- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дневниче
а бе звънни му беПървоначално написано от sexita
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Скарани сме от известно време с моя,защотонещо почна да ме забравя 'леко'....не сме се чували да речем от 2 седмици...аз съм инат ама и той се оказа инат![]()
..............
Вчера ходих към ВН и правих секс.. и после на диско в Плазза...и днеска са пребрах...
голямо е*ане падна... ама какво да се прави живота е такъв... :P
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Е нали имаше друг сега...Първоначално написано от sexita
![]()
Да,но с него няма да стане нищоПървоначално написано от slun4ice
![]()
Днеска кво в любовен план... бях първо на урок, после се видяхме с моя и бяхме на билярдНищо интересно ..
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Я я я сподели... щото при мене е същата история...Първоначално написано от Lysit0
![]()
За да има дъга,трябва да присъстват всички цветове
Нещо не върви на добре.....той не се сеща за мен на последък.Ама и аз спрях да му звъня....щом не иска няма да го насилвам я.Първоначално написано от sunbeamz
![]()
А при теб kak e?
Ми как да е,той е щастлив с нея,аз съм сама и все още страдам за него...
...супер нали ?
Първоначално написано от SiNiStEr
нещо не схванах![]()
Не е ли твое гадже??........ Oo oO
ne sum go vijdala dva dnilipsva mi iskam da go gu6na
dano dnes mi se obadi 4e ina4eee mnogo lo6o za nego
![]()
![]()
Чувствам се ужасно зле и ужасно сама. Не мога да ям,не мога да спя..не си намирам място!
Изгубих всичко и не си го признавам..за пръв път съм толкова сломена.
От толкова избори паднах на земята и никой не ми подаде ръка.
![]()
![]()
![]()
![]()
Имах всичко и свикнах с него,сега го нямам...
Сякаш нямам и себе си. Изгубила съм се отдавна и ме боли,че съм слаба.
Искам само да обичам и да ме обичат. Защо е толкова трудно за мен...
мии преди имаше нещо между нас,после разбрах,че той се зарибява с тая другата съвсем случайно,дори нямаше смелоста да ми го каже...Първоначално написано от Lysit0
be6e adskiq den,razbrah,4e biv6iq me obi4a taka silno,4e me iska otnovo,razbrah,4e gadjeto iska po-skoro sex,no i izpitva ne6o kum men,oburkana sum,biv6iq ne mi e ot grada,nz i az go obi4am,no 6e se vidim 4ak proletnata![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Скапан ден..Тренировката днес се оказа по-скоро губене на времеА аз продължавам да мисля само за негоо
![]()
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Аз съм луда!
Отидох до Анастасиос,защото телефонът му е изключен 2ри ден откакто звъня и си мислех че се крие от мен.
Колата му я нямаше...в тях никой.
В пощенската му кутия обаче имаше много бележки и писма,което ми подсказа,че не си е идвал. Дори някои бяха от преди нова година.
Сега ми олекна. Може и да се оправим. Явно грешно съм му се сърдила,че е в БГ и не се обажда...явно не е бил в България![]()
любовен план ли ? болен е!! как да се видим?!?! болен е... баси тъпото... мн искам да го видя...![]()
баси
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Както каза един приятел "на тва момче май му говорят духовете"![]()
Както последните 3 дена сякаш не съществувах днеска изведнъж ми пише и ми казва че снимката ми на аватара е много хубава и не знам си какво и един час само шегички и закачки...
Не мога да го разбера...![]()
Искаме се от две години но обстоятелствата не позволяват да се случи това което искаме.Това е един от онея самотни дни когато не ти се прави нищо...не съм в депресия но ми е доста тъжно и ми се иска да пребия някой направо..тя ми липсва постоянно.. сега съм сам в стаята на тъмно гледам през прозореца зимната картина и се чудя за пореден път... "кога слънцето и мен ще огрее?"
12.01.09 Бях цял ден на работа като лудите![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
И ние цяла нощ в работата мълчахме като пукели 12 часа![]()