.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Супер фен Аватара на galu6a

Има ли опасност да съм бременна?

Наче с приятеля ми правихме секс с презерватив като свършва по прнцип го сваля и се празни върху мен после нали се бършем и снощи беше тъй после обаче докато си лежахме пак ни се доеба и пак обаче без ест пак се изпразни върху мен даже не когато траябваше ми се изпразни на свирки.Та въпроса ми е мога ли да забременея след като 2-път сме го правили без презерватив и са останали сперматозоиди по пениса му.

Благодаря на всички ,който ще ми отг нормално.И моля не спамете темата с глупости.

т.7 от правилата на форума(Да пишат пълно и описателно заглавие на темите си)
    hottie

Винаги има опасност да забременееш,не съм момиче за да ти кажа какво да правиш но ти се чуда на акъла защо си му дала без презеватив те са за това да ни предпазват от болести и т.н
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Голям фен Аватара на GerYy
    Цитирай Първоначално написано от InDo
    Винаги има опасност да забременееш,не съм момиче за да ти кажа какво да правиш но ти се чуда на акъла защо си му дала без презеватив те са за това да ни предпазват от болести и т.н
    +1

Повече от фен

.

Естествено,че може.Може и бонус да получиш някоя болест. Хората за туй са измислили презервативите да не стават неискани бебета
    www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
    Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !

болести нямаме ,защото сме се изледвали, но нъпроса ми е че нали ако са остали може.Пък и съм чела че когато ти е свършило има по малка опасност а на мен ми беше свършило току що.И знам че вероятност винаги има ,но нали би трябвало да е много по-малка

мен не ме страх от тва че е без кондом ами тва че преди 2-път може да е имало устатйци от сперматозоиди и ся едно момиче ме вкара във филма че те живеели 2 часа в кислродна среда пак четах тука че живеят около 10 секунди и кое е вярно в край на сметка

Град
    Valhalla
    Има.
    И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..

Re: .

Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX
    Естествено,че може.Може и бонус да получиш някоя болест. Хората за туй са измислили презервативите да не стават неискани бебета

Град
    Wonderland
    Има хиляди такива теми,има едно изобретение наречено Тест за бременност,вземи си два за да си по-сигурна направи си ги рано сутрин и ще разбереш,защото опасност винаги има,всякакви фрапиращи случай също има.

Град
    Между краката на майка ти
    кви 2 часа живеели ве вии добре ли сте? Ами ако не ти е точен цикъла може да фанеш. Ами поне да беше се изпикал твоя авер. Според мен е твърде малка вероятността не се притиснявай. Ама за напред недей да експериментираш щото ще изревеш някой ден.
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    moje,da.6tom ne se e izmil i izpikal sled,kato e svur6il 1viq put-moje!

Има... газова криза... икономическа рецесия... има и опасност да си бременна.Нъл и кондомите не ги водят 100 процента сигурни, какво остава без тях.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Фен
    Град
    Petrich
    Ходи си купи един тест за бременност.

Град
    between the stars ,,
    Яко.
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

а колко време в край на сметка живеят сперматозоидите и колко време след секса мога да разбера дали съм бременна

Re: Има ли опасност да съм бременна?

Има възможност , да .

Град
    between the stars ,,
    След около седмица , май че теста отчиташе ... не съм сигорно виж в интернет , ако те интересува толкова.
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ami ima 2 vida tesove:
    1.ot4itat sedmica sled riskoviq polov akt
    2.ot4itat na 1viq den ot zakusnenieto(az se doverqvam na tqh)

Град
    Не живеят повече от няколко минути (2-3) Теста може да го напраиш 1 седмица след рискования акт и ден след закъснението на мензиса ти. Нещо друго? ВИНАГИ ПОЛЗВАЙТЕ КАПУТИ

ами възможно е.. и то много.. ьащото сперматозоидите които са били върху пениса..са били вече умрели.. но тези които са останали...ако с аостанали.. вътре.. според мен пий за всеки случай ескапел.. сигурността на първо ямсто..и повече не прави такива глупости.

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    За хиляден път - кислородът не убива сперматозоиди! Или вагината е безкислородна среда? Айде стига с глупостите. Колко дълго ще оцелеят извън тялото зависи най-вече от температурата. Ако си навре пениса в купчинка сняг, ще ги избие за секунди, ако си го държи на топло под юргана, ще живеят с часове. Дали си бременна, никой не знае. Ходи на врачка!

Aбе ако е писано . . . кислород , студ , топло , вънка , вътре . . . няма значение . . . или отивай на лекар или си купи тест

Град
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    За хиляден път - кислородът не убива сперматозоиди! Или вагината е безкислородна среда? Айде стига с глупостите. Колко дълго ще оцелеят извън тялото зависи най-вече от температурата. Ако си навре пениса в купчинка сняг, ще ги избие за секунди, ако си го държи на топло под юргана, ще живеят с часове. Дали си бременна, никой не знае. Ходи на врачка!
    Айде бе с часове

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Винаги има опастност когато е без презерватив!Ако не е ходил до тоалтетна по малка нужда опастноста е много по голяма а също и от тези които са били по пениса му не правете безразборен секс бе хора!
    П.С. На колко сте?

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от bazzil
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Айде бе с часове
    Да. С часове. Според теб как го правят банките за сперма? Празни се и имат 5 минути да оплодят жената?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си