- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наркоман?!
тя ще го вкара в правия път, той ще и го вкара и ще и изправи дванедесетопръсникаПървоначално написано от evelinka1122
всички ще заживеят хем щастливо, хем дрогирани..
Ся малко по-сериозно:
Как ще го вкара в правия път, ако вече се дрогира с по-силна дрога ?! За този вид отказване трябва лечение в специално предназначено за това място учреждение...
А и това отказване за тях е равно на отказването от секса..
Дали е много лесно ?!
Аз, че не разбирам от наркотици, не разбирам...силни леки...не знам. Ама трева, амфети, гъби, халюциногени (за тези със сигурност знам)...не ми се виждат толкова леки (казах, че не разбирам де). Ам иначе за специално лечение...мисля, че няма смисъл...не е чааааааааак толкова зле. За това попитах дали има смисъл да се опитам да говоря с него или да не правя нищо...Първоначално написано от myNameIsImmortal
Да ти кажа - не съм се занимавам с наркотици и не искам и да се заниамвам.. Значи да тези са значително по-леки халюциногени, но за да ги спре трябва да се направят 10000000000 неща.. Освен да го обеди, че това не е правилно, че не трябва да се пристрастява, трябва да го отдели и от компанията му, защото съм 100% че ходи с такива които също като него се напушват и т.н. .. а не например да са 5-6 човека компания и само той да се дрогира и да каже: "а бе изчакайте ме, ей ся ида" и да иде да се напуши набързо и да се върне при тях.. затова ако реши да предприеме тази стъпка трябва да се направят страшно много неща и жертви..Първоначално написано от NightFairy
Видовете наркотици могат да се разделят много условно на тежки и леки. Факта, че различните наркотици причиняват вреди, не ги прави повече или по-малко опасни.
Тежки:
Опиати-морфин, хероин, кодеин, метадон
Алкохол- Всички видове спиртни напитки
Амфетамини- амфетамин,метаамфетамин, екстази
Халюциногенни- ЛСД, паркизан, гъби
Инхаланти- ацетон, бензол, хлороформ
Барбитули- барбитал, диазепам, фенобарбитал
Кокаин- листа от кока, паста от кока, кокаин, крек
Леки:
Производни на канабиса- марихуана, хашиш, хашишово масло
Никотин-цигари и тютюн
Кофеин- чай, кафе, какао, кола
Но това си е негова работа, има си роднини и приятели, които трябва да му помогнат, но не и ти.
Щом ти е бившо гадже,не се занимавай,той сам си е избрал настоящата приятелка,така че ти нищо не може да промениш.не се ангажирай и недей да се тормозиш,животът продължава!
Не ти говоря за трева и бонбони. Но амфетите са възможно най - съсипващия наркотик. Преди няколко години с определена компания започнах. Спрях навреме. Сега от тази компания един е под земята, останалите почти нямат зъби, костите за нищо не стават, момчетата не могат да го вдигат, а момичетата по - добре да не раждат. Да продължавам ли ?Първоначално написано от 1nnocenT
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Окей, добре, приемам, че за всичко сте прави и не трябва да се занимавам. Обаче не разбирам само едно...защо всички наблягате на това, че ми е бивш? Не сме в лоши отношения (не сме и близки де), помагал ми е винаги като го помоля, давал ми е съвети...значи ли, че ако аз имам нужда той трябва да си каже "тая ми е бивша к'во да се занимавам"?
Аз не съм казал да не му помогнеш - просто казах, че ще е много, ама много трудно и ако тръгнеш да му помагаш трябва да влезеш в калта с 2та крака..Първоначално написано от NightFairy
За него бих направила всичкоПървоначално написано от myNameIsImmortal
Но предполагам повече, които казахте да го оставя да се осъзнае сам - сте прави...
.. Na!st!na ostaw! go... da s! se osuznae sam..ako mu hareswa neka da si propada s onaq.. No kakto !skash... reshen!eto s! e twoe ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1 ще добавя само - Това което можеш да си направш Сам и Господ не може да ти го направи!Първоначално написано от ShaLqLqLqXa
Според мен не е твоя работа да му се месиш.Вярвам,че не е малък сам да си прецени какво да взима,с кой да го взима и т.н.
Ехе, край, прати го човека директно в комуната, щото пуши често трева и евентуално взима амфети....Първоначално написано от myNameIsImmortal
Това, че използва тея неща не го прави наркоман.
Наркоманията се изразява в зависимост към нещо, а не в употребата му.
Към авторката-Няма значение дали ти е бивш или не.Въпроса е, че сте били заедно и си личи, че още ти пука за това момче.В такъв случай, както казах и преди няколко дни-говори с него.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Тука всички с малки изключения грешат ама страшно многоВиж са тревата е лек наркотик, няма от кво да се притесняваш споко
Аз пуша всеки месец поне по 6 пъти... Не съм пристрастен просто се освобождавам от проблемите за определслно време, става ми по-отпуснато и се наслаждавам на момента с приятели наргиленце и бичичка
Няма от какво да се притесняваш освен ако не го видиш с хероин или LSD или нещо по-тежко... Вярно, че всичко се почва с тревата, но ако имаш глава на раменете можеш да контролираш положението, а предлпоагам той е от този тип хора
Не му се пречкай само го наблюдавай! Успех