.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Въпроси за размера и спермата

Здравейте, на 13 години съм, Момче и пениса ми е 12-13 см. Това е много малко и би трябвало с годините да расте, нали ?

Другият ми бъпрос е защо когато се празна спермата не е бяла а сива ?

Мерси предварително

Град
    София
    Нов ник: Cassidy

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Размера на пениса ти е нормален, спермата е нормално да не е чисто бяла, мисля че зависи от това какво ядеш.Храни се по-здравословно.
    +1

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Razgrad Cartel
    добре че уточни че си момче, нямаше да разберем...

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от MixXx
    добре че уточни че си момче, нямаше да разберем...
    ...

Слушкай сега, зайко байко! Аз кат бях на твоите годинки бех много порочен заек - мажех си дупето с боров вазелин и душех вълците у синдикалната вада ... но стига толкоз за мен. Сега да погледнем към теб, твоето пишле и твоята спермичка - тъй тъй, викаш сивичко било? Е ти какво очакваш? Още не си пораснал, ама вече пипкаш пишоната и после питаш тука "Ма що ми е сива, ще ми порасне ли?" ... всъщност знаеш ли, ако наистина пишона ти е 13 см. на тия години, ти си ебааати курестия мъж ... та като пораснеш, ще влачиш некой топор там към 30 см ... ама предполагам за размерчето нещо ни послъгваш ... нема се косиш, пич! Всички сме свинЬе, едно хорце играем ... аз съм зайко байко де, ма и аз имам нещо свинско в кръвтта си! Та, препоръчвам ти СИЛНО да се запознаеш с интервенциите на метода Джелк и на 18 ще видиш реален резултат ... ма после като еректираш у класната стая, гледай некоя учителка а ти не рипне да са задоволява с тебе! Айде умната малкия!

Ето ти малко инфо за Джелка:

http://tsvetno.blogspot.com/2007/02/blog-post_16.html
    http://tsvetno.blogspot.com/2007/06/blog-post.html

Пфф не лъжа, даже мислех че е малко щото тея от моя клас говорат някви 15 сантима и викам пфф доста зле Мерси на всички, зайчето какъв хумор само имаш ....

Има един лаф .. и предполагам когато станеш на 18 ще го разбереш, че е верен! А лафа е "Преди 18 всички сме големите ебачи, с големите пишки и големите бройки... след 18 всички ставаме девствени до доказване на противното..."

Град
    Los Angelis,California
    Цитирай Първоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
    Има един лаф .. и предполагам когато станеш на 18 ще го разбереш, че е верен! А лафа е "Преди 18 всички сме големите ебачи, с големите пишки и големите бройки... след 18 всички ставаме девствени до доказване на противното..."

true true

а по темата пич споко е ти си на 13 ти кво искаш нормално да ти е толкова пък по цвета и моята беше така а сеа съм на 19 и е бяла кат снежинка споко нема за кво да се притесняваш

SK0RP10N
    Guest
    Нормално е, ти какво искаш - да е наплно бяла о.О

Има и такива, които са над 20 и пак им е толкова... А ти на 13 си тръгнал да се притесняваш. А тея от класа ти или какви там бяха...100% казват "истината"

Мерсии много

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
    ахаха беше изключително забавно да го прочета, ама тва е пълна лудост и глупост! който е с малък, си седи с малък, кой му е голем - ебе цял харем!

chovek neshto ne utochni - v erekciq li go merish ili ne

а и помнете че размера не е важен( поне за някой от жените) иначе с размерите - и аз съм на 13 и е горе доло толкоз ГОЛЯМ :P

Цитирай Първоначално написано от BringYourOwnBeer
    Ами ти как мислиш, в ерекция Да !
    Ха, тез който познавам момичета искат голям да им влиза

Пич,ти си едва на 13,което ще рече че оная ти работа расте заедно с теб до 18-20 години.В този период-12-13 години ти се появява спермата,първо не е чисто бяла,а прозрачна,с времето тя си добива вида,а х*я ти расте. ОК? това би трябвало да го знаеш или поне да се досетиш

Като си на 13 какво очакваш, да ти е 31см ли???
    Радвай се на това което имаш, защото ще растеш още 10ина годинки... има такива на по 30 с пишка като твойта, стига си се оплаквал...
    А относно спермата, уточни кой нюанс на сивото ... ае стига сега, нищо ти няма, ти преди 1 седмица си почнал да пускаш нещо като свършваш, кфа очакваш да и е, бяла като снега ли?

Цитирай Първоначално написано от Profesional
    Цитирай Първоначално написано от BringYourOwnBeer
    Ами ти как мислиш, в ерекция Да !
    Ха, тез който познавам момичета искат голям да им влиза

А леле, сега кажи, че и тези които познаваш са на 13 като теб.. и ще ме убиеш.... на къде отива света... На 13 и с явни потребности и желания... на 15 кво ли ше е?!

Мега фен Аватара на teenems
    Размера на пениса ти е нормален, спермата е нормално да не е чисто бяла, мисля че зависи от това какво ядеш.Храни се по-здравословно.
    +1
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен
    Яж Несклуик ... помага

Град
    Sofiq
    +1
    I am myself, and I make my own ways!!! =)))

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    em na 13 godini kva iska6 da ti e spermata

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Не се притесняваи х-я ти е малък а явно онея от твоя клас са се развили "нормално" с техните 15-сантиметрови. А относно спермата ти, явно твоето поколение ще бъдат супер-герои като SilverMan. Затова отиди купи си Nestle и да пораснеш по бързо!
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Не ти е дошло времето за тея неща..!
    Лелелел как може да има такива инвалиди..
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си