Цитирай Първоначално написано от ramaiana
Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
ами не напразно хората са казали "За да оцениш нещо,трябва да го изгубиш" така е станало и при него..не знам дали е обич или просто свикване..все пак 4 години не са никак малко..имат толкова спомени заедно, че не е истина..и сега изведнъж се слага край..говорил е онези неща, защото така ги е чувствал, но тогава момичето е било още до него..ти си избираш пътя..пожелавам ти да избереш правилния успех
Така е...прави си.
Имат много проблеми и доста са поохладняли през цялото това време,но...все пак наистина имат много общи неща.
Не знам какво ще прави той...не знам какво да правя и аз,но се чувствам много гадно. Защото прекарваме по 12 часа един до друг и като знам как беше вчера...как 12 часа не си отворихме устата и колко пъти ми се приреваваше,че не издържам на това.
Но какво мога да направя. След 5-6 часа пак ще трябва да бъдем заедно цяла нощ...един до друг. Не ми се ходи на работа. Как да не мисля за него след като постоянно е около мен
да до една степен наистина не можеш да спреш да мислиш за него, защото е пред теб...но ти като го видиш съм сигурен, че почваш да си мислиш всички тея депресиващи неща и става адски трудно..можеш да се опиташ да го виждаш само като човек с който сте имали общо без да се вдълбаваш в това какво ви е било общото..сега всичко е още прясно и ще ти е трудно, но започни да пробваш..щом те избие пак на спомени обръщаш погледа и почваш да гледаш и мислиш за друго..прави нещо което да ти отнема вниманието