.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

премахване на белег

Ами ... въпроса ми е следния .... днес като влизах в банята и се оглеждах забелязах един мой стар белег на кръста,още като бях малка и бях падала с колело .... та има ли някакви мазила за такива белези,стари рани,щото попринцип знам,че примерно Контрактубекса е за пресни рани :-o Някой знае ли някакви препарати с които бих могла да премахна този белег ако въобще има такива мазила за стари белези :s

т.7 от правилата на форума(Да пишат пълно и описателно заглавие на темите си.)
    hottie

Защо ти е да го премахваш? ...
    Някой белези са страшно сладки и на някой хора в тях им е чара : )).

Иначе незнам с какво може да се махне.
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    оле и аз вчера в банята забелязах мой белег на гърба,че стой още,а мислех че го няма...
    а той ми е от 3-4 клас..танцувах в банята в един лиген и паднах мн гадно по гръб..хахаха.... ;x ;s ...възможно ли е такива белези да се премахнат с нещо?

Ами защото мен ми е някъв неприятен,смисъл ... абе не знам,просто точно там и ми е някво гадно,до сега явно не съм му обръщала внимание,а като малка много ми е било зор дали ще имам белег или не

нямам идея какво би могли да помогне направи си тату да не се забелязва
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от colymoly
    нямам идея какво би могли да помогне направи си тату да не се забелязва
    хах изобретателен човек

Питай личния си лекар, те по принцип знаят за такива кремове и тн. Поне моята знае и като имам някакъв проблем я питам и винаги ми е помагала

То и аз имам един белег защото като бях малка какви ли не простотии правих.. дажа са ме шили..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Аз имах един белег с една буква "м" ии мама ми беше купила някаква пастичка с която се мазах и след време изчезна,но не помня как се казваше Ще я потърся и ще ти пиша.Най-добре иди в някоя по-голяма аптека да ти препоръчат нещо.Не са много скъпи

Зависи от белега... Ако е много голям(широк) трябва оперативно следователно остава една тънка нишка която не се вижда а ако е някав по тънак може лазерно облъчване да се скрие същото както с стриите
    Дано съм ти помогнал
    Peace !

Град
    Велико Търново
    Да се премахне -едва ли,но да се заличи може!
    Руса кукличка

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States

DERMATIX !!!!!!!!!!
    I Love
    Vania
    Kabakova

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове