- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нисак ли съм 170
Аз съм 170 80 кг 15 години... бодибилдерче съм.
Майка ми е 160 а баща ми 190. Дали ше дръпна още 10тина см
+1Първоначално написано от AnonimKiss
смешник, отговорих ти на въпроса.ако родителите ти не са високи, ти едва ли ще станеш по-висок от тях.Първоначално написано от AnonimKiss
Нисък си .... Но това не трябва да те комплексира.Има ниски има и високи хора,ако си готин и свестен няма да имаш проблеми![]()
--------------------------------------------------------
Мале колко глупави саздания има.. "бтв нисък сиПървоначално написано от dead_princess
" колко пъти да ти кажа че не ме интересува мнението ти относно дали съм нисък или не, даже твоето мнение каквото и да е изобщо дали по темата или не не ме интересува..
Нисък си, но да не ти пука. Понякога пък да си по-нисък е по-добре ;]
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
Нисък не си,но си не грамотен и филмиран
ОДИН!!!
Добре 'грамотния'.. "darkPaladin" и някаква снимка на игра.. дечко играй си игрите там вместо да се правиш на уборотен..Първоначално написано от darkPaladin
Аре затваряйте я тая тема вече.
Истината боли нали?Първоначално написано от AnonimKiss
пп
на 20 съм,не знам кой дечкото тука...
ОДИН!!!
Ами още по зле.. на 20 години се занимаваш с разни игрички.. и к'вокато си на 20 имаш се за много голям ли какво..? само като гледам профила ти и като гледам че се чудиш с кой да се заяждаш в интернет си ми напълно ясен.. и каква истина да боли.. мислиш ли че ми пука за твоето мнение за мен..?Първоначално написано от darkPaladin
![]()
Защо мислиш,че играя игри?Първоначално написано от AnonimKiss
Паладин е титла давана в средновековието,но ти няма от къде да го знаеш.И ника ми има смисъл,който ти никога няма да прозреш.
И както виждаш,не съм тръгнал да се заяждам с теб ти започваш![]()
ОДИН!!!
Знам много добре какво е Паладин.. и не започнах аз да се заяждам, но както и да е.. няма смисал да продалжаваме в същия дух.. айде лека вечер за сега на всички.. : )Първоначално написано от darkPaladin
^^
Я си помисли пак!
ОДИН!!!
тая тема НЕ Е стара![]()
Съжалявам, че се намесвам но.. Мисля, че по аватара не можеш да кажеш дали някой е дечко.Първоначално написано от AnonimKiss
Демек по моя аватар можеш да ми кажеш, че съм пълната кифла, което не е така. Или пък, че съм момче, защото играя CS. Глупаво е да се изказваш така неподготвен ;]
Освен това - престанете да спамите!
I look up to the sky
I made it, I made it!!!
аз играя barbie
пробвай и ти![]()
Аз игрите ги оставих,сега правя рекламаПървоначално написано от CherryS
![]()
ОДИН!!!
Да се уточниме - аз до скоро също играехПървоначално написано от CherryS
![]()
![]()
I look up to the sky
I made it, I made it!!!
Това със ръста много зависи от заложените ти гени от родителите!Накратко ако и вашите са високи около 1.70-1.80 не очаквай кой знае колко!Иначе за спортуването мога да ти препоръчам волейбол и баскетбол!![]()
![]()
![]()
Човек, не се панирай. Тренирай някакъв спорт и яж хубави храни и ще наваксаш и някой друг сантим.Първоначално написано от trefaa
![]()
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
стара е темата.И кфо значение има колко си висок -едно гадже беше дребинчко и толкооова ми е сладко като видя такива момчета![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от trefaa
Боже мой..въобще не си нисък..но имали значение височината ???Мисля,че няма..
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Еми за 18 си си нисък.. :P
I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)
Средната височина на мъжете за България е - 177
Средна работа си...
Темата май не е в точния раздел...
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...