- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Edno golqmo izvinenie
Iskam cqla Bulgariq da pro4ete tova! Iskam da se izvinq na nai lubimiq i skup 4ovek za men - priqtelq mi Teodor za vsi4ko koeto mu pri4inih!Nqma dr takuv 4ovek kato nego koito sled vsi4ko tova da subere sili i da mi prosti i da bude s men! Blagodarq ti Bebe za vs koeto pravi6 za men 4e nikoga ne pogledna purvo sebe si a vinagi gleda6 na men da mi e dobre! Sujalqvam za vs naistina ujasno mn sujalqvam nikoga nqma da se povtori tova!Ne moga da jiveq bez teb i sec ti si muja s koito iskam da prekaram celiq si jivot da suzdam semeistvo i da imam deca ot teb!Ti Bebe si edinstveniq 4ovek na kogoto moga da raz4itam za vs vuv vs 1 moment i znam 4e 6te bude6 vinagi do men kakto az do teb!Povqrvai mi edinstvenoto ne6to koeto iskam e da budem zaedno!OBI4AM TE UJASNO MN BEBE
![]()
![]()
![]()
Кажи го на него, не на нас...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Напиши му го на билборд, тук няма как да го прочете цяла България, миличка!
По-добре на дирижабъл да го напишеш това "Обичам те Тодоре" и да обиколи България и да пускат листове с "Обичам те Тодоре" и т.н.. Се пак тук пак ще го прочетат много хора, но повече ще бъдат ако изпълниш горната ми идея![]()
Колко заинтригуващо...тука едва ли ще гхо прочете цяла България.Кажи си му го ...то така е бах тъпото.![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
pokaji my temata ti tyk,ama edvali cqla Bulgariq 6e go pro4ete,probvai da go izvika6 na predavaneto `More ot lubov`![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
тц тц как не се сетихПървоначално написано от soul1199
![]()
Темата няма нужда от дискусия, затова ще я заключа =)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love