.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Чинчила ;ю

Чинчила ;ю

Хей, може ли да ми помогнете малко..
    Та, смятам скоро да си взема (става въпрос за малкото пухкаво животинче, не котката или заека чинчила) и искам да попитам дали случайно знаете каква е разликата между държанието (или нещо, по което се различават..без пол ) на мъжкото и женското.
    Предварително Ви благодаря!
    П.П. Извинявам се, ако темата не е за тук, но не можах да намеря друго място..

Наистина имам нужда от съвет, защото не знам какво да си взема...

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Ами просто се разрови в едно нещо наречено google.com ,защото ние в този форум не сме всичкознаещи.. еееее ама.. съвсем пък на готово всичко искаш... ако искаш аз да ти намеря инфо и да ти го копирам,а?Аз ако бях на твоето място и да имах желание да си взема такова животинче,до сега щях да съм прочела всички статии из нета..

Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Ами просто се разрови в едно нещо наречено google.com ,защото ние в този форум не сме всичкознаещи.. еееее ама.. съвсем пък на готово всичко искаш... ако искаш аз да ти намеря инфо и да ти го копирам,а?Аз ако бях на твоето място и да имах желание да си взема такова животинче,до сега щях да съм прочела всички статии из нета..
    Щом питам тук, значи нищо не съм намерила!
    Всякаква информация изчетох... Не искам всичко наготово, а просто нищо не намерих вече втори ден..

Повече от фен Аватара на momon
    Град
    dreamland
    аман от тъпаци и злобни хора !

по темата- най-добре ще е да идеш в някой зоо магазин и там да питаш,защото хората ще знаят и ще ти дадат нужната информация

Благодаря ти! Просто днес е неделя и нямам възможност да отида и да проверя, поради причината, че хората не работят и реших да попитам тук

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от momon
    аман от тъпаци и злобни хора !

по темата- най-добре ще е да идеш в някой зоо магазин и там да питаш,защото хората ще знаят и ще ти дадат нужната информация

само ако обичаш не ми казвай кой е тъпака и злобния Най-тъпо е да убиждаш някой,който не познаваш ,така че не се прави на "Света вода ненапита"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си