Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
Обичам приятеля си ( от почти 9 месеца сме заедно ) , но има едно момче... познаваме се от 2 - 3 години вече, от различни градове сме и не един път сме имали размяна на целувки и тем подобни и т.н. (когато е бил в града) още от първия път когато се запознахме страшно много си допаднахме. Сега си пишем постоянно и си правим някви хлапашки (така да ги нарека) намеци... но няма да бъдем заедно, защото не може. Въпреки, че ми се иска и то много, но както казах - наистина обичам приятеля си и не мога да рискувам да загубя такова съкровище заради каквото и да било, дори и най - съвършеното момче.

За това просто съм се примирила, че не винаги можем да имаме това което искаме в момента, защото когато загубим това което имаме, чак тогава оценяваме колко ценно е било то за нас.
Същото съм го преживял. И може да ти прозвучи гадно но единствения начин е да прекратиш всякакви контакти с 2рото лице. Хубаво е , че си наясно кой е истински важния за теб и кой не би искала да изгубиш. Но тогава защо се самоизмъчваш ? Всяка разменена дума с другия те вкарва в още по - голям филм. Постоянно ще ти е гадно , няма да можеш да ги погледнеш в очите нито себе си. И колко ще издържиш така ? Месец, 2 три ? И накрая пак ще се побъркаш и ще сложиш някакъв край. И това при доброто стечение на обстоятелствата, че нещата зависят от теб. Не си струва повярвай ми