[i]Та подновявам си темичката , защото изникнаха въпроси и искам да се обърна към някого .. За тези ,които не знаят за какво става въпрос ..--> Разделихме се с приятеля ми с който бяхме 1година и 8 месеца .. За тези коментари , да опитам да оправя нещата .. Не мога !!
Сега мина вече месец и ние си пишем .. Всеки ден си пращаме хиляди прегръдки .. Снощи на него му стана тъжно , когато видя една моя много стара снимка и заплака .. Сега в момента без да искам , просто от сърцето ми излезе това "Искам да те видя" , а след това допълних "Не казвай нищо ".. По простата причина , че знам , че връщане назад няма и няма да е същото .. той трябва да продължи ..
Обаче се питам , дали да не му кажа , че искам пак да сме заедно ? .. Или пък ако се видим .. не знам ,, Адски много искам пак да сме заедно , плача всяка вечер , мисля си постоянно за него .. Знам , че още ме обича ,,, Дали е правилно да го подложа пак на това .. Дали не иска да продължи и дали , ако опитам да си го върна няма да изгубя и това приятелство , което имаме сега .. Дали няма да го изгубя напълно ? Как мислите />? [/i]
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.