.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Цитирай Първоначално написано от Siniorita
    амм не съм аз виновна просто приятеля ми обарка дупките
    Ще ме уморите, бе, хора.
    toi da ne e o6te po maluk ot teb ta 6te gi oburka- 10?? moge bi

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Код:
    Презервативът е един от така наречените контрацептиви - средства за предпазване от нежелана бременност.

ДРУГИ СРЕДСТВА ЗА ПРЕДПАЗВАНЕ ОТ БРЕМЕННОСТ СА:
    - оралните контрацептиви.Те са таблетки, които момичетата приемат през устата; съдържат хормони, които прекратяват отделянето на яйцеклетки от яйчниците. Преди да започнеш употребата на орални контрацептиви, непременно се консултирай с лекар!
    - вътрешноматочна спирала. Тя се поставя в матката на жената от лекар-специалист. Не е подходяща за момичета, които все още не са раждали!
    - диафрагма. Това е мека гумена шапчица, която се слага върху шийката на матката, за да попречи на сперматозоидите да проникнат в матката.
    - женски презерватив - гъвкава тръба, направена от фина, синтетична, намазнена материя, затворена в единия край. Въвежда се дълбоко във влагалището преди полов акт.
    - инжекция. Поставя се веднъж на 3, 2 месеца или всеки месец, за да предотврати овулацията. Трябва да бъде инжектирана от медицинско лице.

nem kefi go da smenq putka gaz putka gaz i taka ina4e e po govlqm ot men
    brammm

o0o0 ms :]] pak za ko az da sam t1pata da ne sam ibala az da ne e moi hyq vse pak
    brammm

Как може на 15 години да си толкова цинична

emm neznam :]] ot byrgas sam nee glyposti ne sam :]] samo malko det ma razdrazniha komentarite 4e s1m t1pa :]]] koety edvali e taka :]
    brammm

Град
    Дълбините на канала :D
    Охх ма копелеее деееебааааааа вбеси мееее бее...не стиа,че си неграмотна и малоумна,ами и след секи пост отговаряш...ахх дееба спри се!!

1) Пиши правилно
    2) Пиши на кирилица
    3) Ползвай презерватив при секс

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Охх ма копелеее деееебааааааа вбеси мееее бее...не стиа,че си неграмотна и малоумна,ами и след секи пост отговаряш...ахх дееба спри се!!
    А ти не се ядосвай, скъсяваш си живота :P

Град
    In the middle of Nowhere
    хаха...напомняш ми на една позната която сега е в 9ти клас и се прави на болна от не знам си какво,за да скрие,че е бременна (към авторката)
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Велико Търново
    Всъщност взех да се съмнявам,че темата ти е ебавка.
    Първо-ако беше поне малко умна-щеше да използваш предпазни мерки.
    Второ-Ако наистина е бил объркал дупката,ти щеше да усетиш и да му кажеш,че е сбъркал.
    Трето-Ако наистина мислеше ,че си бременна,нямаше да си губиш времето в писане на теми,а щеше незабавно да изтичаш до аптеката или да направиш нещо по въпроса.
    И вместо да ходиш да се ебеш ,влез в някой час по български и научи граматиката и правописа!
    Руса кукличка

Град
    в мечтите ти
    nem kefi go da smenq p***a gaz p***a gaz i taka ina4e e po govlqm ot men
    ...и да ти докара накрая една инфекция офф
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

е аз на моя му имам вяра :]] и за тва не реагирах е та си пих хапчету просто не бях сигорна заштото сам на 15 ддз как 6те ми пожлияе
    brammm

пак оная истиричната горе да си чопли ноктите яко зарибена тиинка шматка просто попитах за всеки слъчеи
    brammm

Град
    в мечтите ти
    е аз на моя му имам вяра :]] и за тва не реагирах е та си пих хапчету просто не бях сигорна заштото сам на 15 ддз как 6те ми пожлияе
    зле на мозъка...
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

:/

пак оная истиричната горе да си чопли ноктите яко зарибена тиинка шматка просто попитах за всеки слъчеи
    Момиче,не е нужно момчето да има някаква болест,за да ти докара инфекция.Ти хубаво си имай вяра в него... Работата е там,че все пак знаеш за какво се използва анала... и досети се,че не е особено хигиенично след като сте правили анален секс отново да преминавате на вагинален,възможно е да я замърсиш... но ти си решаваш все пак

първо защо темата е бременна? какво да правя? като гледам колко ти е весело ...пък и от къде си сигурна че си бременна и трето обази боже от такива като тебе

momiche prosato SPRI da se izlagash pove4e ; ) pii si tam hap4eto i poi4e ne ni zanimavai mislq 4e ti otgovorihme na vaprosa ; )
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Град
    Бургас
    Баси кухото парче ай поне недей ни излага града с такива както теб ...
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

Град
    Wonderland
    Относно тези хап4ета,те не винаги помагат,дори познавам момиче,което ги е пило веднага след половия акт и пак се наложи да прави аборт,дори мисля,че имаше подобна тема,за момиче пило Ескапел безрезултатно.Може и да не си бременна,за всеки случай ги пий тези хапчета,ама след 3-4 дни си направи един тест за да си по-сигурна,не вярвай 100% на хапове.

тва ако не е ебавка, тая е за кладата ве... ЗАЛАГАМ СИ БЪБРЕКА ЧЕ ТАЯ Е МАНГАЛ!

върви са гръмни и ще се опраиш ...
    Everyday seven takes of the same old scheme
    Seems we're bound by the laws of the same routine
    Gotta talk to you now fore we go to sleep
    But will we sleep once I tell you its hurting me
    http://prize.bg/cvetincence
    http://www.jivotno.com/pisencee

Град
    на плажа =)
    амм не съм аз виновна просто приятеля ми обарка дупките
    Благодаря за бързото реагиране и обещавам ще ще внимаваме

Друга работа нямаш ли ами си прайш шега с неща които наистина се случват??

Град
    Metaloland
    Ми кат си бременна... РОДИ
    teen in bg =
    teen in teenproblem =

Re: Бременна ? Какво да правя ?

Цитирай Първоначално написано от glamouros
    Здравейте ,
    току що с приятеля ми правихме секс и той свърши в мен.Аз не сам в овулация...Какво да правя помогнете какво хапче да пия какво да направя на 15 съм
    ПОМОГНЕТЕ
    Пии противозачатъчно. Ако след това пак се чудиш купи си тест. И ПОЛЗВАЙ ПРЕЗЕРВАТИВ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ!
    glamouros - в такъв случай не се пие ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНО,а ескапел.ИМА разлика.И другото което е,за какво и е този тест? Нима 2 часа(или там колкото са)след секса,ако си направи тест,той ще покаже верен резултат?!Съмнявам се..
    Само последното ти изречение е вярно
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен
    HAPCHE!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си