.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Аз си правя специално по една папка за всяко следващо гадже. Вътре освен снимки (общи/единични) има някви избрани откъси от чатове, смс-и, дати със случки, въобще всичко си пазя в хронологичен ред.
    До сега не се е случвало някое гадже да попадне на цялата папка "моите бивши изгори", ама дано и не му се случи на някои, не му завиждам тогава кво ще му е.
    Общо взето всичко си е за мен. Заради късата ми памет, и понякога идва момент, в който ми е интересно какво съм правила в миналото, как съм изглеждала, как съм се държала, а у некви ей такива ми ти работи.

Иначе съм била поставяна и от другата страна.
    Леле направо освирепявам, от вътре ме обвзема ебати злобата, гнявта, ревността и всичко, ама един здрав сън и съм забравила всичко (къса памет )
    общо взето тваи..

az si pazq snimkite tova sa spomeni koito si mi ostavat za dobro ili za lo6o nqma zna4eniе kak sa svur6ili ne6tata spomenite si ostavat

Изтрити са всички до една.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Повече от фен Аватара на Valhala
    Аз пазя всичките снимки с бившите ми...Но на дискове далече от мен Спомени...
    Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...

I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...

Мъж съм бе...тъп народ Това,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...

Де що са единични снимки на бивши трия наред А що се отнася до общите от роженни джни , купони и т.н. пазя ги .... защо да затривам някоя хубаво преживяване заради някъв си там .

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana

Re: още нещо - за снимките на старите гаджета

Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    освен че съм явно в перманентна черна дупка се сетих още нещо което искам да питам

какво мислите ако гаджето ви има снимки със стария си приятел/приятелка на компа? преди много месеци видях и ми стана кофти че ги пази (въпреки че я разбирам защото са все пак част от живота и)
    сега ми е безразлично дали ги има или не, защото съм сигурен че обича мен и че той е забравен отдавна

но ми беше интересно вие как постъпвате със снимките на бившите си приятели (като сте се снимали заедно на рождени дни, екскурзии итн - не говоря за единични снимки само на него/нея)
    аз лично изтривам всичко и забравям завинаги за бившите си приятелки (може би защото бях разочарован и няма смисъл да пазя кофти спомени)
    мерси за вниманието
    Аз като скъсам с някоя правя
    хард формат ,сменям си гардероба
    и подменям мебелите у нас...
    i kolko 4esto se slu4va tova?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Пазя всякакви снимки. Каквито и да е било, с когото и да е било. Позя снимки на едно момче, в което мн отдавна бях влючена и вече уж го вабравих. ( имам предвид такива, на които е само той) И тези снимки ги пазя зараи самия него. Просто това са спомени - добри или лоши, които са те променили и са част от живота ти, както каза. Няма нужда да се притесняваш за това, особено ако на снимките не се само той. Дори се радвай, защото можеш да бъдеш сигурен, че не извипва нищо към него, защото ако изпитваше нещо, щеше да заличи всякакви спомени с него. =`)
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    in my world!
    зависи от човека пазя си само с 1
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

зависи от връзката,от човека

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми то аз имам снимки само на 2-3 бивши.. на последния ми имам най-много и не мисля да ги трия, пък на другите са някви единични и даже не ги знам къде се подмятат

ми още си ми седят в албума и няма да ги изтрия,защото това е част от живота ми,една доста кросива част,трябва да съм луда,ако искам да забравя човека,който ме научи да обичам

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ами на компютъра си не държа снимки на стари завоевания,но в албума си имам и то на повечето бивши.Гаджето ми ги е виждало и не му става приятно,но аз си ги пазя.Просто защото това е част от живота ми и нямам намерение да ги изхвърлям.
    В крайна сметка няколко стари снимки не значат нищо.

На компютъра си седят, но аз него не го включвам изобщо напоследък. Лап топ-а е чист. Никакви спомени ..
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

до преди една седмица ги пазих,но след невероятен скандал със сегашния ми приятел изтрих всичко.Но си ги пазех защото понякога си ги разглеждах и ми ставаше малко готино но тори и да съм изтрила снимките спомена от главата няма как да изтрия..
    а пък наскоро в неговия комп се ровех и открих снимки на една негова бивша,но се направих на приятно разсеяна все пак това си е негова работа не ми стана кофти ами се ядосах че на мен ми се кара а и той самия има..
    Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]

Ми,аз не съм изтрила снимките на бившия ми от компютъра,защото с него сме приятели,плюс това доста дълго време бях влюбена в него,пък ии нямам сили да ги изтрия,а от телефона ги премахнах набързо...а пък за подаръците...мии пазя си ги,ама са в една кутия,която отварям много рядко.

Супер фен Аватара на Barbie
    Имайки предвид колко ужасно много спомени имам с приятеля ми, ако/когато си разделим, не вярвам просто ей така да изтрия всичко. Все еoно да искам да иpтрия близо 3 години от живота си. Не... Ще ги сложа в една папка и ще ги пазя. Просто защото е нещо, което съм преживяла, което ме е променило...в крайна сметка - обичала съм искрено. Нужно ли е да се правя, че не се е случвало?

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Ми не бих се подразнила.Аз лично моите снимки със бившите ми гаджета си ги пазя.Тези хора просто са били част от живота ми.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Аз даже (само да добавя), си извадих абсолютно всичките му снимки от бала от фотото.Даже открих там снимка с новата му приятелка...Просто явно ми трябва hard метод да го забравя..Ще ги гледам до пронизваща болка тия снимки, докато не свикна, че вече го няма!!

Супер фен
    Качвам ги на диск.Попринцип с абсолутно всички снимки (мои,на гаджета,на приятели и т.н.) правя така.Стоят си в един шкаф.
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    както ти каза това са части от живота и ако имаш добри спомени със някое старо гадже (мразя тая дума) не виждам нищо лошо да си ги запазиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си