- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Феромони ?!
някой да е използвал такива парфюмчета със така наречените феромони вътре за сваляне и други работи ...не ме интересува за да го ползвам просто ми е интересно дали има ефект и имате ли любопитни случки с тях![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
Az si bqh kupil Phelure predi vreme, no neznam dali e imalo nqkakva razlika.
Eating isn't cheating - Arnold
феромоните имат по голям ефект върху животните докато при хората е по слаб ефекта
някой ще ми обясни ли какво са феромони?
съжалявам ,че не съм на ясно по въпроса,но все пак бих искала да знам![]()
Руса кукличка
стимулират сексуалното желаниеПървоначално написано от angelcheeee_93
Демек да внимавам ако имам кучеПървоначално написано от x3eme
![]()
По темата - не съм запозната![]()
звучи малко странно но е така...Първоначално написано от hottie
най голям е ефекта при змиите,действа им като наркотик,а за останалите животни няма да коментирамполудяват просто
за жалост при хората ефекта е много по слаб отколкото при тях![]()
Много ще е интересно някой да се напръска с такова нещо и да го подгони змияПървоначално написано от x3eme
![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
много благодаря!Първоначално написано от x3eme
Руса кукличка
няма за каквоПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
по-интересното е къде ще му се навреПървоначално написано от girl_in_black
Ааам чувал съм за това...Ако искаш да вониш на пикоч и очевидно да те гонят разни студенокръвни го ползвай![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Аз се бях пръскала с такъв миналата година-на една приятелка беше и се пръснах преди да идем на дискотека. Не знам дали е от това , но се наложи да гоня трима много нахални досадници за една вечер, при условие, че по принцип не ми се лепят особеноНе миришеше много яко,но не беше и отвратителен- от тия дето ти става лошо от тях. Не бих си купила.
ееее хеле един да разкаже случкаПървоначално написано от Minerva
...давайте споделяйте повече искам интересни преживявания с тия фалшиви флакончета
![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
правиш си 1 вана с феромони и после през зоопарка ... после няма да ти се налага да правиш секс мноооого време ... пък и няма да искаш
хихихи от мене случки искай![]()
В тоя ред на мисли - сетих се за действието на валериана върху котките....може да действа и върху големите котки, даже е почти сигурно.Първоначално написано от got2Bthe1
темата е интересна но като гледам малко знаете какво всъшност са феромоните и темата отива на към спам....![]()
Абсолютни дивотии,то ако ставаха така нещата....
Mnogo qsno. Vajnoto e kak se durjish s momichetata i kak izglejdash. Po razmera posreshtat, po orgazmite izprashtatПървоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
аз бях чувал че ако завониш на прясна урина направо ти се нахвърлят![]()
Хей, вие всички тук. Да вземете да се просветите малко на тази тема.Стига бели полета в общата ви култура.Ама да,всъщност вие не сте си виновни за това,защото просто до сега в България не е имало никога нито един достатъчно просветен човек на тази тема,и за това никой нищо читаво не е писал.Поради тази причина, е и нямало от къде да прочетете нещо истинско и вярно.
Но вече това е история.Ако наистина някой проявява малко по-сериозен интерес по тази тема и желае да си купи и ползва истински оригинални човешки феромони,то ще му се оттвори парашута.Скоро официално ще види бял свят,най-сериозният сайт за оригинални феромони в СВЕТА.В него ще намерите най-обемната и изчерпателна информация за ФЕРОМОНИТЕ,от който и да е друг сайт в света,вкл. 10-те най-оригинални,най-истински,най-продавани и 100% действащи феромонални продукти в света,които никой никога не е внасял и продавал у нас до сега.И този сайт е БЪЛГАРСКИ ! ! ! За сега можете да го посетите тук-feromonibg точка com/new
Влезте,прочетете всичко,просветете се и тогава пак пишете някакви мнения по този въпрос,за да спрат да ви се смеят тези,които вече са го направили,тези които са си купили,пробвали,изчукали десетки мацки и пичове,останали поредните много доволни и пак са си купили.
^ Да,и колко ще се зарадвате,след като похарчите една сума,а се окажете само със сухия шпек в ръка...
Reality is wrong,dreams are for real.
feronimo ако не забелязваш некои хора които пишат във форума знаят какво са феромони![]()
Умните и разумните не само се радват,но и яко чукат вече почти 30 г. от както са открити и се продават истинските феромонални продукти по целият свят. А, много мислещите се за умни и знаещи песимисти- кибици,не им остава наистина нищо друго, докато си лъскат шпека.....да стоят......и да гледат......как другите......свалят......дори.... ..и тяхната мацка !!!