- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Предложение за форума
Ще давам по същество.Предложението ми е следното :
На всяка тема първото мнение (т.е. това на автора) да излиза на всяка страница така мисля че ще бъде по-лесно и по-удобно поне според мен
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Необходими са доста поправи (надбавки) по системата на форума за да се осъществи това.
това ми е от ясно по ясно преди и аз се занимавах с форуми само любителки нищо сериозно но това е друга тема та мисълта ми беше че по този начин хем ще е по удобно хем може и да се привлекът още потребители между другото имам още една идея за която ще спомена тук за да не правя друга тема и тя е да се добавят още поне 2-3 скина на форума да има така да се каже разнообразие и човек да може да има избор
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Аз пък искам да въведат да си избираш на коя страница да идеш,защото в темите с много страници трябва да преровиш 100 страници,за да стигнеш до която искаш...![]()
Е то има!Първоначално написано от Overpowered
Точно под заглавието на темата има едни цифри е,тва са страниците![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Първоначално написано от LiveFlower
Това нещо дето го има не е много полезно...Представете си пак тема с 100 странички.От долу,докато четеш някоя от страниците излизат най-близките 5-6 или там колкото бяха напред и няколко страници назад...Примерно до 50та си има доста щракане...Иначе върши работа преди влизане в определена тема...
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Много точно ! В друг форум бях забелязал същото това,но като цъкнеш на многоточието както е например 1,2.....110,111 ти показва всички числа на темата от 1 до 111 например,и си отиваш на точната страница...става дума за SMF 2.0 бета... дали може тази опция да я вкарате тук,в phpbb ?Първоначално написано от Valhala
![]()
Дам...прави ми впечатление,че по-голямата част от нашите форуми са с тоя недостатък...Ако може поне тук да се направи нещо,няма да е лошоПървоначално написано от Lucho
![]()
и аз съм на мнение,че няма да е лошоПървоначално написано от Valhala
Да бе..само искате добавки,глупости...и после се оплаквате,че форума забивал и зареждал бавно![]()
Еми то така трябва се направи,че да няма такива работи бе...В крайна сметка го мислиме това нещо,с цел да подобриме нещата...Първоначално написано от sexita
![]()