.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

ПОДАРЯВАМ ДЕКОРАТИВНО ЗАЙЧЕ!

Здравейте,от София съм подарявам зайко на 4 месеца е,сивичко на цвят,който се интерсува по сериозно ще пратя снимки на е-майл.

азз бих искала ама наще сигорно ще го фърлят кат го видят

Декоративни зайци няма всички стават големи - като мойте два,та ако иска някой зайци да каже,че двама от смейството ми са алергични,а на мен май са ми отключили няква астма :/ На по годинка са и снимки ше да ако трябва Мъжки и женски - сив и черен,с много козина са идвата много пухкави и не са с червени очи
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
    Декоративни зайци няма всички стават големи - като мойте два,та ако иска някой зайци да каже,че двама от смейството ми са алергични,а на мен май са ми отключили няква астма :/ На по годинка са и снимки ше да ако трябва Мъжки и женски - сив и черен,с много козина са идвата много пухкави и не са с червени очи
    мне е вярно аз имах едно кадетт беше станал на 2 години и си беше още мн мъничак както трябва за декоративен де .... аз мн си го обичках ама

имам котка
    най-много да го използва за един стабилен обяд
    не става иначе отдавна съм навитак за заек
    10 изтрити профила
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    живо тегло?

Ако е над 1,5 кг, тури и един пакет ориз и го взимам!
    Grumpy old madman

абе стига бе не ви ли е жал ;д;д;д hrissitо3050@hotmail.com прати ми снимки искам да го видя

If you judge people, you have no time to love them.
    Mother Teresa

Стига беее! Баси! Може ли такова отношение към животните! А не знам дали тук е мястото, но мисля, че е, котката ми скоро ще ражда и нашите не са особено впечатлени от явлението много котки вкъщи, така че който се интересува да пише. Не е породиста, но пък е много готина

Скайп - dark_elf2

Град
    somewhere over the rainbow
    Мм с майка ми отдавна си мечтаем.Давай го насам.

Мм, метай го на скарата и пращай C.O.D
    пссст..

И аз искам
    Пиши ми на ЛС ако има още офертиии

Твоите резаци на Байрам ще го сварят
    Three rings for the elven kings...
    J.R.R. Tolkien

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    Стига беее! Баси! Може ли такова отношение към животните! А не знам дали тук е мястото, но мисля, че е, котката ми скоро ще ражда и нашите не са особено впечатлени от явлението много котки вкъщи, така че който се интересува да пише. Не е породиста, но пък е много готина
    ако още е валидна тая оферта пиши
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
    хахахаххахаха как ше да няма декоративни зайци бе ОМГ ти ме разби от джунглата ли идваш бе
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Ако не е подарен зайко още, метни и насам една снимка: r.federer@abv.bg
    "Death is Peaceful, Easy... Live is Harder"

Здравей. Аз бих искала да си имам зайче. Затова прати ми моля те снимки. katelina1997@abv.bg

Ei az iskam muni4koto zai4e..az si imam 4 hamster4eta i dve ot tqh gi podarqvam..jenski sa..ednoto e 4erni4ko s edna liniika bqlo a dr e bqlo sas malko sivo... ako nqkoi gi iska moje da pi6e..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си