- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Феромони ?!
Feronimo,stana mi interesno.Razkaji malko pove4e kakvi sa tezi feromonalni produkti???Tova parfiumi s feromoni li sa ili ne6to po-nadejdno???
Доколкото знам , уж се води че тия парфиюмчета нямат миризма? Или съм в грешкаПървоначално написано от Minerva
![]()
Ето личи си,че има и наистина заинтерисовани хора по тази тема.Всичко кото се предлага в този магазин,за първи път се внася у нас.Това са продукти феромони-концентрати,които трябва да добавите във вашият любим парфюм по описана за всеки продукт схема.Ако спазвате точно предписанията,ще имате един наистина действащ парфюм с феромони,а не като всички ментета които се предлагат у нас до сега.
Иначе,информацията в сайта е най-обемната и изчерпателна,каквато не можете да намерите никъде другаде и с много научни доказателства.
Значи тряя предъпредя никой да не се пръска с такоз нещо кат идват в къщи...щот кучето и котката ми ще си напраят партиПървоначално написано от x3eme
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Аз имам феромонен парфюмза мен действа ..в автобуса момичетата ме гледат и като седна до някоя и е неудобно и гледа леко настрани..после като стана ме поглежда леко
понякога незнам мен ли ме е срам повече или тях
![]()
![]()
![]()
в училище е същото постоянно ме гледат
Който не вярва може да го купи от тук http://www.sexaromati.com/product_in...&products_id=1 от там го взех и струва 55лв![]()
![]()
На вниманието на NeNoRMaLNiKa ! ! ! Ако искаш да си останеш ненормален и по тази тема за феромоните,проблема както винаги си е само твой. Действието на феромоните като атрактант за противоположният пол, е само едно от ДЕСЕТКИТЕ му качества. Те имат и много други, може би, по-важни и големи ползи , отколкото основно се рекламират, като сексуални атрактанти. Вземи малко и ти да се ПРОСВЕТИШ на тази тема, защото на всички вече им стана ясно,че комплексаря в случая си ти-http://www.feromonibg.com/new/
Мила ми A_Loving_Girl . Освен да се научиш да мислиш и пишеш,трябва да научиш и следното-животните произвеждат и си обменят животински феромони, а хората-човешки ! Взаимно разменени, нямат никакво въздействие. А относно партито- то може да се проведе единствено в болният ти мозък, и то след като и кучето и котката ти обилно ти се изпикаят върху тебе...........
Вземи се просвети и ти малко на тази тема-http://www.feromonibg.com/new/
вместо да обиждаш и да се правиш на разбирач като толкова знаеш за феромоните стига дрънка глупости....явно нищо не знаеш за тяхи недей да спамиш темата безмислени спорове се водят на ЛС
A_Loving_Girl - това е за теб-http://www.cevabg.com/felnews2.htm
Аз наскоро в един бар казах на едно момче ,че има страхотен парфюм . Направо не можах да се откъсна от това момче ( само си говорехме ) , но парфюмът му беше като магнит . И като минеше някоя покрай него и се спираше и му пускаше ебати усмивките . И го попитах какъв е парфюмът и каза , че е 212 на Каролина Херера и , че има феромони в него . Не знам може да ме е метнал за феромоните , ама наистина беше опияняващ , чак сексуално привличане не съм изпитала , но определено беше омайващо .
x3eme,че сам разбирач,да разбирач съм и не дрънкам никакви глупости за разлика от другите нищо не знаещи.
Иначе си прав и съм съгласен с теб,да не се водят безмислени спорове и да се спами темата.
Просто разбери ме,че единственото нещо което искам да кажа на всички,е да не мислят и пишат безмислици,като напр. тази A_Loving_Girl , ами да влязат и се просветят по темата от най-големия доставчик на информация и на единствените оригинални продукти-концентрати в България-http://www.feromonibg.com/new
Това е всичко. Не искам да убиждам никого по никакъв начин,но много се набирам,като гледам какви безсмислици се пишат по темата.
На тебе ли се лепят бееееПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
![]()
ти си грозен като смъртта сори ама вече не се здържам и ще го кажа имаш Ужасен външен вид
![]()
![]()
на тебе и 200 феромони няма да помогнат
виж си лицето,бузите..и всичко останало и после говори
найстина най смешното нещо което съм чел в тоя форум бе тва![]()
ехх красавецо...опаа..исках да кажа красавицеееПървоначално написано от fashion4etyy
на теб пък кво съм ти напраил нз..спри да се занимаваш с мен!!!!Първоначално написано от aka6a_vamp
Копеле родил си се-тва е достатъчна причина!Първоначално написано от fashion4etyy
кажи ми го в лицето сигурен съм че едва ли ще смеешПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
считам за момче..за мен не си момиче и няма да ми пука кво че стане с теб![]()
аз комплекси към теб ли беПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
ти имаш към мен и ме цитираш в всяка тема казах ти лицето ми е 1000 пъти по хубаво от твойто няма нужда да се сравнявам с грозен боклук като теб
никога няма да го направа. бих се сравнил с др фешъни а всички такива като теб грозни съм далеч от тях!ниско под мене си така че спри да се сравняваш.. няма начин
![]()
нмз вече!
ела и ше ти се изплюя в лицето на драго сърце...и за кват искаш ме смятай
стига спамете бе![]()
едва ли спамим повече от тебПървоначално написано от x3eme
![]()
скрий се че си грозен бе....и не ми викай шшш
хаха айде моляте..за грозни дане говорим. щото виждам кой е грозния тук![]()
некъф си урод там горе над мен![]()