.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Предложения

Искам предложения за отмъшение на едно момче, бивш - как да го заболи най-много.Няма да го убивам, просто става въпрос за раняване на чувства

Град
    В сърцата на хората.
    Ми освен да си намериш друг, не виждам как

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Мислиш ли , че на бившия ще му пука за теб ? Иначе ваирант е да се хванеш с най-добрия му приятел

мхм..това си е най-болезненото виж някой младеж да ти помогне..ама да не го омотаеш така, че да се влюби в теб и сетне..

И какво ще спечелиш като го нараниш?! По-добре ли ще се почувстваш?! Според мен това е много тъпо. Не може да искаш да нараниш човека, когото до скоро си обичал и е значел нещо за теб, каквото и да е станало. И както някой умен човек е казал "Отмъщението не връща загубеното"....
    I know I should stop believing ... !

Цитирай Първоначално написано от TooLittelTooLate
    И какво ще спечелиш като го нараниш?! По-добре ли ще се почувстваш?! Според мен това е много тъпо. Не може да искаш да нараниш човека, когото до скоро си обичал и е значел нещо за теб, каквото и да е станало. И както някой умен човек е казал "Отмъщението не връща загубеното"....
    Ооо, мога и още как.Просто ден и нощ мисля за това.Помогнете ми да измислим възможно най-гадният начин.
    Най-добрият му приятел...?
    Или пълно безразличие ...
    Понякога виждам, в погледа му, въпреки, че рядко се виждаме - някакви чувства ...

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    е тва е най-гадното - след като си бил с някой и вече след това сте скъсали да искаш да го нараниш...

Град
    Destanation unknown ((:
    Намери отнякъде положителен тест за бременност и му го връчи заедно с мазна усмивчица и едно " Честито , тате "

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Намери отнякъде положителен тест за бременност и му го връчи заедно с мазна усмивчица и едно " Честито , тате "
    олеее на какво са способни жените само и само да страдаме..че сетне и месечка издръжка може да иска..

Аз нямам идеи,но имам въпроси(да,пак). Ако тръгнеш с най-добрия му приятел,няма ли да нараниш повече него,когато свършиш с отмъщението си,отколкото бившия?Плюс това,ако тръгнеш с приятеля на бившия ти,ще виждаш старата си тръпка често.Замисли се.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Аз нямам идеи,но имам въпроси(да,пак). Ако тръгнеш с най-добрия му приятел,няма ли да нараниш повече него,когато свършиш с отмъщението си,отколкото бившия?Плюс това,ако тръгнеш с приятеля на бившия ти,ще виждаш старата си тръпка често.Замисли се.
    Еми, незнам дали е най-добрият му приятел, но ме, знам, че ме харесваше ... Искаше тройка да правим Те и двамата са повече женкари ...

Цитирай Първоначално написано от TooLittelTooLate
    съгласна съм!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    ...

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    ...
    Ооо, най-гадният начин, мислете

Супер фен
    Тва с най-добрия приятел е добра оферта
    Или разкажи насам-натам, че не го бива...
    nicolepcd

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Мислиш ли , че на бившия ще му пука за теб ? Иначе ваирант е да се хванеш с най-добрия му приятел
    Тва е най-доброто!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Цитирай Първоначално написано от elsy

Хахах, не, искам ... Пряко, не индиректно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sexbomb
    Цитирай Първоначално написано от elsy

Хахах, не, искам ... Пряко, не индиректно
    Еми тогава в очите му кажи, че не го бива
    nicolepcd

Град
    Destanation unknown ((:
    ...
    Еми ако има кола земи лепни някоя бележчица там отзаде , на която да пише : " Внимание , малък х*й" или нешо подобно . Най-много ше засегнеш егото му А в Космополитън имаше едно много добро , ама то вече е за по големи . Докато са в някое кафе примерно , с ново гадже, да дойде сервитьорката ( с която ти ест предварително трябва да си говорила ) и да го пита : " извинете, децата ви питат колко още трябва да висят отпреде на студа" Ама то това вече наистина е за по - големи ...

...
    Еми ако има кола земи лепни някоя бележчица там отзаде , на която да пише : " Внимание , малък х*й" или нешо подобно . Най-много ше засегнеш егото му А в Космополитън имаше едно много добро , ама то вече е за по големи . Докато са в някое кафе примерно , с ново гадже, да дойде сервитьорката ( с която ти ест предварително трябва да си говорила ) и да го пита : " извинете, децата ви питат колко още трябва да висят отпреде на студа" Ама то това вече наистина е за по - големи ...

Ти ме кефиш, иначе

Супер фен
    Тъпи изпълнения...
    Ква е тая злоба...кви сте такива остмъстителни...
    След като някой ви е наранил трябва ли да го удостоявате с толкова внимание Не си губете времето да планувате нещо за някой,който не го еня за вас.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ами това са пълни детинщини,чесно това ми звучи като филм на ужасите.Като за начало порасни
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

pxaxaa...naii--dobriqqqqt variqnt ..

Град
    in my world!
    преспи с най-добрият му фр
    П.П сериозна съм
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Отмъщението носи моментно удовлетворение.Няма смисъл от него..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си