.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Град
    Дълбините на канала :D
    Сори спирам спама фешънче,не искаш да знаеш!

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    още малко и ще ме биеш..какъв страах

Град
    Абе може да съм момиче,може да съм 1.50 и нещо,ма пак ще те набия вярвай ми...но спирам щото аз безпочвени заплахи не давам,а тези сиг няма да успея да ги изпълня!Шибан фешън!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Абе може да съм момиче,може да съм 1.50 и нещо,ма пак ще те набия вярвай ми...но спирам щото аз безпочвени заплахи не давам,а тези сиг няма да успея да ги изпълня!Шибан фешън!!
    Еми ще го набиеш ми.Ще гледаме женски бой
    То горкия ме съмнява някого да е удрял през живота си иначе голям патрон го раздава тука.Жалък нещастник наказан от природата...
    Ее него сиг не го е стах да не го ударят,ами да не му развалят гелосаната прическа...

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Модераторите

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от feronimo
    A_Loving_Girl - това е за теб-http://www.cevabg.com/felnews2.htm
    И ако искаш да знаеш...аз си правех майтап....нямате ли чувство за хумор ....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    ела и ше ти се изплюя в лицето на драго сърце...и за кват искаш ме смятай
    ами после?
    Кво после бе чифут?
    После майка ти ше те целува само на снимка!

Цитирай Първоначално написано от StayFly
    ами после?
    Кво после бе чифут?
    ebi si maikata mrusna!!!!!!!!

още малко и ще ме биеш..какъв страах
    Ти гъзар ли взе да го раздаваш бе нещастник? Не се виждаш колко си смачкан от живота...ама то т`ва ти остава да се правиш на отворен в един форум.Жалък задклавиатурен мафиот такъв.Не си надигай въшките щот така е много лесно като дори и гадния си шибан фейс не си показал и тънеш в анонимност.Като мишок се криеш в дупката си.
    Що не си ми градски бе мама му да е** да ти хвърлям всеки ден по един профилактичен бой,да видиш тогава дали толкова ще ти знае лайняната уста...
    ei grozen mlukvai! nqma se razpravam pove4e s teb
    mnnnnnnn pod nivoto si mi i ne struva6 ni6topred men
    4aoooo

1.50 dori i za momi4e ne stava6 ti si po niska ot baba mi bee nemoa spra da se smeq malee ujas az sum 180 i 70kg da vidim kak 6te me bie pikla kato teb..nikoga ne udrqm momi4e ama mai ti 6te si purvata!

ama ujasnoto ne e tva..a tva 4e si malka i ne stava6 za momi4e

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Българска селяния
    Като не се познавате, ми е чудно как си раздавате красиви епитети по адрес един на друг. Или то сега е важното е да се правиш на бияч...

Град
    1.50 dori i za momi4e ne stava6 ti si po niska ot baba mi bee nemoa spra da se smeq malee ujas az sum 180 i 70kg da vidim kak 6te me bie pikla kato teb..nikoga ne udrqm momi4e ama mai ti 6te si purvata!

Въпроса не е колко съм висока и колко тежа бе чифут!Ти не си ли се бил преди...не си ест...тея работи немат значение!Ако некой ден те видя ще се убедиш сам как ше те спраскам...иии как разбра,че не стаам за момиче....ти поне ставаш!

Цитирай Първоначално написано от StayFly
    ами после?
    Кво после бе чифут?
    ebi si maikata mrusna!!!!!!!!
    Дали ше смееш да го кажеш тва в реалността ?

Ne znam za6to vsi4ki vie se karate po mejdu si vmesto da se susredoto4ite vurhu samata tema...vse pak nali za tova e napravena?! Vupreki celiq tozi spam,vidqh i nqkoi seriozni mneniq po temata kato tova na feronimo. Ne znam za vas,no az posetih poso4eniq ot nego sait i za golqma moq iznenada deistvitelno namerih informaciq, koqto do sega nikude ne bqh sre6tala. Az li4no ot dosta vreme se interesuvam ot 4ove6ki feromoni v Bulgariq,za6toto mnogo sum 4ela za tqh v 4ujdi saitove i znam, 4e originalnite sa efektivni.Vsi4ki produkti,koito gi predlagat tam,li4no gi proverih v 4ujdite saitove i deistvitelno mneniqta po forumite za tqh sa samo polojitelni.Absoliutno bezpristrastna sum kum tezi,koito gi vnasqt i prodavat,taka 4e nqkoi koito ne vqrva moje i toi da go proveri sam.Napravo ne vqrvam na o4ite si, 4e moje da su6testvuva tolkova mnogo i ka4estvena informaciq subrana na edno mqsto.Qvno suzdatelite na saita sa deistvitelno profesionalisti i az im imam doverie i mislq da si poru4am skoro.

Аз подарих на гаджето ми парфюм на Bvlgari с феромони ,на него много не му харесваше ,но мен направо ме побъркваше .Явно си е до човек
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

Въпроса не е колко съм висока и колко тежа бе чифут!Ти не си ли се бил преди...не си ест...тея работи немат значение!Ако некой ден те видя ще се убедиш сам как ше те спраскам...иии как разбра,че не стаам за момиче....ти поне ставаш!
    как ще ме спраскаш мн ми е интересно да знам
    ма знаеш че няма да се срешнем за тва го казваш

Цитирай Първоначално написано от krisi90
    Ne znam za6to vsi4ki vie se karate po mejdu si vmesto da se susredoto4ite vurhu samata tema...vse pak nali za tova e napravena?! Vupreki celiq tozi spam,vidqh i nqkoi seriozni mneniq po temata kato tova na feronimo. Ne znam za vas,no az posetih poso4eniq ot nego sait i za golqma moq iznenada deistvitelno namerih informaciq, koqto do sega nikude ne bqh sre6tala. Az li4no ot dosta vreme se interesuvam ot 4ove6ki feromoni v Bulgariq,za6toto mnogo sum 4ela za tqh v 4ujdi saitove i znam, 4e originalnite sa efektivni.Vsi4ki produkti,koito gi predlagat tam,li4no gi proverih v 4ujdite saitove i deistvitelno mneniqta po forumite za tqh sa samo polojitelni.Absoliutno bezpristrastna sum kum tezi,koito gi vnasqt i prodavat,taka 4e nqkoi koito ne vqrva moje i toi da go proveri sam.Napravo ne vqrvam na o4ite si, 4e moje da su6testvuva tolkova mnogo i ka4estvena informaciq subrana na edno mqsto.Qvno suzdatelite na saita sa deistvitelno profesionalisti i az im imam doverie i mislq da si poru4am skoro.
    като ще праиш реклама поне го пиши на кирилица бе

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    спам спам спам за пореден път спам

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    спам спам спам за пореден път спам
    кой го казва
    най големия спамер

mm

Да кажа относно темата...значи един приятел се напръска веднъж с моя парфюм аз ей така го взех просто , защото бях любопитен какво ще стане дали ще има по голям интерес...та го дадох на моя приятел той се напръска мощно..и отидохме в студентски град на джим бийм зариби една мацка и целувки и какво ли не , а при него се случва много рядко . И един друг случай..една вечер отидохме на кафе вечерта пак в студентски град и кафето беше пълно с хора бяхме се напръскали с моя авер и сервитьорката дойде и беше прекалено любезна дори се шегуваше с нас после се запознахме и без да е питаме каза ,че учи в Унсс и почна да ни разправя там някви неща (вече не помня беше преди 2 години ) . Странна ситуация! Все пак не се пръскам с този парфюм стои си вкъщи и не вярвам ,че може да ми оправи живота , но все пак някоя вечер пак ще се напръскам...пак от люботиство разбира се!
    Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо

Град
    Varna

На вниманието на NeNoRMaLNiKa ! ! !

Цитирай Първоначално написано от feronimo
    На вниманието на NeNoRMaLNiKa ! ! ! Ако искаш да си останеш ненормален и по тази тема за феромоните,проблема както винаги си е само твой. Действието на феромоните като атрактант за противоположният пол, е само едно от ДЕСЕТКИТЕ му качества. Те имат и много други, може би, по-важни и големи ползи , отколкото основно се рекламират, като сексуални атрактанти. Вземи малко и ти да се ПРОСВЕТИШ на тази тема, защото на всички вече им стана ясно,че комплексаря в случая си ти-http://www.feromonibg.com/new/
    На всички е ясно кой е комплексаря,моля те не спори че ставаш жалък.Прекалено бос си на тази тема.Отлично и още преди тебе знам за действията на феромоните.Рекламирай смешния парфюм дето го използват само комплексари като този гнусен фиешън.Да не мислиш че на някой тука му пука за другите действия на феромоните? Нещастниците го използват този парфюм само с целта да забият некое момиченце защото знаят че без него трудно ще им върже.Заяждането ти е повече от неуместно и гледай да не се повтаря...

На вниманието на NeNoRMaLNiKa ! ! !
    Ей,ПИКЛЬО. Преди колко години,майката на майка ти е станала баба,бе?

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Цитирай Първоначално написано от TeCHo0o0
    Цитирай Първоначално написано от Minerva
    Аз се бях пръскала с такъв миналата година-на една приятелка беше и се пръснах преди да идем на дискотека. Не знам дали е от това , но се наложи да гоня трима много нахални досадници за една вечер, при условие, че по принцип не ми се лепят особено Не миришеше много яко,но не беше и отвратителен- от тия дето ти става лошо от тях. Не бих си купила.
    ееее хеле един да разкаже случка ...давайте споделяйте повече искам интересни преживявания с тия фалшиви флакончета

сестра ми ми вика аве вземи си мн яко миришат и момчетата тичат по тебе цял вечер .... и аз отивам купувам си пробвам го ........ излизам си на кафе и да и на мен ми се наложи да гоня досадници(на дали беше от това, но мисля че има нещо) ..... а сега го слагам понякога като излизам с гаджето да видя дали ще има ефект и нз но сякаш има ....той по принцип е мн сдържан даже и мн да му се иска нещо не си го показва мн мн, но когато си сложа феромоните малееее .....яко е
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Модераторите явно са оставили темата, за да можем всички да се посмеем
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

Град
    Varna

Истинските феромони-концентрати вече са в България

ФЕРОМОНИ БЪЛГАРИЯ е единственият официален вносител и дистрибутор на феромони-концентрати.Край на измамите и ментетата.Запознайте се с 10-те ТОП ПРОДУКТА в света-истинските и винаги действащи феромони.Станете и Вие един от милионите мъже и жени повярвали и доверили се на истинските продукти с феромони.
    До сега у нас, са се предлагали единствено онези ''парфюми с феромони'',които никога никаква работа не са вършили,защото в тях дори и да има нещо,то е толкова малко,че никога от него не можете да усетите истинският ефект на феромоните.
    На www.feromonibg.com ,ще откриете най-изчерпателната информация за истинският свят на феромоните,въобще някога помествана в нета:
    -какво представляват в действителност;
    -какви видове съществуват;
    -как действат;
    -ефекта и ползите от тях;
    -стотици научни доказателства и факти;
    -отзивите в световната преса за вече 30 годишното им присъствие на световните пазари;
    -10-ТОП-ПРОДУКТА в света;
    -единствено тук ще Ви бъде посочено истинското и точно съдържание на феромоните във всеки един продукт;
    -не се задължавате да миришете на съмнителни аромати,натрапени Ви от производителя;
    -нашите продукти с феромони са безароматни и Вие винаги ще ги ползвате успоредно с Вашите любими парфюми;
    -най-ниските цени в света;
    -невероятен ПОДАРЪК за всички мъже-първият професионален КУРС ЗА СВАЛЯЧИ у нас;
    -единствено и само тук-невероятната ГАРАНЦИЯ от 365 дни за подобен продукт в света !
    Заповядай те в нашият магазин на www.feromonibg.com , за да откриете един нов и невероятно предизвикателен свят за Вас-светът на ИСТИНСКИТЕ ФЕРОМОНИ !

Цитирай Първоначално написано от yambolia
    Испанската муха и попърса имат по голям ефект.
    хохо коката има по голям ефект..
    Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си