Цитирай Първоначално написано от NightFairy
Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
Ся малко по-сериозно:
Как ще го вкара в правия път, ако вече се дрогира с по-силна дрога ?! За този вид отказване трябва лечение в специално предназначено за това място учреждение...
А и това отказване за тях е равно на отказването от секса..
Дали е много лесно ?!
Аз, че не разбирам от наркотици, не разбирам...силни леки...не знам. Ама трева, амфети, гъби, халюциногени (за тези със сигурност знам)...не ми се виждат толкова леки (казах, че не разбирам де). Ам иначе за специално лечение...мисля, че няма смисъл...не е чааааааааак толкова зле. За това попитах дали има смисъл да се опитам да говоря с него или да не правя нищо...
Да ти кажа - не съм се занимавам с наркотици и не искам и да се заниамвам.. Значи да тези са значително по-леки халюциногени, но за да ги спре трябва да се направят 10000000000 неща.. Освен да го обеди, че това не е правилно, че не трябва да се пристрастява, трябва да го отдели и от компанията му, защото съм 100% че ходи с такива които също като него се напушват и т.н. .. а не например да са 5-6 човека компания и само той да се дрогира и да каже: "а бе изчакайте ме, ей ся ида" и да иде да се напуши набързо и да се върне при тях.. затова ако реши да предприеме тази стъпка трябва да се направят страшно много неща и жертви..