.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Оунед.

Оунед.

Вчера се зарибих в диското с няква. Отидохме у нас и докато ми правеше свирка изведнъж усетих леко изтръпване по х*я и спадна. Тази сутрин забелязах някакви сини петънца... Въпроса ми е ще изчезнат ли, или да ида и да помета площада с нея.

http://i44.tinypic.com/v7yxwj.jpg ето ги и тях. По принцип са повече ама на снимката се вижда само най-голямата.

Не ме болят ама не е красива гледка.

Ако не изчезнат в понеделник съм там...

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Обърши площада с тая..xD

hottie
    Guest
    Да не го е стискала много силно

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Да не го е стискала много силно
    2 пъти го стисна малко по така иначе повече с уста е работила....

Може да са се поучили такива синини ако ти е направила нещо .... незнам

hottie
    Guest
    защото може да е това причината. Един приятел ми се беше оплакал от една, която го стиснала прекалено силно и после му останало няколко дни белег

Значи изчезва ?

hottie
    Guest
    Ами ако е от това, да
    Виж, ако не ти минава в следващите няколко дена по добре се консултирай с уролог.

еми нищо сериозно предполагам..все пак това е само свирка..до колкото знам се прави с уста..очакваш да те е заразила така ли? освен ако не си е мила зъбите и през тва време е опитала на цялата дискотека

Мега фен Аватара на Rofl4e
    По добре навести уролога дори и да се окаже фълшива тревога от колкото така да стоиш и да се притесняваш

Не мисля че е възможно чрез свирка да те заразят. Да не кажа че съм сигурен че повечето тук ще ме направят лут.

Град
    Wonderland
    Върви на преглед.

I na men mi se e slu4valo.Ako ti e usmukala pi6kata tvurde silno ili prodoljitelno ili e stisnala po silno.Vse pak tova e nejno miasto.Da znae6 4e tezi sinki ne iz4ezvat za edin den no vse pak ako do 2-3 dena niama nikakvo podobrenie po dobre idi na lekar a sled tova si kupi edna piratka ot nai golemite nameri gadnata kurva vkarai i a v zadnika i ia zapali.Moje da neti se izlekuva pi6tova ot tova no pone 6te ti opravi nastroenieto.

moje ot silnoto smukane da ti e spukala nqkoi kapilqr.Bi trqbvalo do 1-2 dena da ima nqkakva promqna ako e ot tova

Супер фен
    Ako ne iz4ezne otidi na lekar. Prosto za uspokoenie.

Град
    Destanation unknown ((:
    Абе не може да те е заразила според мене . По-скоро ти е осмукала здраво х*я

ще изчакам, ако не изчезнат, ще ходя на лекар.

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от TheBlackStranger
    ще изчакам, ако не изчезнат, ще ходя на лекар.
    Ела , аз ше те прегледам

nai-dobre se konsultirai s lekar ako ne minat dano da se opravish i da ne se nalaga da hodish pri chicho doktor
    I'm the one Love me ...

Град
    В думите на хората ;)
    Ми бате препора4вам ти да отидеш на лекар за секи слу4аи дори да се махнат щото не се знае ко може да прихванеш така...успех...

Другия път подбери по-добре мацката,че да не ти лепне или направи нещо по-сериозно! И само не ми казвай че си спал с нея.ако е така си пусни пълни кръвни изследвания
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Фен Аватара на TeCHo0o0
    Град
    San Rafael, Ibiza :))
    кофти тръпка аз ше ида на твое място и ше я на*ба така както никога не си е представяла да и се получи и на нея нещо подобно...пък ако не стане ще си остане емоцията отново
    МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си