- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Харесвате ли си трите имена?
Как ви звучат изказани заедно? Харесват ли ви? Бъркали ли са ги в документи? Ей такива неща.
Ужасни са! Имам три лични. Постоянно ме бъркат, трудно ми помнят името и такива кофти неща.
mindscan
Стаат-Елвира Емилова Георгиева.И като ме питат за име и фамилия и като кажат:АА,като певицата?То Елвира Георгиева певица ли е ?!
Мразя да ме сравняват по името с тая![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
По фамилия съм Маргинова, внимавайте!
/нищо, че те са Маринови:Д/
Харесвам си имената и трите са български-Илиана Тодорова Божилова.Можело е фамилията да ми е Аначкова,което по ме кефи,но няма значение.
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Ами да,презимето и фамилията ми са най-разпространените мъжки,български имена,а личното ми име е малко по-нестандартно.Лесно се запомня и звучи елегантно :}
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Моите не ми харесват. / Моника Пламенова Каменова / Особено първото..![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Александър Кирилов Мечев
Хубави имена, известни хора има с тази фамилия, интересна е и иторията с получаването на фамилията ми
Мен си ме кефят за съжаление май само бащиното ми е славянско другите две са далечко от България ...
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Ирина Владиславова Петкова.
Епа стават ..
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Адашка.Първоначално написано от sladka__droga
![]()
mindscan
Много често срещани са и трите ама ми харсва как звучат.
Александра Николаева Иванова![]()
Харесвам си ги, ама малко трудно ми ги произнасят в чужбина и ги бъркат непрекъснато, което много ме дразни![]()
Чакай бе,ти не беше ли Прая/прейче?Първоначално написано от IrrieSkyline
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Моята фамилия е объркана още от писането на акта за раждане.... както и тази на баща ми ... трябвало е да съм Димова ама не съм![]()
![]()
Размерът, рожбе, ИМА значение ))
.: machoka :.
Мартина Иванова Иванова
еми личното не си го харесвам,ама нищо не мога да направя.
преди се кефех,че съм Иванова Иванова,защото не мога да объркам бащинското име със фамилното..![]()
^^ Заради подобна изцепка с майка ми сме с различни фамилии.![]()
mindscan
Прея-Ирина... бла-бла (другите са кофти)Първоначално написано от LiveFlower
mindscan
валентина йорданова ... третото няма да го кажа понеже е наииистина нестандартно ..
и да .. не си харесвам първото и третото
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
Виктория Веселинова Велева ... ем много им се кефя, че почват с еднакви букви, уникатче (и аз да се изразя сат няква надутаох, сори разлигавена съм)
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Уникатче?!Първоначално написано от gree_girl
Един приятел се казва Веселин Веселинов Веселинов. :д
mindscan
И аз съм Мартина и повтарящи се бащино и фамилноПървоначално написано от carinaNebula
![]()
Размерът, рожбе, ИМА значение ))
.: machoka :.
Александър Ивайлов Димитров
стандартна работа..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Само първото не си харесвам.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Надя Георгиева Карагьозова. Преди много си мразех малкото име и исках да ми го сменят на Александра.Обаче вече си се чувствам като Надя и не мога да се сетя за нещо, което би ми отивало повече. За второто не съм се замисляла, но за третото съм. Може би ще си го запазя като се омъжа, знам ли. Абе, харесват си ми.