- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Подарък за момче?
Daite idei za ORIGINALEN podarak za mom4e(na 25 stava) ? Kakvo 6te kajete za magi4eska 4a6a- tapo li 6te e ? A kakvo da pi6e na neq?
Mersi predvaritelno![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Тъпо е ! ПО-добре часовник !
Ne stava.... sueverna sam, a 4asovnik ne e hubavo da se podarqva![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Моми4ето каза оригинално.
Аз бих предложил тоалетна хартия с вицове,не едно руло ми цял пакет.
Каса бира и кашон свинско месо.
(деба, не знам за кой път го пиша тва в тоя форум)![]()
Подари му еротично бельо,може да го приеме като намек и да ти се отвори парашута ако го харесвашебавам се....тва с тоалетната хартия е добро,но аз ти препоръчвам да намериш отнякъде ваша снимка и да я сложиш в някоя много хубава рамка,може и дигитална,ако намериш по-евтинка
![]()
I love only myself and fight only for myself!
Часовник.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
+1Първоначално написано от cherinka
или една водка и наргиле![]()
![]()
![]()
![]()
Часовник става. Не е нестандартен подарък обаче. Земи му нещо яко дето да му хареса, например зависи какво харесва. Може всъщност часовник ама от ония стенните с разните работи по тях дето са. Или щом става на 25 може да му вземеш някаква готина шапка или тениска. Абе общо взето според мен нещо, с което да му покажеш, че ти е наистина приятел и нещо запомнящо се![]()
ЪЪЪЪ само на мен ли ми се струва лигаво да подариш на мъж снимка за рд-то му, егати човекът си има личен празник... Лиготиите са за някакви годишнини, Св. Валентин и тн.![]()
ToniStoraro,да приемем чалгата като извинение,за това че не умееш да четеш,както и да пишеш.![]()
Може бутилка вино.Изтънчено изживяване,ако е ценител.Но предполагам,че всички ще тръгнат да му купуват алкохол.И все пак чашата не ми се струва кой знае колко оригинален подарък.Пробвай с книгата "Кама Сутра",ако мислиш,че ще схване намека.Въпреки че това се подарява на момче,когато стане на 16-17.
Riot няма спор че часовниците са супер, но от друга страна Casio за 25 лева...![]()
Raise your fist!
и по колко пари ? че ми стана интересно да си вземаПървоначално написано от OtherDimension
![]()
Raise your fist!
ъ..тоз пък! на 25 става, не за 25 лв. бре! по темата: часовник!!!Първоначално написано от MostHated
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
За такава възраст повече прилягат практични, от колкото оригинални подаръци. В случая най-добре вратовръзка. Лично мнение.