.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

пак прическа...

Здравейте,извинявам се сигурно ви е писнало от такива теми,но само да попитам как мога да постигна този ефект на косата?

Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]

ми с малко ролки..сложи ги на леко влажна коса и ги махни след няколко 4аса.. после сложи пяна и трее да стане... провери..
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

има едни такива голими маши са коси...аз имам такава..дори днес се направих..и се получава нещо подобно..такова небрежно..

Град
    Велико Търново
    може би става въпрос за дифузер...

http://www.technomarket.bg/product_i...i_09024754.jpg
    Руса кукличка

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от cHooOpiHka___
    ми с малко ролки..сложи ги на леко влажна коса и ги махни след няколко 4аса.. после сложи пяна и трее да стане... провери..
    da, az 4esto se pravq taka i stava to4no kakto na snimkite.. ili s masha za kosa... probvai ne e slojno..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Мерси много на всичкии
    Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]

Цитирай Първоначално написано от Ou7taControL
    Цитирай Първоначално написано от cHooOpiHka___
    da, az 4esto se pravq taka i stava to4no kakto na snimkite.. ili s masha za kosa... probvai ne e slojno..
    а само да попитам,защото и аз имам дифузер,но не се правя... как точно да го ползвам слагам пяна и просто си суша косата с него или как?...

Пробвах с маша и пяна,но не стана...

Цитирай Първоначално написано от nanyy

ее,що? на мен пък ми харесва

Град
    Горна Оряховица
    Като ползваш дифузер, първо си намачкваш малко косата с пяна. Добре е да не е много мокра, а само влажна. Включваш сешоара и започваш да сушиш отдолу, като тези стърчащите джаджи се опират в косата. Дано горе-долу си разбрала

Супер фен Аватара на gabi_94
    като си измиеш косата, докато е мокра си направи плитка "риба кост", надявам се знаеш какво е това , после я поизсуши със сешоара както е така сплетена, това обаче е при положение че ще лягаш да спиш така и на сутринта като се разплетеш става супер поне на мен ми харесва, става горе долу като на снимките които си показала
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от nanyy

Е как да не е станало ... На мене ми изглежда абсолютно същото ?! ... Де да знам,ако не ти харесва .. пробвай с дифузер както вече казаха ..
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си