"Привет от Свастата.

Драги модератори и администратори, този нов раздел е напълно излишен в този така или иначе доста добре развит форум.

Раздел е мястото в което могат да се развиват хиляди други въпроси и теми, но този нов раздел е ограничен до няколко теми.
Дори до една...
В една тема, някъде в раздела за здравето може да се формулира всичко за бременните и за техните проблеми. Това кой кога иска да става майка е въпрос, който вероятно набира простотия през всичките тези години на повтарянето му от старите хора.
Наистина е глупаво да съществува раздел, който да представлява недоразвита тема. Всичко се изчерпва с темите, които са направени.

Има един начин за гледане на детето, не хиляда, той е описан в книги, дори и в интернет. Не мисля, че тук има толкова големи специалисти, които да дадат правилна насока на бременни жени.

Ами, ако в темата се изкаже напълно задръстен, фригидно регресиращ клоун със вид на 40 годишен доктор и препоръча действие, което ще навреди на детето, вие как бихте се чувствали?
Не мисля, че трябва да си играете със живота на хората, макар и малки.

Това е наистина глупаво и е хубаво да се помисли над думите ми, колкото и свастенски да ви звучат.

Има си специален форум само за майки и техните деца, който се обслужва от доктори и лица с правоспособност в медицината.

Все пак - браво за желанието, но не му е тук мястото, приятели."

За или против премахването на този раздел?
Нека не застрашаваме невинния човешки живот.