- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- КАндидатстване след 7ми клас 2009.
http://www.regalia6.com/Първоначално написано от iPurple
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Какво става? вече нещо...никой не пише![]()
![]()
Боса по асфалта минавам,
[quote="buttertoast"]В езиковите е харабията! Аз съм в 1 ЕГ - Варна и не мога да съм по-доволна.
Евала, и аз уча там, и съм повече от доволна !![]()
![]()
Сега почнах втора смяна и ми отиде цялата мотивация-нямам време да свърша нищо.
Мноо гадно се получава.
They, they have a way
A way to make you pay.
And to make you toe the line.
Though I sever my ties.
Because I'm so clever,
But clever ain't wise.
Аз съм твърдо решена за Езикова гимназия..
Искам А1 .. ще видим!
Регалия си правят пробните изпити в 119 СОУ, ако вече не си намерила информация.Иначе за книжките-казвайте дали ще правим, за да се организираме и всички да си купят в понеделник.melinor, страхотен избор, наистина Класическата гимназия е върха, аз също исках там, но като знам какви са ми знанията по история, се отказах.Вярно ли е, че това, което каза министъра за набор 96 ще важи и за нас (оворя за външното оценяване и по него да ни оформят бала)?Чух го от приятелки и мн се шашнах, защото по бълг. език и по математика нямам грешка, но по разказвателните имам доста пропуски.В сайта на МОН няма отвърден план-прием за учебната 2009/2010 и това ме кара да се замислям.Някой да има 100% сигурна информация?
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Аааа да и още нещо-разбрах, че тази година тестовете по математика ще ни ги пише същия доцент, който ги писа и миналата, и съм сигурна, че пак ще са ужасни, дано не колкото миналогодишните.Някой ще ходи ли на състезанията?Кажете си резултатите после![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Май нещо съм пропуснала.. какви книжки да се организираме да си купим в понеделник? Иначе за тва дето е казал министъра нищо не знам.
Fall down seven times..
Stand up eight.
Във вестник "Стандарт" всеки понеделник издават заедно с вестника и книжки с по 5-6-7 теста в помощ на кандидатстващите след 4,7 и 12 клас.Не е скъпо, мисля, че всеки може да си го позволи, а тестовете не са лесни.Идеята е да си ги купим и после всеки да си каже резултатите и да сравним, защото все пак нас не ни интересува индивидуалната оценка, а колко е висока тя спрямо оценките на останалите кандидатстващи.Надявам се да ме разбра, че както го обесних..Първоначално написано от iPurple
![]()
Разбрах.В понеделник ще си го купя.
Fall down seven times..
Stand up eight.
Значи се разбираме всички, които искат, в понеделник си купуват книжките, за да видим докъде сме стигнали с подготовката![]()
И аз ще си ги купя! Не бях чувала за тях преди, но явно има смисъл... Мерси за инфото.
А иначе освен в Регалиа (и там съм ходила на изпити), и във Веди се провеждат пробни изпити в 1 СОУ и в 7 СОУ (София)...Аз ходя там на уроци и съм много много доволна.Всичко е супер.
Само резултатите от пробните изпити ми куцат: БЕЛ - 5.20; Мат - 4.43;
Но се надявам спрямо другите кандидастващи да съм се справила добре... А и до края на годината дано да си вдигна успеха още повече.![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
На Веди пробните в кое даскало са? И къде се намира..
Fall down seven times..
Stand up eight.
Айде...в понеделник и аз ще си го купя и ще пиша резултатите като имам времеМнооого тъпо се получава с тая втора смяна...
![]()
![]()
Боса по асфалта минавам,
Аз ще ходя по БЕЛ.Ще ни кажат кога е в понеделник ( би тряблаво да е някъде 20-27 февруари). Надявам се да се справя.Ще пиша за резултатите.Първоначално написано от AnIcHkAtA
Аз тия книжки може да си ги купя.
За подготовка аз използвам тези книжки:
БЕЛ - http://store.picbg.net/pubpic/80/4D/...6e3c48804d.jpg Много е добра.Вече съм я решила цялата.Остава мит ми само 6-7 въпроса.Състои се от 10 теста по българси език с по 20 въпроса ( повечето със заграждане и няколко със свободен отговор ) Още 8 теста по литература.Този път с 15 въпроса.( пак повечето са със заграждане ) Ииииии... 4 обобщителни тестове ( както са на изпита с 50 въпроса ).
Математика -
http://store.picbg.net/pubpic/FB/A7/...bcf8acfba7.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/88/FE/...6fe25588fe.jpg
Тази поредица е добра.Състои се от четири последователни книжки. ( намерих снимки само на първа и втора част ) Състоят се от 20 теста с по 50 въпроса ( всяка книжка )
Лично аз се притеснявам повече за теста по Математика.Чак като дойде втория срок усетих какво ме чака.И все пак - НЕ СЕ ПАНИРАЙТЕ.
![]()
Надявам се на съм ви била полезна.![]()
Мисля,че тук е мястото да попитам..Има ли някой,който учи в НТБГ и какъв е бил минималния бал за влизане миналата година?
Много ще съм благодарна,ако ми кажете!![]()
![]()
Ммм, по математика и аз ползвам същите, а по български и без друго вече си изреших моите, моля те, ако си от София кажи къде мога да си я купя тая книжка.Първоначално написано от YouCantStopMe
lyyly, имам приятели, които учат в НТБГ и не е чак такъв елит, какъвто я изкарват, но определено е добро ниво и повечето хора вътре са печени.Минималният бал зависи от паралелката, в която искаш да влезеш и от класирането, на което се уредиш-от 26-27 до 30-31
Не съм от София и не мога да ти помогна.Първоначално написано от AnIcHkAtA
Ами... не съм сигурнa, но може би ги има в книжарницата в Mall SofiaПървоначално написано от AnIcHkAtA
Боса по асфалта минавам,
YouCantStopMe и аз имам същите сборници по математика само че и другите два и другия на архимед.
Fall down seven times..
Stand up eight.
До къде си стигнала..Първоначално написано от iPurple
Аз лично реших вече първия.. и сега съм на втората част![]()
И аз съм така.Първоначално написано от YouCantStopMe
Fall down seven times..
Stand up eight.
Ако е същия доцент , като от миналата година не ви завиждам . Беше повече от отвратителен теста за мен . Сигурно само на първите 15 въпроса получих отговорите . Останалите 35 бяха по пътя на логиката , но не и на докрай доведено решениеПървоначално написано от AnIcHkAtA
И между другото опитайте да решите тестовете от миналата година , вярно че няма да са точно същите , защото сте и по друга програма , но и това е опит
![]()
Тези сборници определено помагат , наистина са хубавиПървоначално написано от YouCantStopMe
Миналта година учител ми ги е препоръчвал . Ще ви помогнат , доколкото е възможно
![]()
И аз съм в 7-ми клас и тази година ще се "пържа в Ада". ;D
Както мнозинството, и аз се притеснявам повече за изпита по Математика.
Някой ще може ли да ми каже кое е издателството на сборника по БЕЛ, чийто линк бяха посочили по-горе?
i'd like to change the world.