[i]Та подновявам си темичката , защото изникнаха въпроси и искам да се обърна към някого .. За тези ,които не знаят за какво става въпрос ..--> Разделихме се с приятеля ми с който бяхме 1година и 8 месеца .. За тези коментари , да опитам да оправя нещата .. Не мога !!

Сега мина вече месец и ние си пишем .. Всеки ден си пращаме хиляди прегръдки .. Снощи на него му стана тъжно , когато видя една моя много стара снимка и заплака .. Сега в момента без да искам , просто от сърцето ми излезе това "Искам да те видя" , а след това допълних "Не казвай нищо ".. По простата причина , че знам , че връщане назад няма и няма да е същото .. той трябва да продължи ..
Обаче се питам , дали да не му кажа , че искам пак да сме заедно ? .. Или пък ако се видим .. не знам ,, Адски много искам пак да сме заедно , плача всяка вечер , мисля си постоянно за него .. Знам , че още ме обича ,,, Дали е правилно да го подложа пак на това .. Дали не иска да продължи и дали , ако опитам да си го върна няма да изгубя и това приятелство , което имаме сега .. Дали няма да го изгубя напълно ? Как мислите />? [/i]