.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Продавам слънчеви очила/mp3

MP3 слънчевите очила поддържат всички популярни звукови формати (MP3, WMA, WMA с DRM и WAV). Имат вградена литиево-йонна батерия, която издържа до 6 часа слушане на музика.Памет 2GB.Използва се USB 2.0-кабел към PC.3 бутона(следваща песен/пауза/предишна песен).Чисто нови са.На 1 зареждане са.Внос от Дубай.UV защита.Здържането на копчетата дават усилване на звука,гасят мп3-то и др.Пълен пакет:калъф,кабел за компютър,адаптерче за зареждане в контакт,неква книжка.Цена:250лв.За връзка email:bball1@abv.bg,ЛС или на скайп:baileys_dream
    http://img352.imageshack.us/my.php?i...seslongvx3.jpg

Град
    ..във един измислен свят..
    Грозни са .. не бих ги сложила камоли да дам 250 лв ..

Лова бас,че и ти си грозна не бих се срещнал с теб...камо ли да те е*а ...Както съм написал "за желаещите" някой да ти иска мнението?Пича където ги внася от Дубай ги е взел на по 400$,'кво безплатно ли да ги давам?М?Взеха ми ги за рд-то за сноуборда да си карам с тех,обаче не ми е удобно и искам да се отърва от тях сесш?

Ei gaze... gledah gi po 15/30 lv ti kade far4i6 ?

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    абе честно по-добре да взема да си купя обикновени слънчеви очила и MP3 и съм готова за кво ми са такива очила
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Град
    ..във един измислен свят..
    Никой не говори за мен в момента Научи се да изслушваш чуждото мнение е .. бахти хората

оф дечица...ми радвам се,че са по 15-30 лева...Френда ми каза,че с удоволствие иска да се види с теб и да му покажеш къде са по 15-30 лева.
    Относно темата-покарах малко с тях,книжката с инструкции е залята с кафе .Нова цена-120 кинта...може и 100 кинта...искам да се отърва от тях

Повече от фен
    И как да го сложа това нещо на лицето си
    Аз за 250лв ще си взема маркови очила и mp3-ка къде хвърчиш?
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си