- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вредно ли е мастурбирането ?
Неет я се стягай ве, има мъже на средна възраст който са с по 13 санта и навсякъде пише, че това е нормално.
И ако се комплексираш пак се сети за тоя пост - моя пост: На 13 сам и още не е растял - 9 см. Тъй че спокс има и по зле от теб.
Ааа и още нещо едва ли приятелката ти ще вземе линийката в леглото със себе си![]()
![]()
Не е Вредно!
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Изключително вредно е.Стресираш сперматозоидите и те горките не изкат да излизат пишката ти се депресира и не иска да се надърви и оставаш импотентен.
Йога и мъдрост
Не е вредно.![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
супер вредно е бате ако ласкаш токувиж си хванал рак... или ше ти се смали толкова 4е няма да се вижда...![]()
![]()
споко бате зимаи нещата в свои ръце и помни " Ако го тръснеш пове4е от 2пъти зна4и си играеш"
![]()
Може да получиш мазоли на ръцете или пишката.!!!!![]()
Нали? Малко така да загрубееПървоначално написано от sensationwhite
![]()
Първоначално написано от BoBa4eWeR
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Егати и смешките, събирали сте се заедно '' да лъскате '' и твой приятел те е научил
![]()
![]()
Ахахаха
![]()
От масторбация няма да ти стане напално . Моя пенис например предобива
реалните си размери след като сам правил поне 30-40 мин секс .забелязал сам го .
Неуместен въпрос. Щяха да го правят, ако са били необразовани, и изобщо не са предполагали, че мастурбацията може да повлияе по някакъв начин на растежа на пениса.Първоначално написано от 3oPuTy
Чикийте са вредни ! Пристрастяваш се към тях . Като дрога са ! Внимавайте момченца . А и пишката се вдлъбва навътре...са мойта я чакам да ми порасне пак![]()
AZ SAM GOOOTQN PI4AGA PI6ETE MI
ASL: 14 M SF
Май е вредно ..Първоначално написано от Neet
При мен порасTна![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Първоначално написано от StayFly
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
добре ве кой доктор беше ти че забравих ?Първоначално написано от Nitroglycerin
![]()
праскай на воля ама не прекалявай, повече с момиче го използвай малкия джедай... а за размерите и с 12 санта можеш да скъртиш някоя както казаха по-горе стига да знаеш как да ползваш инструмента
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
абе стига глупости
не е вредно
Един приятел бе казал - Докато съм цар на чикиите никога не бих станал Путкопоклонник . Ето за това са ВРЕДНИ
може да съм момиче, но мога да ти кажа че дори мастурбирането е полезностимулира кръвообръщението
![]()
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...
Прави го по 3 пати на ден Сутрин , обед и вечер това в продължение на 3 месеца и на 4 -тия месец ще ти порасне с 3-4 сантиметра![]()
Това е базик не е вредно .
All under heaven........
Първоначално написано от 3oPuTy
a ti mastrubira6 li?
кажи ми кой не маструбираПървоначално написано от sweet_loser
"x3eme - кажи ми кой не маструбира"
АЗ мисля , че от 14-15 годишен го правих 2-3 пати и неми хареса !
All under heaven........
но все пак си го правил