.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 214

Тема: Дневниче

Супер фен
    Град
    България
    Zdrawei! 4udq se samo, sebe si li naranqwam ili drugite, a moje bi te me naranqwat?!
    Dyrja na nqkogo, a tozi 4ovek bqga ot men!
    Mamka mu 6te se opravq, ama ne znam koga. Prodyljavam napred ni6to 4e ot 1 godina si kazwam tova : ,,Ot utre se promenqm'' tova utre nqma da doide skoro. Kakto i da e.
    Ni6to, utre sy6to e den!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Има мъгла и ми е супер вкиснато. Изкарах си го на децата. Направо ги хвърлих в тъча с днешното си поведение. Бяха по-кротки и от водата и по-ниски от тревата. Сега ще ям, а после трябва да пиша семестриални казуси. Към 16 часа планирам да сготвя-мусака Честно казано обаче грам нищо не ми се прави. но времето ме притиска и няма начин

hottie
    Guest
    Супер гаден ден, много работа...а навън мрачно, което определено не ми оправя настроението.
    Бих хапнала от мусаката на кремчето обаче

Мега фен Аватара на SunSmile
    поредния тъп, скучен, изморителен ден.... Да беше станало както исках... ехеее нямаше да има по - щастлива от мен! Да, ама не! Пък и тва мрачно и дъждовно време хич не ми действа по - добре.... дано не ми се обади днес, щото ще си го изкарам на него и ще го натоварвам с моите проблеми, а той си има достатъчно глупости на главата.... Сега с малко шопинг се надявам да ми мине малко, но като се върна и като знам колко много имам да уча... ми е ясно, че всичко е изгубено! ....
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Така.. 7 ден вкъщи ! Тая шарка вече минава ама ми се иска вече да излезна.Никой не ме търси...освен ако аз не се сетя никой няма да се сети за мене.Скапаняци и педали.Ама не ми пука вече и заради това сега ми е на кеф

П.С Кремче,метни 1 порцийка мусака за Шумен

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    smotan,smotan den!! taq po ae me odrqza,kato q pomolih da me izpita ne mi davat da sqdam na kompa/ sega sum nai-setne tyka de/toi ne mi se obajda,a mi pi6e nqkfi stranni sms-i,nqmam pari v tela,zaradi tupata glasova po6a,na moita fr. ytre 6e e tejuk den
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Да, поредния отвратителен ден от тая седмица....всичко ми върви на криво, направо не знам вече...Имам чувството, че тая седмица всичко е против мен и всеки гледа как да ме ядоса или да ми направи деня по-гаден...С нетърпение чакам тая седмица да свърши....
    I know I should stop believing ... !

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Тъжно ми еееееееееееееееее!

Голям фен Аватара на MissBianka
    Милото ми Слънчице днес дойде до мойто даскало,въпреки че беше нощна смяна и беше адски уморен.дойде само за да ми донесе бележка за да си извиня едни отсъствия.. бях слезнала в голямото междучасие да закусвам в лукоил и докато бях в тоалетната той дошъл... и излизам аз и гледам него пред вратата с една роза Съкровището ми.. винаги така ме изненадва

oooooo ami mai ne6tata se razvivat dobre..ni6to ne se znae ako ima nqkakva promqna na ronta 6te spordelq

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Деня беше добър, но аз съм пълен идиот, и прецаках деня точно на края...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    za sega vs vurvi na dobre,nq hodq neska na dsk,subydih se v 10h i sq sig 6e izlizam
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

нещо немога да се събудя още много ми е гадно слънцето още не ми е звънял снощи му бях бясна и бях решила да скъсам с него но днес вече ми мина и немога да го направя аз го обичам но знам че той ще ми звънне утре защото ще иска да е сигурен че ми е минало, той знае че бързо ми минава

Град
    Свищов
    Наработих се за днес. Оформих вече 1 клас....Утре ще оформям повече. не останаха много доволни, ама.....да са чели. 1 ученичка ме ядоса. Много мразя такова отношение към дисциплината ми. А аз взех да ставам много зла нещо.......не се харесвам така и ще ме намразят децата.

Трябва да правя 1 макрос, ама хич не ми е ясно от къде да го почна...Без преподавател е много трудно да учиш и да разбереш нещо.

В общи линии чакам да стане 8, че да се видя с мъжо и да се закотвим пред телевизора......мисля да го налазя днес, защото вчера беше уморен и ми се опъна

Град
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Наработих се за днес. Оформих вече 1 клас....Утре ще оформям повече. не останаха много доволни, ама.....да са чели. 1 ученичка ме ядоса. Много мразя такова отношение към дисциплината ми. А аз взех да ставам много зла нещо.......не се харесвам така и ще ме намразят децата.

Трябва да правя 1 макрос, ама хич не ми е ясно от къде да го почна...Без преподавател е много трудно да учиш и да разбереш нещо.

В общи линии чакам да стане 8, че да се видя с мъжо и да се закотвим пред телевизора......мисля да го налазя днес, защото вчера беше уморен и ми се опъна
    Охоо и даскалка имаме във форума...

Град
    Свищов
    Виж профила ми...по Информатика, ИТ, Програмиране и Икономическа информатика.......

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Събудих се в 1 и 30 ! Скоро трябва да седна да попрегледам малко уроците...варицелата е на изчезване вече и оздравявам. В любовен план... нищо.

Днес бях с любимите си обувки. Момчето, което харесвам ме настъпи 3 пъти "без да иска". Благодарих му троснато, а той взе че ми се развика и ме заплаши, че щял да ме блокира в скайпа. ИИииии ще си разплета чорапите като ме блокне! Нещо много му се е вдигнало самочувствието, въпреки че не му показвам симпатиите си. Лази ми по нервите и чувствам как започва да ме интересува все по-малко.

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    не знам как се чувствам,честно.некво никво ми е едно такова...скапано.толкова мн искам отново да го видя,да го прегърна...ще трябва да си чакам още.гадно е,когато родителите ти са прекалеееено строги и дори не ти дават да излизаш и то без основание.сложно е...не ми се говори.искам да крещя.мразя тази болка.както и да е...малко остана...просто още няколко дни...цели векове...оф тази болка е ужасна,особено,когато си почти безсилен пред родителите си.
    също така днес разбрах,че всички в класа ми са бати шибаняците(в нов клас съм тази година и затова).от всичките 25 говеда(едно,от които съм аз) само няколко човека си струват.оф никой да не ми се мярка пред очите,че ще го убия.
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Виж профила ми...по Информатика, ИТ, Програмиране и Икономическа информатика.......
    cool

Мега фен Аватара на SunSmile
    Оо днес беше хубав ден, като изключим физическото ми състояние, темепратурата и болестта..... Писах си смс на милото и той ми звънял човека, само че така бях заспала, че нищо не съм чула Да намери време в динамичното си ежедневие и да се обади и аз да заспя.. Утре ще си го чуя! Много си го обичкам и много ми липсваа!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Малко ме ядосаха някои хора ама карай.
    Цял ден само с учене се занимавах че имам едни реферати да подговям и доникъде не съм..
    Слава Богу имах малко време между 2 срещи с колеги и ходих на пазар. Купих си 1 рокля, 1 пола, 3 тънки пуловерчета и 2 чифта ръкавици Утре имам само една лекция рано сутринта и след нея мисля да ходя за обувки и после ще се закотвя в нас да уча че...

почивка :P
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Destanation unknown ((:
    Мило дневниче, моля те , превърни се в златната рибка и ми изпълни 3 желания !
    1. Нека да се върна във Варна .. моооля те.
    2. Ако това не стане - поне убий малоумните хора около мен !
    3. Или просто убий МЕН !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си