- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предложения
Искам предложения за отмъшение на едно момче, бивш - как да го заболи най-много.Няма да го убивам, просто става въпрос за раняване на чувства![]()
Ми освен да си намериш друг, не виждам как![]()
Мислиш ли , че на бившия ще му пука за теб ?Иначе ваирант е да се хванеш с най-добрия му приятел
![]()
мхм..това си е най-болезненотовиж някой младеж да ти помогне..ама да не го омотаеш така, че да се влюби в теб и сетне..
И какво ще спечелиш като го нараниш?! По-добре ли ще се почувстваш?! Според мен това е много тъпо. Не може да искаш да нараниш човека, когото до скоро си обичал и е значел нещо за теб, каквото и да е станало. И както някой умен човек е казал "Отмъщението не връща загубеното"....
I know I should stop believing ... !
Ооо, мога и още как.Просто ден и нощ мисля за това.Помогнете ми да измислим възможно най-гадният начин.Първоначално написано от TooLittelTooLate
Най-добрият му приятел...?
Или пълно безразличие ...
Понякога виждам, в погледа му, въпреки, че рядко се виждаме - някакви чувства ...
е тва е най-гадното - след като си бил с някой и вече след това сте скъсали да искаш да го нараниш...![]()
Намери отнякъде положителен тест за бременност и му го връчи заедно с мазна усмивчица и едно " Честито , тате "![]()
Първоначално написано от PreciousDiamond
олеее на какво са способни жените само и само да страдаме..че сетне и месечка издръжка може да иска..
Аз нямам идеи,но имам въпроси(да,пак).Ако тръгнеш с най-добрия му приятел,няма ли да нараниш повече него,когато свършиш с отмъщението си,отколкото бившия?Плюс това,ако тръгнеш с приятеля на бившия ти,ще виждаш старата си тръпка често.Замисли се.
Еми, незнам дали е най-добрият му приятел, но ме, знам, че ме харесваше ... Искаше тройка да правимПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
Те и двамата са повече женкари ...
...Първоначално написано от PreciousDiamond
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ооо, най-гадният начин, мислетеПървоначално написано от Kostadin_682
![]()
Тва с най-добрия приятел е добра оферта![]()
Или разкажи насам-натам, че не го бива...![]()
![]()
nicolepcd
Тва е най-доброто!Първоначално написано от vesito13
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Първоначално написано от elsy
![]()
![]()
![]()
Хахах, не, искам ... Пряко, не индиректно![]()
Еми тогава в очите му кажи, че не го биваПървоначално написано от sexbomb
![]()
![]()
![]()
nicolepcd
Еми ако има кола земи лепни някоя бележчица там отзаде , на която да пише : " Внимание , малък х*й" или нешо подобно . Най-много ше засегнеш егото муПървоначално написано от sexbomb
А в Космополитън имаше едно много добро , ама то вече е за по големи . Докато са в някое кафе примерно , с ново гадже, да дойде сервитьорката ( с която ти ест предварително трябва да си говорила ) и да го пита : " извинете, децата ви питат колко още трябва да висят отпреде на студа"
Ама то това вече наистина е за по - големи ...
![]()
Първоначално написано от PreciousDiamond
Ти ме кефиш, иначе![]()
![]()
![]()
Тъпи изпълнения...
Ква е тая злоба...кви сте такива остмъстителни...
След като някой ви е наранил трябва ли да го удостоявате с толкова вниманиеНе си губете времето да планувате нещо за някой,който не го еня за вас.
Ами това са пълни детинщини,чесно това ми звучи като филм на ужасите.Като за начало порасни![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
pxaxaa...naii--dobriqqqqt variqnt ..Първоначално написано от PreciousDiamond
![]()
![]()
![]()
![]()
преспи с най-добрият му фр
П.П сериозна съм![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Отмъщението носи моментно удовлетворение.Няма смисъл от него..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...