- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прецакана...
Оставих всичко и се изправих срещу всички за да му покажа,че съм истинска...
През цялото време ме уверяваше,че трябва да му се доверя и да се отпусна...да не крия чувствата си и да им дам пълна свобода...
Всичко му дадох...
И сега нямам нищо...
Оставих се да се залъгвам,че ще я зареже и че ще ме прави щастлива и обичана...радвах се на милите му думи и му вярвах като малко дете.
И след като това стана...не можа да ме излъже,че е щастлив от избора си.
Сега е раздвоен,а аз съм наранена...
Никога не съм се оставяла на мъж да прави това с мен! Винаги съм подтискала чувствата си,за да не бъда наранена.
Не мога да го обвинявам,
...не мога да простя на себе си,че се подцених заради един мъж!
Не си виновна ти, че си повярвала, а той, че те е лъгал!
Просто продължи напред без него! Нямаш нужда от такъв лицемер!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Напълно съм съгласна!Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Никога не оставяй един мъж да те води в живота. Би било огромна грешка... сега го осъзнаваш, но е твърде късно.
Не се доверявай на никой, хората са лоши.
И не слушай сърцето си, то нерядко би те подвело.
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
прави сте и 2те![]()
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
Първоначално написано от ShaLqLqLqXa
Никога не оставяй един мъж да те води в живота. Би било огромна грешка
Това не може да се каже че е за всички мъже.Просто не е попаднала на стабилен![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
свиквай..мъжете са гадни,долни и мазни копелета,който не ги интересуват чувствата ни и мислят само с к*ра си![]()
Отлично знам как се чувстваш и аз преживях подобно нещо, с разликата, че не му отдадох всичко и добре, че не го направих... щях горчиво да съжалявам...
Ти обаче не го прави, тоест недей да съжаляваш, да се самообвиняваш, самонараняваш и т.н- , достатъчно е направил онзе нехранимайко за да ти развали живота.
Единственото, което можеш да направиш е да си вземеш поука и да не се заниманаш повече с обвързани момчета...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не е лицемер...
Той е човек,който е страшно свестен и отговорен...
Когато е казвал онези неща ги е мислил...но с времето нещата се променят.
Казваше,че не му пука за приятелката му и че не я иска,но ето,че сега,когато се разделиха вече не е така. Аз няма как да му помогна в случая. Заедно са 4 години,не мога да се сравня с нея. Никога няма да мога да бъда това,което той очаква от мен-да бъда като нея.
Все пак живота си е нейн и тя трябва да си го живее както сметне за добре. Мразя да ми се месят в живота и в действията!Първоначално написано от Anf3tamin4o
Няма значение дали е стабилен или не, той си живее неговия живот, тя нейния!
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
ами не напразно хората са казали "За да оцениш нещо,трябва да го изгубиш" така е станало и при него..не знам дали е обич или просто свикване..все пак 4 години не са никак малко..имат толкова спомени заедно, че не е истина..и сега изведнъж се слага край..говорил е онези неща, защото така ги е чувствал, но тогава момичето е било още до него..ти си избираш пътя..пожелавам ти да избереш правилнияуспех
Без съмнение,че повечето момчета мислиме със долната глава но има и такива,които са супер свестни ще си намериш някой ден такова момче,защото го заслужавашПрез това време да не ти пука.Каквото и да става горе главата и напред.Успех
![]()
Get what you can and never get back
А защо трябва да бъдеш като приятелката му?
Ако тоя я харесва такава каквото е, защо се е занимавал с теб, защо ти е дал освания да храниш напразни надежди, че ще се раздели с нея??![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Явно трябва да го оставиш и да продължиш на пред.Той явно няма да приме раздялата с нея,и няма да те обича както е обичал нея......все пак си поговори пак с него,опитай се да изгладите отношенията.
Така е...прави си.Първоначално написано от Re5peC7
Имат много проблеми и доста са поохладняли през цялото това време,но...все пак наистина имат много общи неща.
Не знам какво ще прави той...не знам какво да правя и аз,но се чувствам много гадно. Защото прекарваме по 12 часа един до друг и като знам как беше вчера...как 12 часа не си отворихме устата и колко пъти ми се приреваваше,че не издържам на това.
Но какво мога да направя. След 5-6 часа пак ще трябва да бъдем заедно цяла нощ...един до друг. Не ми се ходи на работа. Как да не мисля за него след като постоянно е около мен![]()
да до една степен наистина не можеш да спреш да мислиш за него, защото е пред теб...но ти като го видиш съм сигурен, че почваш да си мислиш всички тея депресиващи неща и става адски трудно..можеш да се опиташ да го виждаш само като човек с който сте имали общо без да се вдълбаваш в това какво ви е било общото..сега всичко е още прясно и ще ти е трудно, но започни да пробваш..щом те избие пак на спомени обръщаш погледа и почваш да гледаш и мислиш за друго..прави нещо което да ти отнема вниманиетоПървоначално написано от ramaiana
Така е трябвало да стане..Не съжалявай!Успех...Горе главата...
Все се забърквам в каши...не знам какво да правя...![]()
Гледам да се дистанцирам,но самата работа не го позволява.
И хората ще почнат да питат какво е станало...пфф...няма да е никак леко.
Ти се гордей,че си била истинска и откровенна.Той може да е отговорен и т.н,но това,че иска да бъдеш като другата не го прави такъв.Той требва да те обича за това което си ти!А ако не,просто продължи на пред нека се върне при оная.![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
айде бе...Първоначално написано от aka6a_vamp
не всички са такива....
има и изключения...
може да са малко но ги има... :>
<N>
По математика не са ли ви учили, че не при всички задачи има общ знаменател ?!Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Оставих и приятелят си...и не знам дали ще мога да го върна...уффф...
Толкова си промених прецеката за мъжете последните дни,че не знам...
Как мога да вярвам на думите на друг човек след като дори не знам дали аз няма да променя становището си.
За това не се вярва...не че говорим лъжи като се обясняваме в любов...просто любовта е много трудна за поддържане и задържане.
Мисля,че доста си пасвахме и щяхме да бъдем чудесна двойка,но обстоятелствата са други. Не знам дали ще се съберат с неговата приятелка,не знам дали няма да се съберем пак с него...
Много ми е трудно и не знам какво да направя сега. Да стоя и да чакам не е в мой стил. Ако се върна при бившия пак няма връщане назад и не знам...
Защо стана такаУжасно е. Дава ми надежди и аз искам да му покажа,че съм свястна и мога да приема избора му,но времето в неизвестноста ме убива.
Винаги съм се страхувала от чакане.
Страхувах се,че прекалено много време ще трябва да му отнеме раздялата с нея...сега се страхувам,че прекалено много време ще му отнеме правенето на избора...аз или тя.
Тя разбра за мен по ужасен начин и му е сърдита,не знам дали ще му прости...не знам нищо и това ме побърква.
Горе главата и напред каквото и да станеПовярвай ми ще успееш да опредолееш това.Успех
![]()
П.П. На колко си?
Get what you can and never get back
мхм... така еПървоначално написано от Anf3tamin4o
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682