- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившият ми ми се обади за Нг..
Първо да пожелая на всички ви Честита Нова Година, много любов и щастие, здраве и късмет !!!
Снощи постъпката на бившия ми ме учуди..обади ми се за Нова година..дали това означава нещо..или просто звъни на всички..? Не знам,чудя се. По принцип той ме скъса и не сме в идеални отношения след всичко,в общи линии вече не се виждаме..не знам дали да си мисля нещо или е нещо обикновено за него..как смятате..
Честита Нова Година..
ами според мен не значи нищо, просто преди сте имали нещо общо и е искал да ти честити![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Смятам че нищо лошо не е направило момчето като ти се е обадил да те поздрави... все пак това е един поздрав. все едно аз да те поздравя с "Здравей!" и ти да си мислиш че това значи нещо.... Радвай се че дори се е сетил за тебе да ти се обади и да ти честити, защото аз точно заради ей такива като тебе да не земат да си помислят нещо на никой не звъня и не се обаждам... че с каквото сте богато ваображение ви момичетата..... мани мани
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
И на мен бившият ми ми се обади, в 4 без 10 когато спях толкова хубаво... Не ми се беше обаждал от месец и половина, всъщност откакто ме скъса не ми се е обаждал. Но както и да е. Както при теб, така и при мен вероятно нищо не значи, колко и да ни се иска
Че аз бих се обадил на бившата си от чисто приятелски взаимоотношения...все пак не ми е безразлична![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Ооо боже...на мен пък една фр ми звънна...дали не е лесбо?..пада си по мен-все пак ми звънна![]()
И на мене ми звънна една фр... кой знае сега какво ще иска, мани тиПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Аз не пуша! Аз не пия! Hе говоря неприлични думи и не ходя по МЪЖЕ! Ебах му мамата изтървах си цигарата в уискито кът видях един готин ПИЧ!
Долни лесбийки...Първоначално написано от RoShaVoTo
Какво се ебавате..просто явно толкова ми се иска да значи нещо,че се вкарвам във филми,но прекрасно знам,че явно или е с друга,или просто не иска да е с мен,за да не е с мен,трябва да се примиря. Е,ще има нов. Нова година,нов късмет, нищо чудно да срещна някой друг.
Човека не може ли просто да ти честити новата година?! Не ти се е обадил за нищо друго!
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Ср брат..лигавя се не на място...познато ми е,просто го игнорирай!Първоначално написано от psihqsala
![]()
И моите бивши звънят от време на време по празници, ама то не е от чувства. Просто с повечето съм в приятелски отношения. Не ги чувам често, да не кажа адски рядко, ама като се сетят случайно за мене звънят. Аз си имам приятел, те също имат приятелки (освен един дето също има приятел), ама си е проява на уважение да честитиш празника.
Ех, надеждата умира последна, нали? ;д Нищо не значи.
Аз напълно те разбирам и аз се обадих на бившата ми (по скоро и написах смс) ама се тая де ... направих го понеже все още я ОБИЧАМ!!!
![]()
На мен деня ми започна с бившия, ти за едно звънене ли си... |-(
АууууууууПървоначално написано от ImmortalForever
сериозно ли
Хах ,, страмно -- и на мене бившия ми пожела "Ч.Н.Г" .. ама не ми се е обаждал ,, а по скайпа.И все пак доста се изненадах ,, тъй като не съм говорила с него от два-три месеца ... като го видя .. все едно не се познаваме.Страмна раота'.
![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Да бе..Излюпвам се аз от люпилнята си към 1 часа на обед.Излизам от нас и прас..Той с тейко си по уличката... Не почвам с хубавото...Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
За много години Btw....
За много годиниПървоначално написано от ImmortalForever
![]()
да не ти пука,тва е имунизация...
Не го бях поглеждала от тази страна..Хвърли ме в друг размисъл.Похвално.
![]()
Е какво като ти се е обадил?И аз се обадих на един бивш снощи,и то аз го бях разкарала тогава.Нямам чувства към него,нито пък той към мен.Нищо не означава,а още по-малко става въпрос за чувства.
Весели празници!
li4no moeto mnenie e 4e prosto go grize s1vestta.6tom toi e sk1sal s teb....vseki 4ovek se vr16ta nazad za da popravi tova koeto e sgre6il ina4e ne moje da prod1lji napred... tva go znam ot li4en opit.6tot i moito biv6oto mi gadje sled 9 meseca ni zdravei ni zdrasti re6i da pogovori s men.. prosto az mislq taka
www.nagradite.net/divdiv molq vi davaite mi to4ki! :P
Azzzzz!
Сама го каза - явно толкова ти се иска да значи нещо , че се вкарваш във филми ! Съжалявам ,че ще съм толкова директна, ама - Нищо не значи , момчето просто е любезно !
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Е какво няма лошо да ти се обадат да ти честитят празник или нещо друго.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Може да го е направил от добро възпитание все пак .![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..