- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Феромони ?!
Сори спирам спамафешънче,не искаш да знаеш!
още малко и ще ме биеш..какъв страахПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Абе може да съм момиче,може да съм 1.50 и нещо,ма пак ще те набия вярвай ми...но спирам щото аз безпочвени заплахи не давам,а тези сиг няма да успея да ги изпълня!Шибан фешън!!
Ее него сиг не го е стах да не го ударят,ами да не му развалят гелосаната прическа...Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
И ако искаш да знаеш...аз си правех майтап....нямате ли чувство за хумор ....Първоначално написано от feronimo
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Кво после бе чифут?Първоначално написано от fashion4etyy
После майка ти ше те целува само на снимка!
ebi si maikata mrusna!!!!!!!!Първоначално написано от StayFly
ei grozen mlukvai! nqma se razpravam pove4e s tebПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
mnnnnnnn pod nivoto si mi i ne struva6 ni6topred men
4aoooo![]()
1.50Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dori i za momi4e ne stava6 ti si po niska ot baba mi bee
![]()
![]()
![]()
nemoa spra da se smeq malee ujas
az sum 180 i 70kg da vidim kak 6te me bie pikla kato teb..nikoga ne udrqm momi4e ama mai ti 6te si purvata!
ama ujasnoto ne e tva..a tva 4e si malka i ne stava6 za momi4e![]()
Българска селяния![]()
Като не се познавате, ми е чудно как си раздавате красиви епитети по адрес един на друг. Или то сега е важното е да се правиш на бияч...
Въпроса не е колко съм висока и колко тежа бе чифут!Ти не си ли се бил преди...не си ест...тея работи немат значение!Ако некой ден те видя ще се убедиш сам как ше те спраскам...иии как разбра,че не стаам за момиче....ти поне ставаш!Първоначално написано от fashion4etyy
Дали ше смееш да го кажеш тва в реалността ?Първоначално написано от fashion4etyy
Ne znam za6to vsi4ki vie se karate po mejdu si vmesto da se susredoto4ite vurhu samata tema...vse pak nali za tova e napravena?! Vupreki celiq tozi spam,vidqh i nqkoi seriozni mneniq po temata kato tova na feronimo. Ne znam za vas,no az posetih poso4eniq ot nego sait i za golqma moq iznenada deistvitelno namerih informaciq, koqto do sega nikude ne bqh sre6tala. Az li4no ot dosta vreme se interesuvam ot 4ove6ki feromoni v Bulgariq,za6toto mnogo sum 4ela za tqh v 4ujdi saitove i znam, 4e originalnite sa efektivni.Vsi4ki produkti,koito gi predlagat tam,li4no gi proverih v 4ujdite saitove i deistvitelno mneniqta po forumite za tqh sa samo polojitelni.Absoliutno bezpristrastna sum kum tezi,koito gi vnasqt i prodavat,taka 4e nqkoi koito ne vqrva moje i toi da go proveri sam.Napravo ne vqrvam na o4ite si, 4e moje da su6testvuva tolkova mnogo i ka4estvena informaciq subrana na edno mqsto.Qvno suzdatelite na saita sa deistvitelno profesionalisti i az im imam doverie i mislq da si poru4am skoro.
Аз подарих на гаджето ми парфюм на Bvlgari с феромони ,на него много не му харесваше ,но мен направо ме побъркваше .Явно си е до човек![]()
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
как ще ме спраскашПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
мн ми е интересно да знам
ма знаеш че няма да се срешнем за тва го казваш![]()
като ще праиш реклама поне го пиши на кирилица беПървоначално написано от krisi90
![]()
спам спам спам за пореден път спам
кой го казваПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
най големия спамер![]()
![]()
![]()
![]()
Да кажа относно темата...значи един приятел се напръска веднъж с моя парфюм аз ей така го взех просто , защото бях любопитен какво ще станедали ще има по голям интерес...та го дадох на моя приятел той се напръска мощно..и отидохме в студентски град на джим бийм
зариби една мацка и целувки и какво ли не
, а при него се случва много рядко
. И един друг случай..една вечер отидохме на кафе вечерта пак в студентски град и кафето беше пълно с хора бяхме се напръскали с моя авер и сервитьорката дойде и беше прекалено любезна дори се шегуваше с нас после се запознахме и без да е питаме каза ,че учи в Унсс и почна да ни разправя там някви неща (вече не помня беше преди 2 години ) . Странна ситуация! Все пак не се пръскам с този парфюм стои си вкъщи и не вярвам ,че може да ми оправи живота , но все пак някоя вечер пак ще се напръскам...пак от люботиство разбира се!
![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
На вниманието на NeNoRMaLNiKa ! ! !
Ей,ПИКЛЬО. Преди колко години,майката на майка ти е станала баба,бе?
Първоначално написано от TeCHo0o0
сестра ми ми вика аве вземи си мн яко миришат и момчетата тичат по тебе цял вечер .... и аз отивам купувам си пробвам го ........ излизам си на кафе и да и на мен ми се наложи да гоня досадници(на дали беше от това, но мисля че има нещо) ..... а сега го слагам понякога като излизам с гаджето да видя дали ще има ефект и нз но сякаш има ....той по принцип е мн сдържан даже и мн да му се иска нещо не си го показва мн мн, но когато си сложа феромоните малееее .....яко е![]()
Модераторите явно са оставили темата, за да можем всички да се посмеем![]()
![]()
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
ФЕРОМОНИ БЪЛГАРИЯ е единственият официален вносител и дистрибутор на феромони-концентрати.Край на измамите и ментетата.Запознайте се с 10-те ТОП ПРОДУКТА в света-истинските и винаги действащи феромони.Станете и Вие един от милионите мъже и жени повярвали и доверили се на истинските продукти с феромони.
До сега у нас, са се предлагали единствено онези ''парфюми с феромони'',които никога никаква работа не са вършили,защото в тях дори и да има нещо,то е толкова малко,че никога от него не можете да усетите истинският ефект на феромоните.
На www.feromonibg.com ,ще откриете най-изчерпателната информация за истинският свят на феромоните,въобще някога помествана в нета:
-какво представляват в действителност;
-какви видове съществуват;
-как действат;
-ефекта и ползите от тях;
-стотици научни доказателства и факти;
-отзивите в световната преса за вече 30 годишното им присъствие на световните пазари;
-10-ТОП-ПРОДУКТА в света;
-единствено тук ще Ви бъде посочено истинското и точно съдържание на феромоните във всеки един продукт;
-не се задължавате да миришете на съмнителни аромати,натрапени Ви от производителя;
-нашите продукти с феромони са безароматни и Вие винаги ще ги ползвате успоредно с Вашите любими парфюми;
-най-ниските цени в света;
-невероятен ПОДАРЪК за всички мъже-първият професионален КУРС ЗА СВАЛЯЧИ у нас;
-единствено и само тук-невероятната ГАРАНЦИЯ от 365 дни за подобен продукт в света !
Заповядай те в нашият магазин на www.feromonibg.com , за да откриете един нов и невероятно предизвикателен свят за Вас-светът на ИСТИНСКИТЕ ФЕРОМОНИ !
хохо коката има по голям ефект..Първоначално написано от yambolia
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо