мойте са бяло с малко черно и с късо панталонче или черен панталон края на есента стои много готино
А на които не му харесва..въпрос на вкус е![]()
От мината година са ми и нямам никаква идея точно в София къде може да ги има..Даже докато ги открия моите бях пуснала всевъзможни радари в София и Варна ако случаино там ги има..
Успех в търсенето и дано си ги намериш,че знам каква тръпка и мерак е![]()
Love is in the air
много са яки тия ботуши- супер сладурски. Само тия с много дългия косъм не ми харесват толкова. Вярно, не са за мокро време и кал , ама и обувките на ток не са особени практични, пък масово се носят. Поне тия изглеждат удобни. Само че преди 2 години навсякъде ги имаше, а сега не съм виждала.![]()
леле ужасни са, като видя някой на улицата с такива и се скъсквам от смяхто тва на нищо не мяза, представям си като е кално на кво ш мязат
![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Оф,се едно 6 месеца е само кал и дъжд?!
Ае чуйте се кво говорите.... има си сухи дни(не през лятото)
иначе са баси яките![]()
Първоначално написано от yozito
emi tochno twa kazax ako i se nosat lqtoto za da ne se susipqt da nosi![]()
Ти добре ли си?!Аз имах такива ботушки и не ги носех лятото,нито пък ги носех,когато е мокро/кално или когато има сняг!!!В края на краищата сезоните не са 2 - лято и зима!!!Има си и есенПървоначално написано от brokeninside13
А точно за късната есен са много подходящи
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не е особенно хубаво "да се смееш",когато не е нещо по твой стил,защото поне в моите очи точно тези,които ми се "смееха" ..ми изглеждаха доста ограничени..тъй че наистина ако не ти допада нещо е доста по-добре да си замълчиш от колкото да даваш мнение...което свъшност другия не ти го е поискал даже.. :P![]()
Love is in the air