- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нисак ли съм 170
ами мн момчета познавам 1.70-1.75 аз съм 1.68 и да ти кажа нз повече ми харесва така от колкото с някой по висок нз зависи си и от физиката на момчето абе от всичко..ми нз не е мн важна височината но ако говорим общо си нисък,ама има мн по важни неща от това![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
нормално нисък си си!има и по-ниски момчета от теб
![]()
Боли те..за по-ниските мъже има по-ниски жениа и в леглото всички сме равни нали знаеш
![]()
Мисля че си нисък, но какво от това ? Има много по - важни неща от ръста. Мнениего на другите, според мен не трябва да те вълнува прекалено много - да те вълнува ,но в определени граници![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
И аз съм ниска, ама съм на 13, ще раста още. Та, повечето ми приятели и познати са по-високи от мен, ама не ми пука особено и за сега никой не ме е нехаресал само защото съм нисичкаДа не ти пукаа.
![]()
*Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите.*
Ултра, мега, хипер, гига, супер... нисък си!![]()
Шегувам се, естествено.Аз съм съм нисичка- 1.63.
Преди време супееер много се кефех на високи момчета /имам предвид от метър и 90 и нагоре, но си има доста повече минуси, отколкото, ако момчето е по-ниско /както сегашния ми приятел/.
Той е долу горе с 10-тина сантиметра по-висок от мен, тааа си ни е супер.
И ти можеш да се уредиш с някоя мацка, около моята височина, твоята или една идея по висока, сантиметрите не се усещат толкова много.
Другата гледна точка е тази на високите момичета, те пък понякога се опасяват, защото са прекалено високи, не могат да носят обувки с токчета и т.н.Даже днес видях една тема на едно девойче, височко такова, и се притиснява и то...
Тааа, недей да се комплексираш заради такива неща.
Успех и ниските хора-Рулз!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
да не ти пука бе все пак има и ниски момичета .. бе любовта няма граници![]()
ako momi4eto , s koeto izliza6 nqma ni6to protiv , vsi4ko e OK!!!
(:
поред мене не си.Пък и кво ти пука кво си висок? Това не е най-важното.Трябва да си умен,забавен,хубав и други такива....
Трябва да си супер задръстен за да имаш против подобно нещо...Първоначално написано от JANETKA
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
доста тъпа тема..![]()
its me bitches.. ;]
мисля, че дребните момчета са с комплекси, които опитват да избиват с мускули
ИМА изключения, НЕ поставям всички под общ знаменател
спокойно бе1.70 прас прас.. горе главата.. не височината а акЪла те прави голям
![]()
![]()
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
Правилно!Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Тая тема още ли е тука? Кво общо има с раздела? Защо някой не я премести в кофата?
Мн въпроси задаваш момченце!Първоначално написано от StayFly
Аз имам още много, но чакам 1во да ми отговорят на тези.
Хей,аз съм 180см и съм на 18,не се комплексирай!Според мен ниските мъже изглеждат секси!Не е важно колко си висок,а колко умствен "багаж" носиш!Имам един лад "Акъла не вирее на високо,на нико мухлясва,но все пак го има!
П.П.Чичо ми е 175 на 32 години и се води голям сваляч в града.Така,че...кефи се,ако си готин,к'во значение има височината?!Само комплексираните момичета подбират
![]()
НЕ СИ НИСЪК НАПРАВО ЛИЛИПУТ СИ :ППървоначално написано от trefaa
НЕ БЕ ДОБРЕ СИ КВО...
ТЕ ХАРЕСВАТ ЛИЛИПУТИ :П
темата се повтаря
виж http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=223076