.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Град
    бълХаристан

още нещо - за снимките на старите гаджета

освен че съм явно в перманентна черна дупка се сетих още нещо което искам да питам

какво мислите ако гаджето ви има снимки със стария си приятел/приятелка на компа? преди много месеци видях и ми стана кофти че ги пази (въпреки че я разбирам защото са все пак част от живота и)
    сега ми е безразлично дали ги има или не, защото съм сигурен че обича мен и че той е забравен отдавна

но ми беше интересно вие как постъпвате със снимките на бившите си приятели (като сте се снимали заедно на рождени дни, екскурзии итн - не говоря за единични снимки само на него/нея)
    аз лично изтривам всичко и забравям завинаги за бившите си приятелки (може би защото бях разочарован и няма смисъл да пазя кофти спомени)
    мерси за вниманието

аз лично ги бутвам някъде архивирани докато не забравя за станалото

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Нямам такива

В момента наши общи снимки, стоят в една кутия, където събирам мои неща...В един плик..От както ми го дадоха във фотото, ме е страх да го отворя....

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Всичко изтрих. Имам само 2 снимки и то защото самите те са хубави а не заради него.
    Всичко което може да им напомни за него е в една кутия при сестра ми в Кипър
    Иначе не бих била очарован ако приятеля ми има снимки на бившата си макар че знам че е неизбежно защото все пак са били заедно някога и е оставила следа у него която не може лесно да се заличи... Знам ли и аз... Просто се надявам да не откривам аз такива неща иначе нека си има ако иска

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Нямам такива
    Къв е тоя Лио,бе?

Иначе какво като ги пази-и да ги изтрие нещо ще се промени ли в отношенията им...

Несъм ги изтрила .. Имам цяла негова папка , някога я преименувах на - "Everithing I do , I do it FOR you !! " Сега ги гледам всеки ден .. никога няма да посмея да ги изтрия .. За никой следващ и за нищо на света .. !!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Не се притеснявай от това,че си ги пази.И аз пазя снимки на бившия ми в компютъра,но той е минало,значение има само този с когото ходя в момента.Въпреки това не мога да ги изтрия Все пак това са спомени..

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    imam snimki na svoe biv6e gadje,koito mi e pra6tal.No v papkata imam i snimki s drugi priqteli,koito sega vijdam mn rqdko i razglejdam nai-ve4e zaradi tqh.Muja mi ima v edno 6kaf4e 2-3 albuma sus snimki s biv6ata mu priqtelka(vse pak sa hodili dosta vreme),no te sa zabraveni i pra6qsali.ne e problem za men,4e gi ima tezi snimki.Tq e bila 4ast ot jivota mu vse pak...a i ne se pritesnqvam ot neq,za6to da imam protiv???

Имам над 600 снимки заедно с бившото ми гадже, но и няма да ги изтрия все пак ми е било част от живота.. макар и да не сме заедно сега.. това са спомени.. лоши или хубави няма значение..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: още нещо - за снимките на старите гаджета

Цитирай Първоначално написано от kypo
    освен че съм явно в перманентна черна дупка се сетих още нещо което искам да питам

какво мислите ако гаджето ви има снимки със стария си приятел/приятелка на компа? преди много месеци видях и ми стана кофти че ги пази (въпреки че я разбирам защото са все пак част от живота и)
    сега ми е безразлично дали ги има или не, защото съм сигурен че обича мен и че той е забравен отдавна

но ми беше интересно вие как постъпвате със снимките на бившите си приятели (като сте се снимали заедно на рождени дни, екскурзии итн - не говоря за единични снимки само на него/нея)
    аз лично изтривам всичко и забравям завинаги за бившите си приятелки (може би защото бях разочарован и няма смисъл да пазя кофти спомени)
    мерси за вниманието
    Аз като скъсам с някоя правя
    хард формат ,сменям си гардероба
    и подменям мебелите у нас...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: още нещо - за снимките на старите гаджета

Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Цитирай Първоначално написано от kypo

мерси за вниманието
    Аз като скъсам с някоя правя
    хард формат ,сменям си гардероба
    и подменям мебелите у нас...
    ба мааму... така излизаш в преразход бе човек

Аз никога не пазя. Нали идеята е да се започне нещо ново, а не да съжалявам и да полаквам стрите времена с някой друг.
    Но иначе сегашният ми приятел имаше снимка на GSM-а със старото си гадже, докато се целуват >.< Изключително неприятно. Някак се чувствах ненужна, просто като заместител.

Град
    бълХаристан
    мерси за отговорите!
    да бе и аз съм на мнение че не трябва да ги трие под мой натиск - веднъж ме пита дали да ги изтрие и аз и казах само ако иска, а не да го прави заради мен.

хей, а подаръците? какво ги правите - и тях ли хвърляте? а примерно ако бившето ви гадже ви е подарило куче/котка/хамстер и ноия ви приятел/ка не му харесва идеята да имате нещо което да ви напомня за предишния как бихте постъпили? не съм срещал някой да подарява куче, но е добра идея - винаги би напомняло! не е нещо което можеш да изхвърлиш според мен... доста хитър ход

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    [quote="kypo"]
    хей, а подаръците?

О ами аз подаръците ги пазя всичките ама нали казах - в една кутия в друга държава
    Иначе аз си имам куче и котка а малки животинки не обичам така че опасност някой да ми подари такова нещо няма. Ако живеем заедно и решим да си вземем заедно куче примерно и после се разделим най-вероятно ще си го задържа пък ако на новия не му харесва да се оправя. Аз може да продължа да обичам животинката дори и да съм забравила вече човека който ми я е подарил

Пазя ги, разбира се.
    Какъв е смисълът да трия части от живота си?
    Така нито ще поправя, нито ще забравя нещо.
    Пък и доста са приятните спомени, запечатани в тях.
    Не искам да ги губя.
    Едно е само да си спомняш, друго е да видиш спомена си.

ramaiana
    Guest
    И аз си ги пазя...това е спомен,който няма да изтрия

Град
    Дълбините на канала :D
    сичко е изтрито и неговите даже

Мега фен Аватара на babity
    Седят си ми по папките, даже и колажите, 'дето съм разкачвала по аватари насам - натам.

Ne me drazni fakta,4e ima snimki na biv6ata si!Predi se podmqtaha razni snim4ici,koito mu e pra6tala-da pokaje "nezemnata "si krasota Sega gledam,4e e iz4istil kompa.Ne sum mu pravila zabelejka,toi sam si precenq kakvo e nujno da zapazi ot neq,i kakvo -ne!

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    нашата снимка е на десктопа..обаче той не е в БГ тей че и да я види гаджето ми..ще му кажа че още су го обичам него..а той квот иска да си мисли..другия винаги ше си го помня
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    Ямбол
    Еми не ги трия, но ги забутвам някъде надълбооко в компа. Не искам да си спомням някоя подробност...

И не би ми станало тъпо ако видя на компа снимки на бившата на гаджето ми... то няма и как да стане, защото той не е имал приятелка преди.

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

моето гадже има си пази мн снимки и мн смс- и от бивши... ами какво да правиш.... сега е с мен, показва ми че не съм му изобщо безразлична, и това няма значение зн ли защо? защото му се прецака тела няма да се оправи късмета е на моя страна
    а ти не го приемай навътре...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Пазя си всичко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си