- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нисак ли съм 170
Та здр на всички.Аз съм момче висок 170см на 18 год. мисля,че съм малко нисак вие жените кво мислите към по-ниските мъже![]()
Горкия![]()
Three rings for the elven kings...
J.R.R. Tolkien
Еемии ... добре щеше да е да си малко по висок,но пък за някой това няма значение,стига на теб да не ти пука!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
ми нз за някои момичета сигорно си но за момичета с мойта височина не си![]()
ми нз за някои момичета сигорно си но за момичета с мойта височина не си![]()
Абе, добре си си, да не ти пука![]()
nicolepcd
Ми виж , точно за мен си си нисък , на 14 съм и съм 1.75Но за някое друго момиче , което е да речем 1.60 не би трябвало да има проблем
![]()
ДАаа, нисЪк си
Ем.... не си особено висок. Аз съм 1.75 на 19г и на мен не ми е било особено приятно, но съм го превъзмогнал. Имам и други грижи, за да се притеснявам колко съм висок.
жалко,че си толкова нисък.така момичето ще е принудено да се впечатли от правописа ти.жалко за нея.
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
ем нисичък си ма не тряя да ти пука...аз лично предпочитам по-ниските шот аз самата съм доста дребна,а бтв темата не е за тук
Въобще да не ти пука... какъвто си такъв си си...Първоначално написано от trefaa
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Може би, но това наистина не трябва да те притеснява - има много по-важни неща.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
приеми се такъв какъвто сиа ръстът не е най-главния критерий
![]()
Много си си добре!
Аз съм на 14 и съм 152, ма въобще не ми пука! Е, добре де, момиче съм, ма имам една фр, дето е само 145и е на 15 , така че не си джудже! Спокс!![]()
<<Love is in the air>>
Jivotut e kato risuvane bez guma za triene!
ако пуснеш още веднъж същата тема няма да станеш по висок...![]()
иначе 170 си е 170 не може да се издължиш както ти се иска на тебе... това е радвай се и на толкова!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
o6te si malka 6e raste6Първоначално написано от wolfgirl
170sm i 90kg zdrav tip ot dale4e izglejdam po ogromen ot 180sm ama kato zastana do nego si ebalo mamata
Мхм нисък си , колкото мен си обаче аз съм на 16 , има време да раста .. намери ме в скайп Canar4ever ако искаш ... мога да ти помогна с растежа независимо че си 18 год![]()
Пфф така си те представям като неква табуретка. Хаха не се сърди, шегувам се.
П.П. Я с подели и с нас бе, ква е тая дискриминация!?
хахахаха еми на мен си ми нисък,ма аз пък съм висока 1.77 ,но на мен пък не ми пука,че съм висока следователно и на теб не тряя да ти пука че си нисък!![]()
Трудно може да расте след 18 години повече...Първоначално написано от Prophecy
Walk with me now, fly with me later...
пич 90кг при 12% мазнини съм плътен съм като скала можи да съм си спрял растежа от стероиди на времето когато ги ползвахПървоначално написано от StayFly