.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Изгорено - помощ

Преди малко си изгорих ръката отгоре и сега е ужасно зачервена и с раничка. Правя си студени компреси и я мажа с кремове, но ме е страх да не остане белег, защото е доста голямо.. Някой знае ли какъв крем да си взема за изгаряне или да питам направо в аптеката? И по-важното - ще остане ли белег?

Re: Изгорено - помощ

Цитирай Първоначално написано от 5e5cuTy
    Преди малко си изгорих ръката отгоре и сега е ужасно зачервена и с раничка. Правя си студени компреси и я мажа с кремове, но ме е страх да не остане белег, защото е доста голямо.. Някой знае ли какъв крем да си взема за изгаряне или да питам направо в аптеката? И по-важното - ще остане ли белег?
    ми зависи колко топло е било смисъл при някой остава при други не ... но за всеки случай ходи в аптеката и земи някакфо мазило за белези и прави комреси .... дано да не остане белег

Супер фен Аватара на brokeninside13
    ami az znam edin krem koito sama trqbwa da si go zemesh t.e ako si w sofiq shte e super... w kostinbrod ima edna jena koqto si go prawi toq krem.. plemennicata mi si beshe izgorila liceto s wrqla supa kogato bheshe na 3 - 4g., i w pirogow kazaxa che shte si ostanat tezi belezi .. to kwi belezi naprawo rani iii sega mazaxme q s tozi krem i sega nqma i pomen iobshto ot nishto!! super krem i az imax belezi ot kotkata mi i sega racete mi sa kakto se kazwa kato "bebeshko dupe" ta shte prowerq i shte ti kaja za tozi krem ot kude tochno koi blok i ako ti se zanimawa estestweno mojesh da otidesh no powqrwai mi mnogo pomaga

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    PAN THE NOL Spray [Спрей-пяна] ...това помага!!

Град
    Hidden Village of Konoha
    Тва отгоре написаното се чете Пантенол и е малко скъпичко, ама е ефективно. Може да я мажеш и с мас, пак ума ефект. А btw като малък брат ми си залепи цялата длан на горещия котлон, ама сега няма никакъв белег.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Цитирай Първоначално написано от justt
    абе на мен нищо не помогнаа ... но незнам на теб може и да ти помогне

Пробвай и с Deflamol

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DiScOnEcTeD
    Цитирай Първоначално написано от justt
    абе на мен нищо не помогнаа ... но незнам на теб може и да ти помогне
    мии.. то явно зависи и от кожата..

btw: ..не е много скъпоо.. около 8-9 лева.. : ))

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    za belezite...znam 4e contratubex pomaga ako ti ostanat i gi maji dokato sa po novi..ima i edno vitasin mn pomaga za rani

Cruel Intentions

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си