- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- според вас ... и момичета и момчета
за височината от 160см - 161 см ... килограмите 44-45 много ли са ... това са моите мерки ... как са според вас
spored men ne sa no to si zavisi kude sa lepnati tiq kilogrami![]()
Как ще е много, ти нормална ли си? Ами стани жив скелет тогава!
А сега да ти отговоря на въпроса - килограмите ти не са много, даже според мен трябва да качиш някъде още 3-4.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
и аз сам така.. :P и си4ки ми казват 4е така сам си добре,даже сам била слаба![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
Имам чувството,че сте анорексички...![]()
Da, i az!Първоначално написано от Sn1p3r_BaBy
ооо за 172см. 51кг. са много малко ... имам чувството , че ще се счупиш .... я да надебеляваш бързоа ето моя снимка и вие ми кажете дали съм дебела
--> http://www.prikachi.com/files/276541R.jpg <-- това със сивия суичер съм ... и http://www.prikachi.com/files/276543a.jpg <-- това с ризата
![]()
дебела?!?!? а бе, ебаваш ли се бе?!?! омг?!![]()
![]()
![]()
![]()
супер си...
Омг.. пфф
Cookie_
InnchetO`bE
и двете сте добре
А аз... на 17 съм, 190 см, 74кг? Дебел ли съм![]()
![]()
aa ne ste u red ... mnogo si si dobre.. po-dobre s malko pove4e mesce ot kolkoto kato kle4ka be hora...vtoroto daje otbluskva ... spored men de
Абсолютно същите са ми и двете. Миналото лято обаче бях 41 и пак искам да съм толковаПървоначално написано от Cookie_
![]()
Ако съдя по себе си, ти трябва да си с егати анорексичното тяло.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
koi az li
имам чувството че изпитваш нужда от комплименти защото самата ти не си сляпа и знаеш че изглеждаш добре.и питаш нас за да ти направим колкото се може повече комплименти че не си дебела,че си мн добре и т.н. глупаво и адски посредствено е![]()
+1 много то4но казаноПървоначално написано от haterkata
![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
тва ми се струва малко...ама зависи се пак как ти стоят. не разбрахте ли 4е не може да се каже ей така?! трябва да ви видим поне. оба4е не разбирам, вие не се ли виждате в огледалото и не можете ли сами да си прецените?? а за авторката- не, не си дебела! омгПървоначално написано от elena_k
а InnchetO`bE, виждала съм твои снимки, много си си добре. не се вманиа4авайте по тия килограми
е то и аз съм вманиа4ена само 4е аз искам да ка4а, не да сваля
лошото е 4е нещо не ми се отдава
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
КЛЕЧКАПървоначално написано от elena_k
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
Идеални мерки.![]()
WTF???!??!?!?Първоначално написано от Cookie_
Как ще е много бе! Тва е идеално!!! Аз съм 165 и съм 53 кгАма не се оплаквам...в смис...изобщо не съм дебела!
Абе не се притеснявай! Перфектни са ти размерите![]()