.
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 214

Тема: Дневниче

Играх си ЦС цял ден
    Луда съм..
    И той влезна...мисля че ставаме пак приятели и се радвам.
    По-добре,отколкото постоянно да се избягваме и да си мълчим

голяма лигня беше ходихме на кафе и си изкарахме супер яко нямам оплаквания от този ден
    Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    hybavo mina denq,do sega gledah mn qko film4e,no az pak si mislq za nego,a toi 6om si zel vay4er i mi zvunna obi4am goo i ne moga da spra da si mislq,za nego,4akam s neturpenie Sv.Valentin dano pone togava yspeem da se vidim
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

беше гаден деня много тежко мина само се карахме той ми викаше говореше ми ужасно още не мога да забравя вътре направо ме гори от болка чесно

Дано утре е по добър ден
    You've got my head spinning

Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от nVm
    беше гаден деня много тежко мина само се карахме той ми викаше говореше ми ужасно още не мога да забравя вътре направо ме гори от болка чесно

Дано утре е по добър ден
    za kakvo se skarahte?moga li da ti pomogna s ne6o?

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Цитирай Първоначално написано от nVm

Дано утре е по добър ден
    za kakvo se skarahte?moga li da ti pomogna s ne6o?
    винаги се караме,че аз не съм се държала добре - той е този,който се дръжи зле и много обича да ми казва,че никой друг не би ме търпял такава каквата съм,той ме изкара ужасна вече почвам да си мисля,че аз нещо не съм наред ...не е вярно дори аз го виждам..само продължава да ме обвинява да ми се качва на главата,а аз винаги гледам да оправям нещата с добро само мили неща му говоря с нищо не съм го обидила,а той понякога колко ме обижда незнам как да издържа...жалко,че го обичам още след всичко
    You've got my head spinning

тъпо тъпо тъпо...
    едва се прибрах заради шибания митинг после с приятеля ми решихме да се затапваме и да спорим...

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    аз момчета не ща..не мога да понасям никой..лелее тряя ми помощ xD
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Dneska... bqx cql den na work.. i bqx sam.. i imax mnogo rabota v restoranta.... i sum kapnal
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Оууу прекрасно е!
    От 9 часа вечерта си пиша с него а сега е 1 и половина и само закачки и много смях и е чудесно!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Абе, вчера събуждам се към 12ч. и очите ми още затворени, набарах си телефона някъде измежду пода вкъщи, отварям лявото око, набарах вече написания, но неизпратен смс за рожденния ден на една бившо-настояща изгора пратих смс-а и продължих да спя. Ставам аз към 14-15ч. сядам на компютъра, паля цигара, сипах си кока кола и що да видя в скайп. Човека на линия. И понеже съм много добричка и всеотдайна му писах "кво става, как си?"
    и кво браааааааатче, 3 часа и кусур нямам отговор а го гледам на линия. И не, не е като да не е бил пред компютъра и да не е прочел какво съм му писала. БЕШЕ ТАМ! И не получих никакъв отговор. А с него сме си на чисто приятелски отношения, с нищо не съм го провокирала да ме намрази, или да получа някакъв жест на нехаресване от него, нито съм направила нещо детинско, глупаво и малоумно.
    Просто бях ОТЧТИВА с поредния мухъл.
    Най-тъпото от всичко идва, че аз НЕ исках и НЕ съм очаквала някакъв знак на благодарност за шибания смс за рожденния му ден.
    До сега на всички бивши гаджета съм честитяла рожденните им дни, и от доста от тях не съм получава отговор и не ме е ебало дали ще ми кажат МЕРСи или не. Правих го ей така, да им покажа, че съм човечна, че още има хора, които като скъсат с гадже не го намразват.
    До няква степен го правех и ей така, заради тъпите им постъпки спрямо мен. Аз съм на принципа "Отвръщай с усмивка на всяко зло".

И НЕ МЕ ЕБЕ ЗА РОЖДЕННИКА. ТОЙ ВИДЯ, ЧЕ МУ ПИША! ЧЕ ГО ПИТАМ КАК Е! ЗАЩОТО НА ДНЕШНО ВРЕМЕ ДОРИ ПРИЯТЕЛИТЕ ТИ НЕ СЕ СЕЩАТ ДА ТЕ ПИТАТ КАК СИ! А АЗ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ОТ ЧУВСТВАТА НА ДРУГИТЕ! БОЛИ МЕ ЗА ФАКТА, ЧЕ ТОЙ ЗНАЕШЕ, ЧЕ СЪМ ТАМ, МОЖЕШЕ ДА МИ ОТГОВОРИ. ПОНЕ ЕДНА ШИБАНА ЕМОТИКОНКА ДА БЯХ ПОЛУЧИЛА, ЕЙ ТАКА ОТ УЧТИВОСТ!
    МА НЕ ЧОВЕК, ТЕ ВСИЧКИ НАГЛИ, ПОДЛИ, ЕГОИСТИЧНИ!
    Евала, ще просперират много!

Тва вече е отделен въпрос, че бях поканена на рожденния ден и не отидох. В последния момент се отказах. Приятелите му ме викаха. Щяло да е безинтересно без мен.
    Евала! Всеки един такъв мъж се нуждае от такива приятели, на които да им е по-интересно с бившето му гадже, отколкото със самия него! ЕЕЕЕЕЕЕЕВВВВВВАААААААЛЛЛЛ ЛЛАААААААААА!

та тва е в общи линии за "любовния ми ден" (разказвам ви за вчера, тъй като не съм спала от вчера и още ми се брои за некво ежедневие ахаххахахахах)
    оф

в заключение ще кажа:
    Бъдете учтиви хора! Ей така напук на всички смръдльовци!
    Тоя кретен няма да ме накара да спра да се усмихвам на всеки следващ негоподобиен индивид!
    Имам хубава усмивка и ако ще, ще си е вра и перя на когото си поискам!

Мило дневниче,
    Мразя тази долна софианско-старозагорска курва, която ме изчука с пръст в гъза и ми взе приятеля.А те бях просто the best frineds.Мисля да я бутна с кола, така че да излезе отзад до багажника, да я пребия с лост и да я залея с сярна киселина.Ще я излежа с кеф. разследвам всичко за нея.Ще й го върна. 14 етажа добре ще й дойдат.. Пък той е много сляп...Не вижда колко е дебела и грозна....Баси тъпите дни.. В стремежа си да го забравя, се превърна в част от мен... I hate this part.!!

Моят ден се разви добре!

Град
    аda,pri teb...
    neska be6e 6yr den,sytrinta moeta lubov mi prati v 6h sms posle v dsk,praihme mizerii,sly6ah myzika v 4asa po Bzo i zaspah,a az sum na purviq 4in,i gospodina mi kaza na kraq na 4asa da my razkaja sunq si posle sled dsk,trugnahme yj na kafe,a qdahme posle v reisa,moita fr mi razkazva za nqkvi nindji a sq zaminaam na kafe lo6oto e 4e vali

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Мило дневниче,
    Мразя тази долна софианско-старозагорска к***а, която ме изчука с пръст в гъза и ми взе приятеля.А те бях просто the best frineds.Мисля да я бутна с кола, така че да излезе отзад до багажника, да я пребия с лост и да я залея с сярна киселина.Ще я излежа с кеф. разследвам всичко за нея.Ще й го върна. 14 етажа добре ще й дойдат.. Пък той е много сляп...Не вижда колко е дебела и грозна....Баси тъпите дни.. В стремежа си да го забравя, се превърна в част от мен... I hate this part.!!
    И аз мислех така за една подобна шаврантия, която пък беше моя най-добра приятелка преди да се изчука с гаджето... Ама нищо не направих и ся ме е яд. Действай!

Ем, днеска беше готин ден. Имах само 3 часа даскало, в които си оформих 6 по етика и право за срока, после при гаджето, ама бяхме навън та бях на Ноу секс. Единият от двамата ми най-добри приятели (геят) ще се забива с ново гадже та стискам палци тоя да е по-готин от другите... А, скарах се с втория бест фр. за няква реплика от гангстерски филм.

Днес спах до 15.00 защото почивам и може да се каже че малко съм си починал...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Мило дневниче,
    Мразя тази долна софианско-старозагорска к***а, която ме изчука с пръст в гъза и ми взе приятеля.А те бях просто the best frineds.Мисля да я бутна с кола, така че да излезе отзад до багажника, да я пребия с лост и да я залея с сярна киселина.Ще я излежа с кеф. разследвам всичко за нея.Ще й го върна. 14 етажа добре ще й дойдат.. Пък той е много сляп...Не вижда колко е дебела и грозна....Баси тъпите дни.. В стремежа си да го забравя, се превърна в част от мен... I hate this part.!!
    И аз мислех така за една подобна шаврантия, която пък беше моя най-добра приятелка преди да се изчука с гаджето... Ама нищо не направих и ся ме е яд. Действай!

Ем, днеска беше готин ден. Имах само 3 часа даскало, в които си оформих 6 по етика и право за срока, после при гаджето, ама бяхме навън та бях на Ноу секс. Единият от двамата ми най-добри приятели (геят) ще се забива с ново гадже та стискам палци тоя да е по-готин от другите... А, скарах се с втория бест фр. за няква реплика от гангстерски филм.

Ще действам, ми чи как.Тъпото курве онз ден ми вика по скайп : "Ние с него сме достатъчно близки" дееба шибаната курва да еба, майката путката шъ еба...Ай чш....
    И аз имам едни приятел, който е гей- излиза много по срещи, ама май от скоро е нацелил човека..Знаех си че в София ще открие сродна душа..Жив и здрав да ми е!

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Мило дневниче,

Ще действам, ми чи как.Тъпото курве онз ден ми вика по скайп : "Ние с него сме достатъчно близки" дееба шибаната к***а да е**, майката п****та шъ е**...Ай чш....
    И аз имам едни приятел, който е гей- излиза много по срещи, ама май от скоро е нацелил човека..Знаех си че в София ще открие сродна душа..Жив и здрав да ми е!
    Ем то в София е пълно с Би-та и гейове и в известна степен са по-добри от която и да е най-добра приятелка. Тя би из**кала гаджето ти, той и да иска, няма да стане...

^ Да ти кажа гейовете са много добри приятели,наистина.В смисъл, изслушват те, разбират те, даже по-добре от един хетеросексуален мъж поянкога.. Права си, подкрепям те на 100 %

Град
    In Devil's Castle
    любовен план то няма такъв
    someone else...

Пак се почна май...объркана...
    Абе...ебала съм го! Тасос си идва и всичко на кино! Аз го ОИЧАМ,ОБИЧАМ,ОБИЧАМ! Мамка му! Защо никога не си го признавам. Не е ли това грешката ми...защо не съм му казала,караме 5ти месец!
    Нямам сили да бутам това лудо ежедневие...свикнах с филмите...няма да се опитвам да живея нормално вече. Оставям се на филма да ме влачи...пък...където ми отведе. Как може да се раздвоявам!!! Не искам да руша семейства,не искам да руша и моя живот. Не искам да му вярвам!
    Никаква вяра на хората...достатъчно ми е променливото ми аз...та да се доверя на другите. Давам го на инстинкт и квото дойде.
    Ако ме впечатли ще ме има...но вече му трябват много усилия. А аз обичам,обичам,обичам! И се побърквам от страха от това! Не знам кой заслужава да го обичам!

Супер фен Аватара на galu6a
    ми аз с бях на даскало въранх се спах а първо получих любовно обиснение от един обужател говор по тела с мойто момче и му казвах колко мн го ОБИЧАМ и ще продължавам да го обичам
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на galu6a
    ми аз с бях на даскало въранх се спах а първо получих любовно обиснение от един обужател говор по тела с мойто момче и му казвах колко мн го ОБИЧАМ и ще продължавам да го обичам
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Цитирай Първоначално написано от Lysit0
    Цитирай Първоначално написано от sunbeamz
    Цитирай Първоначално написано от Lysit0
    Скарани сме от известно време с моя,защотонещо почна да ме забравя 'леко'....не сме се чували да речем от 2 седмици...аз съм инат ама и той се оказа инат ..............
    Я я я сподели... щото при мене е същата история...
    Нещо не върви на добре.....той не се сеща за мен на последък.Ама и аз спрях да му звъня....щом не иска няма да го насилвам я.
    А при теб kak e?
    А,ами ние не се бяхме чували две седмици също... и аз супер ядосана такава му пиша смс,що поне не ми каже какво се случва с връзката ни... при което той не ми отговаря на смс-а и аз вече направо откачам от ярост и на другия ден ми писа смс-че че е наказан и няма телефон и интернет (техните живеят в миналия век ) и тъй... ама пак ми стана гадничко... При вас какво става?
    За да има дъга,трябва да присъстват всички цветове

Град
    аda,pri teb...
    za sega denq vurvi na dobre,spah do 11,gledah tv i sq na kompa,posle 6e hodq na kafe,nqma da e koi znae,kakuv den,teq dni sum mn ymorena,ne moga da se naspq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си