Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
Цитирай Първоначално написано от feelthebeat92
Цитирай Първоначално написано от StayFly
Цитирай Първоначално написано от feelthebeat92
Като ти гледам хилавите раменца и несъразмерната ти глава ме напушва единствено на смях. Метър и осемдесет съм, сто килограма, тренирам кик-бокс тежка категория вече година в ЦСКА, заповядай по всяко време да ме натрошиш.
И сигурно ходиш в Амор или Дабъл Вижан?
До къде стигнахме.... 15-16год. да те заплашват, а 12год. направо да гонят оператори и репортери за да ги бият.
Не съм стъпвал там. А на онзи, малоумния, му казах, че не ме интересува дори и на 20 да е, а и на повече да е, не ме интересува. Искам да отбележа, че тоя недосник ме заплаши пръв с бой. Не се наричам бияч, просто тренирам, за да съм в добра кондиция и да се справям по-добре във всяко начинание, свързано с физически действия. Какво, трябва да ме е срам от това ли? Парадоксалното е, че онзи брадатият ме мисли за някакъв бияч и аморовец, докато в същото време правописът му е на третокласник.
добре бе брато... какво би направил ако някой каже така нещо за гаджето ти бе а кажи ми ... не ме е яд че ми викаш малоумник ама ме е яд като говориш че гаджето ми било грозно... тебе кво те е** бе ?
Колко пъти да ти обясня, че й се извиних?