- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Допря го до мен, има ли опасност?
Зна4и в4ера бях с гаджето си и правихме орален секс по скоро аз на него ама тои не свърши и след това иска6е да праим секс ама аз не исках и тои за секунда си допря пениса до п*** ми ама пенисът му дори не бе6е влажен и се 4удех дали има няква опасност да забременя след като не свърши изобщо.Знам 4е е тъп въпросът но все пак се притеснявам.Моля без глупави коментари![/b][/list]
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Абе трябва да въведат със закон тест, преди да почнете да се ебете.
Войни на Тангра
Никакъв шанс да е станало нещоСпокойно
и се порови из форума да се пообразоваш малко
![]()
треа да пуснете и тема"седнах на тоалетната чиния,а преди тва той се беше изпикал-дали съм бременна?"
Аз съм виждал.Първоначално написано от nymphadora
![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
Спокойно има и такива тъпи идиотчета ,че ще я пуснат...Първоначално написано от nymphadora
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
честито! ще си имаш тризнаци щом не е свършил в теб а само си е допрял хуя, ти как мислиш че стават тризаците?
На 10 ли си ?!Първоначално написано от smile4eto1
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
аааапхахаххаааааааааааааа ааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ахахаххахахаааааааааааааа ааааааа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
v toq forum e fra6kano ot razbira4i we![]()
![]()
![]()
ima vyzmojnost da zabremenee .... zavisi kak q e dokosnal sys penisa dali e imalo semenna te4nost ... si4ko e otnositelno i vypreki tova vyzmojnostta da si bremenna pone spored men e po malko ot 1%![]()
хахахааххахахаххаахаахаха ха бе вие в ред ли сте![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бременна си, мацка, върви да търсиш креватче и дрешки за бебето
![]()
Let's get drunk tonight!
SPECIAL FOR qazwsx
Първоначално написано от smile4eto1
+1 xaxaxaПървоначално написано от Pagan_man
![]()
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.
Докато има глупави теми ще има и глупави коментари! Та той дори не е проникнал в тебе !? Ако са те учили, че бебетата ги носят щъркелите, е време да се отучиш!Първоначално написано от smile4eto1
Don't tell me what I can or can't do !
ако те докосне веднъж забременяваш само с едно,ако 2 пъти-близнаци,3 тризнаци не се знае....колко пъти го докосна викаш?
Това трябва да са някакви супер мощни сперматозоиди![]()
mislq 4e nqma..
и на мен ми се случи нещо подобно....искам съвет
вчера видях снимка как двама се целуват,какво мислите момче ли ще е или момиче ..?
аман от тъпаци...
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Абе мила ти да не прави орален секс с банан и докато си го близала да си го изстарвала на п.....а си , и да се претисняваш дали ще станеш член в семейството на "бабанани с пижами"
Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
КАК МОЖЕ ДА ЗАДАВАТЕ ТАКИВА ВЪПРОСИ НЕМОГА ДА РАЗБЕРА??????????????????????????????? вСЕКИ ДЕН НЯКОЙ ОЛИГОФРЕН С ИЗВИНЕНИЕ ПУСКА ПОДОБНА ТЕМА... АБЕ ОБРАЗОВАЙТЕ СЕ МАЛКО Еееееееее.... НЕ ХОДИТЕ ЛИ НА УЧИЛИЩЕ там НЕ ВИ ЛИ УЧАТ.. БАХТИ "картофите"...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от nejnaDROGA
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii