- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпроси за размера и спермата
Здравейте, на 13 години съм, Момче и пениса ми е 12-13 см. Това е много малко и би трябвало с годините да расте, нали ?
Другият ми бъпрос е защо когато се празна спермата не е бяла а сива ?
Мерси предварително![]()
Нов ник: Cassidy
добре че уточни че си момче, нямаше да разберем...
Първоначално написано от MixXx
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Слушкай сега, зайко байко! Аз кат бях на твоите годинки бех много порочен заек - мажех си дупето с боров вазелин и душех вълците у синдикалната вада ... но стига толкоз за мен. Сега да погледнем към теб, твоето пишле и твоята спермичка - тъй тъй, викаш сивичко било? Е ти какво очакваш? Още не си пораснал, ама вече пипкаш пишоната и после питаш тука "Ма що ми е сива, ще ми порасне ли?" ... всъщност знаеш ли, ако наистина пишона ти е 13 см. на тия години, ти си ебааати курестия мъж ... та като пораснеш, ще влачиш некой топор там към 30 см ... ама предполагам за размерчето нещо ни послъгваш ... нема се косиш, пич! Всички сме свинЬе, едно хорце играем ... аз съм зайко байко де, ма и аз имам нещо свинско в кръвтта си! Та, препоръчвам ти СИЛНО да се запознаеш с интервенциите на метода Джелк и на 18 ще видиш реален резултат ... ма после като еректираш у класната стая, гледай некоя учителка а ти не рипне да са задоволява с тебе! Айде умната малкия!
Ето ти малко инфо за Джелка:
http://tsvetno.blogspot.com/2007/02/blog-post_16.html
http://tsvetno.blogspot.com/2007/06/blog-post.html
Пфф не лъжа, даже мислех че е малко щото тея от моя клас говорат някви 15 сантима и викам пфф доста злеМерси на всички, зайчето какъв хумор само имаш ....
![]()
Има един лаф .. и предполагам когато станеш на 18 ще го разбереш, че е верен! А лафа е "Преди 18 всички сме големите ебачи, с големите пишки и големите бройки... след 18 всички ставаме девствени до доказване на противното..."
Първоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
true true
а по темата пич споко е ти си на 13 ти кво искаш нормално да ти е толкова пък по цвета и моята беше така а сеа съм на 19 и е бяла кат снежинка споконема за кво да се притесняваш
Нормално е, ти какво искаш - да е наплно бяла о.О
Има и такива, които са над 20 и пак им е толкова... А ти на 13 си тръгнал да се притесняваш. А тея от класа ти или какви там бяха...100% казват "истината"![]()
Мерсии много
ахаха беше изключително забавно да го прочета, ама тва е пълна лудост и глупост! който е с малък, си седи с малък, кой му е голем - ебе цял харем!Първоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
chovek neshto ne utochni - v erekciq li go merish ili ne
а и помнете че размера не е важен( поне за някой от жените) иначе с размерите - и аз съм на 13 и е горе доло толкоз ГОЛЯМ :P
Ами ти как мислиш, в ерекция Да !Първоначално написано от BringYourOwnBeer
Ха, тез който познавам момичета искат голям да им влиза![]()
Пич,ти си едва на 13,което ще рече че оная ти работа расте заедно с теб до 18-20 години.В този период-12-13 години ти се появява спермата,първо не е чисто бяла,а прозрачна,с времето тя си добива вида,а х*я ти расте. ОК? това би трябвало да го знаеш или поне да се досетиш
Като си на 13 какво очакваш, да ти е 31см ли???
Радвай се на това което имаш, защото ще растеш още 10ина годинки... има такива на по 30 с пишка като твойта, стига си се оплаквал...
А относно спермата, уточни кой нюанс на сивото ... ае стига сега, нищо ти няма, ти преди 1 седмица си почнал да пускаш нещо като свършваш, кфа очакваш да и е, бяла като снега ли?
Първоначално написано от Profesional
А леле, сега кажи, че и тези които познаваш са на 13 като теб.. и ще ме убиеш.... на къде отива света... На 13 и с явни потребности и желания... на 15 кво ли ше е?!
+1Първоначално написано от BallFace
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Яж Несклуик ... помага![]()
![]()
+1Първоначално написано от BallFace
I am myself, and I make my own ways!!! =)))
em na 13 godini kva iska6 da ti e spermata![]()
Не се притесняваи х-я ти е малък а явно онея от твоя клас са се развили "нормално" с техните 15-сантиметрови. А относно спермата ти, явно твоето поколение ще бъдат супер-герои като SilverMan. Затова отиди купи си Nestle и да пораснеш по бързо!
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Не ти е дошло времето за тея неща..!
Лелелел как може да има такива инвалиди..![]()
![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..