.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 162 от общо 162
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Нисък си...за мен
    +1

Мега фен Аватара на teenems
    Среден си ..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    За мен си нисък, но има много нисички момичета.

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от b3b3t0y
    Съжалявам,но и аз мисля,че remix1912 се опитва всячески да се самоубеди,че е достатъчно висок.. Тук не става въпрос на тялото дали е кльощав или не,а ти почваш да изтъкваш че имаш хубаво тяло.. (Мога да ти покажа страшно много момчета над 180см,които 100% имат по-яко тяло от твоето)Ама да не се заяждам...
    По темата: За мен лично си нисък.. аз съм на 14 и съм 171см и съм момиче.. На мен,например ми харесват момчета над 180 см ,на една от класа може да и харесват и по 2м ама тя като е 155см не си и търси високи
    Някъде по тука прочетох,някое момиче каза че не е задължително ниски момичета да ходят с ниски момчета... Еми ако момичето е 160 а момчето е 190.. Дали ще си подхождате?
    Тва са мои мнения, неги налагам на никой!
    Много повърхностно мнение.Аз като съм над 1.90 само момичета с моя ръст ли да си търся.Да не припарвам,викаш,до нормалните момичета,нищо няма да се получи шото са ми до рамото
    Westside rollin' all day, every day

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от TheX
    Цитирай Първоначално написано от b3b3t0y
    Съжалявам,но и аз мисля,че remix1912 се опитва всячески да се самоубеди,че е достатъчно висок.. Тук не става въпрос на тялото дали е кльощав или не,а ти почваш да изтъкваш че имаш хубаво тяло.. (Мога да ти покажа страшно много момчета над 180см,които 100% имат по-яко тяло от твоето)Ама да не се заяждам...
    По темата: За мен лично си нисък.. аз съм на 14 и съм 171см и съм момиче.. На мен,например ми харесват момчета над 180 см ,на една от класа може да и харесват и по 2м ама тя като е 155см не си и търси високи
    Някъде по тука прочетох,някое момиче каза че не е задължително ниски момичета да ходят с ниски момчета... Еми ако момичето е 160 а момчето е 190.. Дали ще си подхождате?
    Тва са мои мнения, неги налагам на никой!
    Много повърхностно мнение.Аз като съм над 1.90 само момичета с моя ръст ли да си търся.Да не припарвам,викаш,до нормалните момичета,нищо няма да се получи шото са ми до рамото
    офф наистина си повърхностна.. аз като съм 168 см, а приятеля ми е 185 см да не би т'ва да е някакъв проблем, а? или по твоята логика е да ме зареже и да си намери някоя със своята височина апф..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Супер фен
    А бе братле.. chill out Аз съм на почти 19 и съм висок 162? Ххаха ама е*е ли ме ? Еми не Да не ти пука ;] И btw темата ти определено е в правилня раздел ;д .. Айде жив и здрав и не го мисли това Такъв си защото е трябвало да бъдеш такъв :Р Горе главата ^^

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Ръста да ти е проблема.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Според мен има значение ръста на дамата.
    Аз съм някъде 167 и 8, една от най-добрите ми приятелки е 159 и си хвана гадже с 4-5 пръста по-висок от мене макс. Обаче кво, много точен пич и симетрията им е идеална. 170 см не е толкова лош ръст. Това че на мен като 167 ми харесват 180 и нагоре нищо не означава.

Де бе,не го приемай толко навътре..
    Не мисля че ръста е от кой знае какво значение!

супер си.. :P :P :P

Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Тихо,тихо,аз нямам за цел да убеждавам никой,камоли себе си,не казвам че не искам да съм малко по-висок,а казвам че и това ми е достатъчно
    А при теб проблема е че ти всячески искаш да се самоубедиш че си с нормална височина,а не си мутант.Защото извинявай,но момиче на 14 да е 1.71 малко прилича на тревата в Чернобил
    Както и да е коментирайте си автора,не мен
    Защо да прилича на тревата в Чернобил? Изглежда си доста комплексиран, избивай си комплексите някъде другаде.

За мен автора е нисък. Аз съм висока 172-3, харесвам момчета над 185.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Супер фен Аватара на dead_princess
    малките хора са злобни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си