.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 162

Hybrid View

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    Еми не си висок, да, за момче си дребничък, ама да не ти пука =)
    Аз лично харесвам високи момчета, но сега ходя с едно момче на твоята височина
    +++
    Брях,брях

бате, аз съм на 17, момиче съм и съм 1.56.. не се оплаквай, като тролче съм
    Имало едно време..

за мене даже си висок не са притеснявай!! :P

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Добре си бе мен.Аз съм 1.95,трябва да се навеждам/клякам за да целуна или прегърна някоя
    Westside rollin' all day, every day

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от adrenal1n
    Не е важен размерът
    Не се заблуждавай с това изтъркано клише! Като опре до теб не си на това мнение, нали?
    И размерът на пениса има значение, и размерът на работната ти заплата има, и размеърт на не знам кое си още.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Цитирай Първоначално написано от adrenal1n
    Не е важен размерът
    Не се заблуждавай с това изтъркано клише! Като опре до теб не си на това мнение, нали?
    И размерът на пениса има значение, и размерът на работната ти заплата има, и размеърт на не знам кое си още.
    За височината и аз мисля ,че няма особено значение,но лично аз не бих искал да съм на неговото място

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Нисък си...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Нисък си...

Град
    на майната си..
    ае, дребен, няма да пораснеш повече..
    чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс

Град
    Пловдив
    да
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

тва е от панти века. някой да сложи ключ
    Badabumbaaa

Фен Аватара на MilenMns
    Град
    Sofia
    Нисак си , сигурно си и кльощав

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Винаги може да е и по-зле ;д

Ти тъп ли си какво лошо има като си 1.70,като повечето момичета,не повечето,а почти всички нормални момичета са по 1.60,1.65
    Аз съм 1.68 или 1.70 на 17 години съм и ср чувствам добре,да не съм единствен с тея размери и какво по-добре ли е
    да си висок и кл8щав кретеноид,от колкото с нормална височина 1.70 и да имаш сносно тяло,което ако беше същите кила 1.80 има да си мечтаеш
    За какво им е на момичетата високи с 20-30 санта повече от тях момчета,после като някви джуджета да се катерят по тях да ги целунат или момчетата да получат дископатия да се навеждат

Мега фен
    Град
    Earth...
    Нисъм си, но за това има Nesquik

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Ти тъп ли си какво лошо има като си 1.70,като повечето момичета,не повечето,а почти всички нормални момичета са по 1.60,1.65
    Аз съм 1.68 или 1.70 на 17 години съм и ср чувствам добре,да не съм единствен с тея размери и какво по-добре ли е
    да си висок и кл8щав кретеноид,от колкото с нормална височина 1.70 и да имаш сносно тяло,което ако беше същите кила 1.80 има да си мечтаеш
    За какво им е на момичетата високи с 20-30 санта повече от тях момчета,после като някви джуджета да се катерят по тях да ги целунат или момчетата да получат дископатия да се навеждат
    Да , избивай си ти комплексите тука

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Хмм ма това ли е новото?Мъ чи то като предишнуту.
    Тази поне не е по-висока от тебе!
    Ти на това ли викаш слаба?
    И тн... обърни внимание на второто
    ОДИН!!!

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Може ако искаш да ти ги забия в сурата недошпаклована.Няма да имаш нищо против най-вероятно.
    И за какви комплекси става въпрос,аз такива нямам,но изглежда ти имаш като пишеш колко си велик единствено по форуми,аз съм доволен от това какъв съм,както и хората около мен,а ти от какво си доволен не знам,може би че биеш хората около теб единствено по тъпотия и грозота
    Еми за медал си човече

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    Хмм ма това ли е новото?Мъ чи то като предишнуту.
    Тази поне не е по-висока от тебе!
    Ти на това ли викаш слаба?
    И тн... обърни внимание на второто
    Пък ти пиши на български мангалоподобен гибон,една буква не ти разбрах

Град
    Бургас
    remix1912 ,ах ти малко ограничено момченце ,първо искам да ти поясня ,че darkPaladin-a иронизираше,а твоите комплекси си проличават от това как определяш по-високите от теб- "висок и кльощав кретеноид" и отчаяно се опитваш да се самоубедиш ,че твоята височина е перфектна

А и както вече ти казах в една друга тема-от начина,по който пишеш и елементарните обиди и псувни мога да си направя извод ,че си един от масата деградирали идиоти в България.

Жалко ,че все повече и повече от днешната младеж се отправя по същият път като теб : (

Хайде сега да не спамим повече

Извинявай ама ти на колко си?
    Също не казах че всички по-високи са кретеноиди,а се научи да чете не през редовете.
    Мнението ми имаше следни смисъл:
    1.По-добре да си с нормална височина или по-нисък и с добро тяло.
    2.От колкото да си много висок и поради тази причина много по-трудно да "направиш" тяло и да изглеждаш много по-слаб от колкото си
    Нормално е все пак да не разбереш и най-опростеното обяснение,но аз много уважавам твоята запозната с граматиката и смисъла на думите натура и за това ти обясних "като за идиот"
    Ако и сега не разбереш,знаеш има добре поддържани заведения за бавноразвиващи се,които чакат нови интелектуалци да постъпят в тях.
    Време е да палиш BMX-са и да даваш "мръсна" газ към портите им

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Точно. Нали знаеш приказката за лисицата и гроздето?
    Westside rollin' all day, every day

Съжалявам,но и аз мисля,че remix1912 се опитва всячески да се самоубеди,че е достатъчно висок.. Тук не става въпрос на тялото дали е кльощав или не,а ти почваш да изтъкваш че имаш хубаво тяло.. (Мога да ти покажа страшно много момчета над 180см,които 100% имат по-яко тяло от твоето)Ама да не се заяждам...
    По темата: За мен лично си нисък.. аз съм на 14 и съм 171см и съм момиче.. На мен,например ми харесват момчета над 180 см ,на една от класа може да и харесват и по 2м ама тя като е 155см не си и търси високи
    Някъде по тука прочетох,някое момиче каза че не е задължително ниски момичета да ходят с ниски момчета... Еми ако момичето е 160 а момчето е 190.. Дали ще си подхождате?
    Тва са мои мнения, неги налагам на никой!

Цитирай Първоначално написано от b3b3t0y
    Съжалявам,но и аз мисля,че remix1912 се опитва всячески да се самоубеди,че е достатъчно висок.. Тук не става въпрос на тялото дали е кльощав или не,а ти почваш да изтъкваш че имаш хубаво тяло.. (Мога да ти покажа страшно много момчета над 180см,които 100% имат по-яко тяло от твоето)Ама да не се заяждам...
    По темата: За мен лично си нисък.. аз съм на 14 и съм 171см и съм момиче.. На мен,например ми харесват момчета над 180 см ,на една от класа може да и харесват и по 2м ама тя като е 155см не си и търси високи
    Някъде по тука прочетох,някое момиче каза че не е задължително ниски момичета да ходят с ниски момчета... Еми ако момичето е 160 а момчето е 190.. Дали ще си подхождате?
    Тва са мои мнения, неги налагам на никой!
    Тихо,тихо,аз нямам за цел да убеждавам никой,камоли себе си,не казвам че не искам да съм малко по-висок,а казвам че и това ми е достатъчно
    А при теб проблема е че ти всячески искаш да се самоубедиш че си с нормална височина,а не си мутант.Защото извинявай,но момиче на 14 да е 1.71 малко прилича на тревата в Чернобил
    Както и да е коментирайте си автора,не мен

офф .. мале
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си