- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нисак ли съм 170
Като си нисък та какво?И ниски момичета има мнооого(не съм от тях)но горе главата.Да нисък си,но ти великанка ли търсиш?Познавам мъже на по 25 с гаджета,които са с поне 5 санта по-високи от тях.
гаджето ми е 173 и ена 18 тази година ще прави 19 и си е същия по ръст не е мръднал и бих казала,че е супер,а ти няма какво да се притесняваш много си си добре даже,аз лично не харесвам някви великани да не мога да ги целунаПървоначално написано от trefaa
а иначе аз съм 160 и пак на пръсти малко го цункам,но какво да се прави
![]()
ем аз съм на 19 и съм със 2,3 см по висок от теб
не си нисък това е средна височина
не се притеснявай
Ne misla che si nisuk + tova ne e ot golqmo znachenie.Spox.![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
spored men ne si nisukmn si si dobre
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
за мен си нисък, аз съм момиче и съм 1,78![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Както се казва-само ти ме разбра и то погрешноПървоначално написано от Kostadin_682
![]()
Абе аз кат бях мялка и стърчах с по 1-2 глави над останалите са чувствах мноо зле,ма сега и момчетата дръпнаха и аз спрях да раста и не ми дреме особенно...но все още не се решавам да си купя токчета![]()
Абе ... хич да не ти пука . Нали ти казвам - най добрата ми приятелка е 178 и редовно е с токчетата . Който е нисък - си е негов проблем !Първоначално написано от sku
е не си кои знаи колко нисъккато се има предвид че има и разни по 160..
моя приятел е 170 и нещо .. а аз съм с 2-3 см по ниска от него ии ни е екстра
макар че вече не мога да нося високи обуфки
![]()
Еми да ти кажа честно приятелките ми принципно харесват високи... ама аз не. Все гледам да сме си близки по височина ( аз съм 1.6Първоначално написано от trefaa
. На 16 съм. Не мисля, че си нисък, нз на мен мноооого повече ми харесват например на твоята височина, а не някакви по 1.80 или повече... тъй че споко, за всеи влак си има пътници както се казва!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Братле споко аз съм колкото тебе, е ама съм на 16 налиКакто и да е... имаш още 3 години да разтеш прави опражнения разтягай си гръбнака виси се и ше успееш да станеш някъде 1.80 предполагам иначе да и аз малко съм депресиран за ръста си
![]()
Абе спокойно бе момчета, не сте ниски! А и че ще растете си е вярно!
първо си оправи правописа "нисък" се пише с "ъ" и темата не е за този разедл...![]()
колкот по темата,за да не спамя-не си нисък,освен ако гаджето ти не е някъв гигант![]()
На мен не ми харесват високи момчета ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Темата е от Януари..![]()
Първоначално написано от Hilary_
И на мене.... мислех че съм единствена![]()
Според мен не си кой знае колко нисък ! Аз съм 1.80 и ако трябва да съм честен е по - хубаво да си по висок , но и ти си добре ! то не може всички да са великани като Слави Трифанов![]()
![]()
П.С. - Найстина не си "нисАк" ...
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
не им спирай хъсаПървоначално написано от ImmortalForever
![]()
за някои момичета ще си нисък,за други висок...
ако мацката е кинт и 60 ще си й перфектен на височина![]()
пък и това колко си висок да не е най-важното случайно?![]()
Какво те интересува пич, ако ще и 1.40 да си ако има някоя която да те харесва ще си те харесва такъв какъвто си. А + това, че повечето момичета също не са "изполини" и обикновенно са до 1.80 максимум ...
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
точно тука ли намери да питаш![]()
да и аз съм 1.70,но съм на 15 ... момиче![]()
Не бе виж кво не е важно колко си висок,а какъв човек си![]()
Аз пък мисля,че ти много добре знаеш,че не си нисък,но искаш всички да ти кажат колко си добре и как повечето мацки се кефят на такива,високи колкото теб.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."