.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

червен нос :д

като излезна вън от студеното време носа ми става червен,кажете с какво да се мажа за да не почервенява

според мен по-добре ше е да си го срежеш или да си го оставиш у вас като излизаш ............

С0ри.. по темата.. тва е от времето .. мисля че с едно крем4е нивея .. ше е по-добре .. пробай..
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Град
    у вас ;]
    крем няма да помогне според мен... слагай фон дю тен и ще прикрие малко червеното
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Мега фен Аватара на Blab
    Всички ли мислят и говорят за носове тая седмица?

Повече от фен Аватара на yozito
    Ммм...Ако може и аз да попитам нещо , че няма смисъл да пускам нова...Така значи , когато съм на студено и започва да ми се бели носа , когато стоя на слънце пак ми се бели.Някой ако може да помогне ще го обичам вечно.
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Супер фен Аватара на girl91
    Всички много умно са се изказали... за какъв фдт говорите.. какви кремове?!?
    Нормално е от студеното време носът ти да почервенява. Според мен нищо не можеш да направи.

Цитирай Първоначално написано от yozito
    Ммм...Ако може и аз да попитам нещо , че няма смисъл да пускам нова...Така значи , когато съм на студено и започва да ми се бели носа , когато стоя на слънце пак ми се бели.Някой ако може да помогне ще го обичам вечно.
    мисля че най-обикновен крем, например здраве ще помогне. На мен лятото ми се бели малко и използвам нивеа софт...
    колкото до червения нос...не мисля че има спасение
    можеш да носиш шал, ама малко странно седи до носа качен....

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от girl91
    Нормално е от студеното време носът ти да почервенява. Според мен нищо не можеш да направи.
    normalno e ama moje da se prikrie

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Нормално е кожата да се зачерви от студеното време, още пове4е, ако пили някакъв вятър.
    Иначе, има 1 специално кремч4е на Нивеа.
    То е за бебенца, да им предпазва кожата от вятъра.
    Вземи си го него.Малко е мазничко, но ти няма да слагаш по много.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от Ou7taControL
    Не може да се прикрие, освен ако не си сложи нещо да си прикрие самия нос
    А за това прикритие за коеот приказваш ( с фдт) няма да стане... същата работа като например тичаш и след това бузите ти са зачервени.Това е само временно ( излиза на студено - зачервява се, прибира се на топло и вече не е зачервен)

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Боядисай го жълт или зелен!

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    мноо е секзи момиче със зачервен нос

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    омг...

Град
    Горна Оряховица
    С крем за лице - хубаво е един-два пъти да си мажеш цялото лице. Лятото си вземай със слънцезащитен фактор, а зимата... споменаха за някакъв, който предпазвал от вятъра, звучи ми подходящо. Аз харесвам кремовете на Нивея - те за всичко стават - за ръце, лице, тяло, добра марка е според мен.

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от Ou7taControL
    Не може да се прикрие, освен ако не си сложи нещо да си прикрие самия нос
    А за това прикритие за коеот приказваш ( с фдт) няма да стане... същата работа като например тичаш и след това бузите ти са зачервени.Това е само временно ( излиза на студено - зачервява се, прибира се на топло и вече не е зачервен)
    ami neznam, po princip pri men se polu4awa to4no obratnoto.. kato izlqza na studeno i pobelqvam, stavam kato snejanka ami zna4i nqa izmukvane ot 4erveniq nos v kraina smetka.. ama kakto kaza Bo moje puk i da e sexy

Супер фен Аватара на gabi_94
    оххх, и моят нос става мнооого червен като изляза навън, ужасно смешно е. И не само носа ами и бузите, като домат ставам, на всичкото отгоре носа ми е чип, такъв детски и смешен пък и червен, ужасноо е. Не ми помага нищо - нито пудра, нито фдт, просто няма начин да не се зачерви. И кремове не помагат, просто не става
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

крема Здраве е с исушаващ ефект и става по-зле най-добре Dove или Nivea ммм обаче най-подходящия е на B

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    И аз имах тоя проблем,но преди година си го реших
    Купих си крема за лице на Ейвън за предпазване от студено време Мажа се с него и докато лицето ми е леко влажно още си слагам пудра и всичко си е окей
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на yozito
    Цитирай Първоначално написано от Kallyn4eto
    мисля че най-обикновен крем, например здраве ще помогне. На мен лятото ми се бели малко и използвам нивеа софт...
    колкото до червения нос...не мисля че има спасение
    можеш да носиш шал, ама малко странно седи до носа качен....
    Мерси мн за отг но Здраве и Нивеа не ми помогнаха ;( .Нищо , ще намеря решение с др продукти. :*
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

и аз имах тоя пробрем ама си намерих една рецепта, която поне на мен ми помогна " Залей 2 с. л. лайка с вряла вода и ги вариш в продължение на 10 минути. Разделяш отварата на две части - първата оставяш в тенджерата, а втората - в хладилника.След изстиването на втората част, затопляш първата и започваш да си слагаш последователно горещи и студени компреси. Прави това 3 пъти седмично и сичко е ОК!
    Don't looking to everything serioz. Be happy!!!

Град
    [На Метри От Земята]
    м не излизай
    Просто аз

Супер фен Аватара на Djuff
    Що бе яко е с червен нос, ама само ако нямаш черни точки, че догава ще ти мислят носа за калинка

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от cHooOpiHka___
    според мен по-добре ше е да си го срежеш или да си го оставиш у вас като излизаш ............
    добра идея така няма да ти почервенява никога !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си