- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наркоман?!
Този път няма да мрънкам, че още обичам бившия...ама...пак за негоРазбрах, че гаджето му е 'наркоманка' (в кавички, защото не знам точно до каква степен може да се нарече така, но!) и той също е тръгнал по кривия път. Виждала съм го да пуши трева, но това е било единичен случай и въобще това не беше нещо, което му е нужно. Явно сега има други възгледи. Не съм говорила с него от доста време, но това, което знам е, че наистина не е тръгнал на добре (няколко човека, които са горе/долу близки с него ми казаха, че доста често е почнал да пуши трева, явно и не само...). Определено ми пука за него...но не знам какво да направя. Не знам дали има смисъл да правя нещо... Ама не мога да седя ей така отстрани и да гледам, че съсипва себе си. Наистина не знам какво точно да направя, да говоря ли с него или да го оставя сам да се осъзнае... Не мисля, че аз съм човека, който трябва да му казва, каквото и да е, ама... Ох, просто ако някой сподели мнението си ще съм много благодарна
![]()
Дилъра отпадаПървоначално написано от joro1234
Но за гъбите, халюциногените и марихуаната (предполагам и екстази, кокаин и LSD) не мога да кажа същото, което наистина ме притеснява
точно така, той си има глава на раменете, която явно не работиПървоначално написано от aka6a_vamp
Raise your fist!
Абе.. едва ли ще промениш нещо. щом е решил да живее така, да пуши трева, дори и да употребява други наркотици... си е негов избор. Едва ли ти (бивша) ще промениш нещо... По - добре не се захващай, че според мен няма да доведе до нищо добро. като е тръгнал по тоя път хората, които са му приятели би трябвало да му помогнат, но ако не им пука... ти кво ше се занимавашБезсмислено!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Първоначално написано от NightFairy
Аке е само трева не му пречи толкова много и аз съм пушил и то бих казал редовно в продължение на година и спрях.Но има и друго..има хора които вместо да спрат с тревата или да продължават само с нея минават на по горно ниво(по твърди вещества) така че нз според мен си е негова работа какво ще прави с живота си особено след като не сте заедно смятам че няма какво да го мислиш.
По темата - тревата хич не й обръщай внимание.
Ако говорим за амфетамин ( защото обикновено това следва ) - еми кофти...много кофти най - гадния наркотик. Особено гадно действа на слабохарактерни или хора с неясно настояще, в някаква криза. И мен така едно момиче почти ме унищожи, но както и да е. От личен опит - няма какво да се мъчиш да говориш - най - много да те намрази. Никакви разумни доводи в момента нямат значение. Трябва човек в такъв момент сам да се осъзнае , кои са важните неща и да погледне в перспектива.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Не е само трева, аз за това го мисля. Знам, че няма какво да направя и сама казах, че не съм аз човека, който трябва да му казва, каквото и да е. Но просто истинските хора около него ги няма вече. Излиза се с такива, които гледат как да се напият, дрогират и да спят с някоя, а той определено не е такъв.
Еми ако не е такъв в един момент ще се осъзнае.
Другия вариант е някой в компанията да го хванат с грамаж или десетина бомбона и това да го стресне, само дано не е той де. А това винаги се случва. Така или иначе както казах не се мешай. Не че не си ти човека, просто в момента няма да послуша никой и само ще те намрази.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
По-добре не го мисли. Изглеждаш свестно момиче, не мога да разбера защо те интересува един наркоман... Може да имаш чувства, но покрай него най-много да си навлечеш неприятности...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Нищо не можеш да направиш. Ако той си е решил да си проваля живота, нищо и никой не може да го спре!
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
Щом е толкова важен за теб нищо не ти пречи да проведете един разговор, ама цивилизован не да му натякваш разни работи или да четеш морал...
Ако не те послуша, значи това е неговия път, докато не намери друг, по-добър.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
И аз съм била в същата ситуация преди 2 години .... и аз мислех да говоря с него,с майка му и с кого ли не.Безсмислено беше всичкото!Говорих само с него - ефекта беше нулев!Нито ме послуша,нито му пукаше,че съм загрижена за него.Живота си беше негов и той сам си го проваляше.Както в слуая е и с твоя човек.Не му се меси изобщо!Нищо няма да постигнеш.Най-много да се скарате.ОСтавиго да си чупи главата сам.Стой далеко от него!Не те опзнавам,но щом се притесняваш,че постъпва така,явно си свястно момиче и такъв като него не ти трябва изобщо!
Гадно ми е да седя и да гледам как си проваля живота. Осъзнавам, че нищо не мога да направя, ама се притеснявам за него. Няма хора около него, които биха му казали, че греши, че не тръгва на добре. Може би в един или друг момент би се заслушал в някой и за това не искам да го оставя така. Колкото и да знам, че живота си е негов, че има глва на раменете си, че сам си решава какво да прави, че може да ми се разсърди ако кажа нещо...не искам да седя безучастно и все пак както казахте май това ще е най-добрия вариант.
Остави го човека... сам да се осъзнае... гледай си живота...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Напълно вярно..Първоначално написано от Seducti0n
![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
хаха Тревата, амфетите , екстазита и кока - тфа са леки наркотици...то тогаа всеки 3-ти в БГ е наркоман![]()
![]()
сека седмица пуша коз и кво наркоман ли съм
![]()
![]()
незнам ква е вашата историйка ноо щом държиш толкова на него.. не пречи да се опиташ да се сприятелиш с него.. да излезете като приятели.. и да засегнеш тази тема.. и ти си знаеш натам.. айде успех ;>
По принцип някои хора си имат причина да пушат трева. Често е заради бифши... Това е първото на ума ми, което се сетих. ^^
Така те възприемат... Иначе спомни си как си гледал тези, които пушат трева преди ти да почнеш... Аз го осъзнах това нещо и нищо не мога да направя по въпроса.Първоначално написано от 1nnocenT
Минал съм по този път. .. по д0бре не се занимавай ... знам че е трудно ... но колкото по рано разбереш толкова по бързо ... ще ти мине ... няма смисъл ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Znam kak se 4ustva6 az popadnah v s16tata situaciq predi vreme i nai dobre go ostavi sam da se os1znae.Naistina kakto kazaha moje i zaradi teb da e po4nal za da te zabravi ili nz no sled vreme sam 6te razbere ili 6te stane poredniq bokluk ostavi go..
Is everybody going crazy?!?
^^ Едва ли е заради мен
Значи, колкото и да ми е трудно ще седя и няма да правя нищо...
Тука не говоря за пушене на трева веднъж в седмицата или някви такива единични случаи. Не говоря и за гъби, екстази, халюциногени. Aма ти как ги каза всичките все едно са шоколадови бонбони...Леки леки, ама от там се почва...Първоначално написано от fc
вкарай го в правия път!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
защо?!Тя не му е никваПървоначално написано от evelinka1122