- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нисак ли съм 170
+1Първоначално написано от sexita
![]()
За мен си нисък, но има много нисички момичета.
Много повърхностно мнение.Аз като съм над 1.90 само момичета с моя ръст ли да си търся.Да не припарвам,викаш,до нормалните момичета,нищо няма да се получи шото са ми до рамотоПървоначално написано от b3b3t0y
![]()
![]()
![]()
Westside rollin' all day, every day
офф наистина си повърхностна..Първоначално написано от TheX
аз като съм 168 см, а приятеля ми е 185 см да не би т'ва да е някакъв проблем, а? или по твоята логика е да ме зареже и да си намери някоя със своята височина апф..
Pain is inevitable. Suffering is optional.
А бе братле.. chill outАз съм на почти 19 и съм висок 162? Ххаха ама е*е ли ме ? Еми не
Да не ти пука ;] И btw темата ти определено е в правилня раздел ;д .. Айде жив и здрав и не го мисли това
Такъв си защото е трябвало да бъдеш такъв :Р Горе главата ^^
Ръста да ти е проблема.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Според мен има значение ръста на дамата.![]()
Аз съм някъде 167 и 8, една от най-добрите ми приятелки е 159 и си хвана гадже с 4-5 пръста по-висок от мене макс. Обаче кво, много точен пич и симетрията им е идеална. 170 см не е толкова лош ръст. Това че на мен като 167 ми харесват 180 и нагоре нищо не означава.![]()
Де бе,не го приемай толко навътре..
Не мисля че ръста е от кой знае какво значение!
супер си.. :P :P :P
Защо да прилича на тревата в Чернобил? Изглежда си доста комплексиран, избивай си комплексите някъде другаде.Първоначално написано от remix1912
![]()
За мен автора е нисък. Аз съм висока 172-3, харесвам момчета над 185.![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.