- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вредно ли е мастурбирането ?
мда вярно , но въпроса ти е КОИ НЕГО ПРАВИ ,а не кои не го е правил?
има разлика налии това е станало преди 5-6 год
All under heaven........
ако се опитваш да ми кажеш че сега не маструбираш няма да ти повярвам.
Вредно е за развитието на мозъка. Глейте (рофл) до къде стигна.....
не немаструбирам, ако искаш ми вярваи неми харесва ти казах пробвал съм и нз просто неме кефи и неми става хубаво
All under heaven........
Пфф я се скрий бе шматка.
Тва и на луд да го кажеш пак ше ти изсмее.
ок скривам се но то луд се смее сам таи че едва ли ще разбере на какво се смее. Нестоя по цял ден вкъщи и да се чудя по колко чикиики да си избръскам . Така като ме гледаш да ти приличам на някои Лъжец ? или дечорлига ? опс неме познаваш по добре да несе обиждаме аре Peace и неми се пише повече тук защото непишем по темата ами СПАМИМ !
All under heaven........
не е важно колко е дълга магическата пръчка а е важно колко е вълшебна![]()
![]()
:P
![]()
В големи количества ВСИЧКО е вредноПървоначално написано от tqnko
![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
в големи количества на ден...![]()
Нямат общо тези неща
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
razbival s1m se na vremeto pri6ki sa mi izlizali az s1m na 16 s1s 17 sm amm sega bez da mi se pravi neznam 6to i nemoje da mi stane kato horata ama s momi4e li s1m samo dokato si pomislq i stava kato podcikovana armatura![]()
![]()
Както казаха вече - не е .
Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...
ае пич няма какво да се тормозиш
аз съм на 14 и ми е 17
а на един от моя клас му е към 12 и да не ти пука колко ти е, важното е да можеш да го използваш и да задоволяваш всяка![]()
Хехехе, аз си го свалям от Замундата и след обяда си го гледам. Тарикатче ли съм.Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
незнам защо тръгнах да се комплексирам тая вечер след поредната мастурбация, въпреки че прятелката ми казва че пениса ми е голям (18-19см) на 20г съм.Не го казвам да се хваля , но наистина зависи как го ползваш ! ! !
Та аз ако не правя секс масторбирам , и някой път преди и след секс също мастурбирам.
Знам със сигурност 2 неща който мисля , че напълно изчерпват темата.
1.Не е вредно !
2. ПОЛЕЗНО Е! , наскоро чух за проучване което доказва че редовното мастурбиране предотвратява риска от заболяване на рак на тестисите.Демек редовното празнене е полезно.
Малко по-вредно е ако се занимавате с кулуризъм, тъй като за по-голям ефект ти е нужо повече тестостерон и в такъв случай , поне аз мисля , че може да се ограничи до 4 пъти седмично![]()
![]()
![]()
![]()
НЯМА НИЩО ВРЕДНО , НЕ ПОМНЯ ОТ КОГА НЕ СЪМ СПИРАЛ ДА МАСТУРБИРАМ НЕЗАВИСИМО, ЧЕ ОТ 4-5 год. не съм оставал на сухо, ПЪК НЕМИ Е ВЛИЯЛО ЗЛЕ![]()
каква е тая остра нужда да се хвалите колко са ви големи във всяка възможна теманай-лошото е, че послъгвате
![]()
по темата: не е вредно