- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дневниче
много работа..тази седмица ще се озоря определено ! А и във форума много работа![]()
секситке какво работиш ти вече?Май не си в макдоналдс
Не....в интернет клуб работя.
За това съм тука вече денонощно![]()
Смотан ден-скарана съм с наш`те, с гаджето няма да се видя днес, защото ще излизам с приятелки. Чухме се по телефона и говорихме половин час. По-скоро му се пооплаквах. И.......той ми е подкрепата и опората просто. Без него ще гръмна...Мъчно ми е, че няма да го видя поне за малко, но той сега е на работа, а после аз тичам на педагогически съвет с 10 точки дневен ред. Ще гласувам до утре сутринта......
uf trqbva da u4a be hora v ponedelnik imam izpitne6to mi e mnogo nervno i sum stanala dosta zlobna
ne6to vsi4ki mnogo me draznqt pfff
![]()
Хах ... Бръкнах си със спиралата в окото![]()
Мило дневниче, моля те, направи така , че на някои хора да им дойде акъл в главата![]()
![]()
Ми вчера се скарах с гаджето и снощи не спа у нас,а сега не го знам къде е,не му се обаждам и той на мен...Вече ми писна от всичко.Искам ей така да си стоя и за нищо да не мисля,омразна ми от проблеми и от кавги.
"Животът тече си тихо, нормално,
проблясъци някакви - просто банално.
Дните отлитат бавно, беззвучно.
Емоции няма... Без тебе е скучно!"
Горе долу това е животът ми в близките 4/5 месеца
Сутринта Анастасиос ми прати смс от Гърция,че е добре,да не се притеснявам,че има неща,които го задържат в Гърция и че още не знае кога ще си дойде,но ще ми звънне веднага. Че му липсвам![]()
Не съм го виждала от преди Бъдни вечер![]()
Много ми липсва и искам да си го гушна. Само аз си знам какво преживях докато го нямаше и какво ли не мислех за него.
Дори бях решила,че сме скъсали и, че е в БГ,но се крие от мен![]()
И се ядосвах...направих голяма каша и е добре,че всичко отмина бързо и разбрах,че съм прецакана,но пък все още мога да си го върна.
Реших да говоря с него и отидох в тх. Би трябвало да си е там..но го нямаше.
Пощенската му кутия беше пълна с писма и бележки отпреди Нова Година,което значеше,че не си е идвал...
Отдъхнах си...
Смятам да продължа напред с него...все едно нищо не е станало.
Явно просто съдбата пренареди така нещата за да си дам поука и да ме насочи в правилния път за сега...
Щастлива съм,че не останах сама...малко съм гузна,защото дефакто излиза ,че съм изневерила,но...мисля просто да забравя.
Каквото било-било.
Не мисля да му разказвам каквото и да било...искам само да му се нарадвам,защото и без това постоянно ми беше криво,че избора ми не е правилен,след като постоянно мисля за него.
Дано всичко е наред! Дано! Дано! Дано! [-o<
oh obi4am go,iskam da sum s nego,neska,kato 4yh glasa my po tela,kakto bqh v lo6o nastroenie,zablestqh,ysmihvah se,bqh adski 6astliva,mislim varqnta da se vidim na Sv.Valentin,po sredata na putq,no nza gadjeto po4na pove4e da se interesyva ot men,nz,nz,kakvo da pravq
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Спах до 13.30.... и смятам да си почина днес, че съм в почивкаи приказвах с бившото си гадже... което все обичам... и ми задади въпроса.. спа ли вече с друга?
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
На мен пък ми е зверски апатично всичко. Не стига, че навън времето е сиво, ами и в мен е такова.
За капак и осъзнах, че явно в 'нормалните модерни' двойки си е съвсем в реда на нещата никой от никого да не се интересува и денонощните им разговори да се въртят около това колко много се обичат, колко много си липсват, колко се обичат, колко си липсват, колко се..... бла-бла.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Сигурно е така, ако човекът по принцип не се интересува, не задава въпроси, пък ако случайно чуе нещо го пропуска покрай ушите си и не го запомня... Сигурно е въпрос на характер... Знам ли...
Аз не съм такава. Винаги съм се интересувала от близките до мен хора, още повече от момчето до мен и ми е странно подобно поведение, но нали уж много ме обича. Вероятно наистина е нормално...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Аз не мисля, че е нормално. Живо се интересувам какво става с половинката ми. Той-също. Снощи му се обадих в 12, говорихме 10 минути, защото имах проблем. Днес ми се обади и пак разговаряхме половин час за моя проблем. Нали за това се обичаме-да си помагаме, дори и тази помощ да се изразява в едно просто обаждане по телефона, за да види чувстваш ли се нормално след криза или просто в изслушване на проблема ти.....
Това обаче е обект на друга тема....
И за да е в унисон с темата и с мнението ми-той е моето дневниче. Казвам му всичко и си споделяме абсолютно всичко
![]()
Браво Лили !Много се радвам, че имаш новини от Тасос и че всичко е наред.
Първоначално написано от sexita
Е ти ме уби...
и като се сетя за една друга тема, дето казваше, че и в новия си влюбена не каша ами не знам какво си забъркала. Нищо важното е, чв знеш на кого истински държиш и внимавай да не се издадеш. Човека е бил възпрепятсван и както се доказва вече многократно, жената си мисли най-лошото и прави големиииии грешки.
съвсем нормален ден... оправях се, даскало, ТОЙ ми писа да не повярваш ама не го отразих много много, просто ми писна и така (:
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Права си...много се забаламосах и се подведох напоследък.Първоначално написано от traka
Влюбена бях и все още съм,но нещата се обърнаха и сега трябва да забравя.
И не съм казала,че знам че точният човек е Тасос...аз ако знам,няма да се колебая...просто...в мен го чувствам...без да го мисля.
Влече ме винаги към него...какъвто и да е..и дори да нямам бъдеще с него предпочитам да споделя сегашното си ежедневие с него,пък каквото ще да става. Каквато и да е съдбата ми ще си я живея...лесна, трудна...начин няма.
Радвам се,че сега няма нещо,което да ни пречи и ще му се реванширам.
Успех и щом те влече значи има нещо повече. Може и да не си готова за това и да не го осъзнаваш, но е факт че държиш на него![]()
Мило дневниче, днес оправих вратата на колата, остана ми само калника![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Най-обикновен гаден ден, който премина с фалшивата ми усмивка и престопреното щастие. И все по-тудно ми става да се правя, че не ми пука, но ще се справя (надявам се).![]()
I know I should stop believing ... !
ми...любимия е далече и не спирам да си мисля за него,но пък една съученичка...ми говори само колко е як един пич,колко по-добър от моя е...е,вярно е,че найстина е доста сладък,умен,красив и вярно.че е луд по мен,но пък аз съм си влюбена в един единствен...а този????май просто ми се иска да флиртувам с него...нищо сериозно...ама тази приятелка...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Бла бла цял ден бях университета и после като се прибрах си подготвях един реферат за утре и нямах време да седя в скайп...
По едно време забелязах че е онлайн (което се случва изключително рядко в последно време защото учи за изпити) обаче нямах време да му пиша. И сега като се освободих той не е вътре и ми е някво много такова едно...
Искам да го видя и да го гушна.. Искам пак да пътуваме заедно и да сме 24 часа един до друг и да ми държи ръката...
Пффф толкова си се дразня! На 20 ще стана тая година а се държа като 13-годишна като стане дума за НЕГО!![]()
Едвам се прибрах до дома,пуснаха ни ваканция...
опитвам се да го забравя,но не мога...